Borsa da bu kadar zor kağıt görmedim burdan kolay ekmek yedirmezler kimseye bir daha kara geciym cikicam hisseden Allah'tan çok yok elimde, parası burda kilitli olanlara Allah sabırlar versin...
Printable View
İş an itibariyle 409 bin lot sattı.Tahtayı günlük dibinden kapatma gayretinde.2.4 milyon hacimle yaptırılan düşüşe düşüş demem.Göz boyası hepsi.Birseyleri dipten karsilama gayreti. Ytd
Depo doldu baskıcı. Bidona alıyoruz ona göre.
1.83 gelir mi dersiniz ?
Gelmez.....1,88-1,90 arasına gelir.
Ytd. Değildir.
Bu kadar olumsuzluğa rağmen , dolar hala 6 TL. olamıyorsa 4 TL. gelmeye mahkumdur.
ytd. değil kendi düşüncemdir.
1.93 hala çalışıyor, yarın ola hayrola. 3 milyon lot işlem hacmiyle bomboş düşüyor aşırı sunni bir düşüş.
Fakat Tire tüm hisselerden ve endeksten önce düşüşe başlıyor, Tire’ye bakarak önceden endeksi tahmin etmek mümkün, çok değişik bir hisse tahta yapıcının yabancı olduğu aşırı bariz, onlar yaptıkları için operasyonları en önden biliyorlar, bu durum en çokta Tire’de hissediliyor.
Sn. Entrika sizin tahmininiz nedir. 1.81 olabilir mi.
Yoksa sizde spek'e mi meydan okuyorsunuz. Anlamadım Ben.
ytd.
Teşekkürler benide anlayan arkadaşlar varmış..😉
Patron diyorki benim Şirketin değeri budur ederi şuan budur...İsteyen alabilir isteyen satabilir..bekleyenide çatır çatır çatlatırım patlatırım,diyor....
Şuan bizim mersedes Murat 124 fiyatında görünen o..
Bu hisse çok farklı bir yapıya sahip ne iyi piyasaya uyar...olumsuz bir havadada geriye önde gider..
Hiçbir olumlu haberi fiyatlamadı şu anıyla..
2.71 zirvesi Bu kadar olumlu Yapıya karşın çok düşük bir fiyatlamadır bence....!!
Çok az kar yapan şirketlere bakın nerelere gitmişler biz hala 2 TL’de zorlanıyoruz yazık yazık..
2 sene önce bile Bu hisse en az 4 TL olması lazımdı ama nerdeeee......!!!
Daha bu hissede ne olması gerekki hisse çıksın 150 milyonmu yoksa 200 milyon karmı olacak 3 4 tl olsun...sizce saçma fiyatlama yokmu şuan..!!???
Kapalı kapılar ardından patronun onayı gerek...
Ozaman ne piyasa kalır ne olumsuz bir hava kalır
Endexi bile takmaz hedef ileri olur,bence tabiki...
Baskı baskı baskı eziyet eziyet işkence işkence..
Devam ediyor....bu filimin sonu yokmuu acaba...😩
Kimseye Al sat tut tavsiyesi asla değildir...!!!!
Filmin sonu kotadan çıkma olmasın Sn. Texasradikal. Murat 124 fiyatında tutmasının ne faydası var. Mal çıkan ky mi var.
%20 den ne kadarı dışarda. Baskıdaki hacimlere , takaslara bakıp süzen/sezen/hisseden ortaklar ne diyor.
Geçmiş bilançolarda güneşi balcıkla sıvamak için ellerinden geleni yaptılar.
Şöyle ky için küçücük bir güzel açıklama geldi mi? YAtırımlar ihaleler vs hakkında.
Son bakımdı kapasiteydi açıklaması ile pire deve hadisesi ile kağıdın piyasasını neden bozdular.
Sorular sorular sorular. Kimsenin içini bulandırmak istemem ama düşünecek ne kaldı. Neyin baskısı.
Ha 2,70 den bozmasa kolay dökemeden gidecekken amaç tekrar o seviyelerde kolay mal toplamak mı.
Kendi stratejimi çizerken karşımdaki ne yapıyor onu analiz etmeye çalışıyorum.
Kararım stop mtop yok. Filmin sonuna kadar niyetliyim. Yazılar çıkıncaya kadar değil inşallah ışıklar yanana kadar kalma niyetindeyim.
Koddan çıkacak benimde tahminim Öyle......
Baskı yapa yapa böyle eziyetle yola devam edebilir...Şu an öyle gözüküyor....
Şu bilanço açıklansın yönetim kurulu toplansın eğer hala gene 2 ile 3 arası Olursak,sorun çok büyük demektir. Yani amaç belli Olur yıllardır aynı oyun oynadılar... umarım öyle benim düşündüğüm kötü senaryo olmaz....
Kimseye al sat tut tavsiyesi asla değildir...!!!
patron buradan 112 mıyon lotunun 20 mılyonunu satacam dese hısse otomatımken 1,2 lere kadar ıner
bunu neden yapsınkı
ne güzel toplamış zaten dısarda kalmış 40 mılyon lot
zaten onun da yarısı kesın ondadır başka hesaplardan
demektır
cıkısı yakın 1.ceyrek bılancosu da 20 mılyon uzerı kar geldımı
süper fıyatlar
2019 tepe fiyatının 3 lıra uzerınde olacağını düşünüyorum
ytd
Durum bu kadar net ise ne güzel. Bu seviyeye de bir açıklama var mı? Yani tahmin/düşünce teori ?
Çok değil 2.7 lerde bu fiyatlar hayal diyorduk. Ne oldu da bu seviye. Bu seviyeden mal kaptırmıyor 1.8 1.7 ve altını bekleyenler mi?
Bizim görmediğimiz ne. Yoksa herşey açıkta körler sağılar durumu mu.? kemer77 ortak veya diğerleri var mı beni rahatlatacak diyecekleriniz.
Kendi adıma panik yok beklemeye devam
Büyüyünce olur merak etmeyin
Gençler hayırlı cumalar.Bugünlerdeki baskılamayı genel kurul gündeminin belileneceği yönetim kurulu toplantısını mümkün olduğunca dip seviyeden karşılama gayreti olarak görüyorum.Yoksa yılsonu afaki kârlılık öncesi zaten bu seviyelerdeydik.Ne yani yine buralarda sürünecek mi !!! Bütün rüzgar bu kadar mıydı ? Ben hiç sanmıyorum.
Bugünkü satış kademeleri öylesine boş ki üflesen 2.05 leri görecek.Onündeki 10 kademede sadece 300 bin lot civarı satış bekliyor.Bu bur tuzak mı piyasadaki iştahsızlığı mi anlatıyor bilemiyorum.
"Şişman Kadın Sahneye Çıkmadan Opeara Bitmez"
Katolik Nikahlı Entrika...
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her zaman söylüyorum hisse alın bekleyin illaki kazanacaktır. Dolar düşüşü başlamıştır. Siyasetle çıkar, siyasetle düşer, hele herkeste varsa, yatırım aracı değillllll.
Abide yazmış 'entrika'
ytd.
Alım kademesinde toplam 1.1 milyon satış kademesinde toplam 300 bin lot bekliyor.Açıkça gelgel mi yapıyorlar nedir! Hafta boyu bir değirmen çalıştılar ki geleni yuttu.Yine keskin bir hikâyenin hazırlığı olabilir.Ytd.
Sevgili tahta yapıcımız
Haftaboyu usul usul endeksin kaybının neredeyse iki katı kadar düşürdün.Her işgünü aşağı yukarı en düşüğünden kapattırmayı başardın.Eğer bu yönetim kurulu öncesi iyi bur haberi dipten karşılama gayreti ise seni tebrik ederim.Aksi halde ise neyin peşindesin çok çözemiyorum.Böyle yaparak yatırımcı çekemezsin bilesin.
Sayın Longsuffering,
İçinizi rahatlatmak için şunu söyleyebilirim, öncelikle 2.7 lere gapli bir çıkış yapmış, kanun değil elbet ama %99 teknikte gapler kapanır, aşağı gelişimizin sebeplerinden biri bu, teknik düzeltme, ikincisi genel konjektürden faydalanmaktır, piyasalar belirsizlik sevmez ülkemizde bolca mevcut bu aralar, bundan faydalanıldı, üstüne 75.7 milyon gibi bir kar da saçma bir hat bakımı haberi ile gölgelendi, unutturulmaya çalışıldı ki hisse endeksle uyumlu biçimde çakılsın. Bu tarz ufak numaralar kaç kez işe yarayacak?
Forumun geçmiş 1 senesini okudum Spk ya ve Cimere şikayetler olmuş ondan sonra bu hesaplar düzelmeye başlamış, demek artık yalandan yönetim gideri şişirmekte yetmiyor.
1. Temettüyü de şirketin esas sözleşmesine göre geçmiş yıl zararı yoksa, ki yok, dağıtmak zorunda..
Artık seçenekleri kalmamış görünüyor sayın Long Suffering,
Kimi nasıl kandıracaklar?
Ayrıca Tire’nin yukarıda da gapi var şelale düşüşü yaptı. O da kapanacak merak etmeyin.
Selamlar,
Selamlar,
Şöyle bir bilgi buldum. Bir fikir elde edilebilir mi? [emoji848] Sizler nasıl yorumlarsınız?
http://www.anittatr.com/2019-kagit-f...analiz-raporu/
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tabi buna keza şöyle bir data da buldum. http://www.ambalaj.org.tr/tr/gundem-...n-bulteni.html
Sanırım tüm mevzu hal yasasıyla beraber şekillenecek.
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iki adet ödül almışız bu sene
https://www.worldstar.org/winner/201...sanayi-a%C5%9F
https://www.worldstar.org/winner/201...sanayi-a%C5%9F
Her şeyi çok güzel ödüllerimiz var yıllardır ödül alıyor...,kaarımızda iyi... varda var bu sektörde herşey var....
Sadece tek sorun hissenin gerçek değeri bu değildir bence...!!
Beklenti satın alınmazmı sizce....!!???
Neyi bekliyoruz şuan...??
Yoksa Yasa çıkmadan birgün öncemi çıkacak hisse sizce....??
Piyasalar bozuk evet onu anlıyoruz...
Yıllardır piyasa iyi değilmiydi niye çıkmadı ozaman....!!??
Kötü senaryoda Çok iyiyiz hemen aşşağı düşeriz....
Gene söylüyorum her şey fasafiso... onlar isteseler her yere götürürler...,yaptıklarından bellidir...!!!
Arkadaşlar Sadece birazcıkda olsa bu yönden de bakmanız dileklerimle....
Benim yazdıklarım umutsuzluk değil yanlış anlaşılmasın, yaşadığımız gerçeklerdir..
Saygılar..!!!
Kimseye al sat tut tavsiyesi asla değildir....!!!!
Yıllardır piyasa iyi de olsa karton sektörü son 2 senedir ciddi karda. Yani 10 seneden fazladır bu hisse sürünmüş ama ondan önceki 7-8 senesi şaşırtıcı değil, son 2 senedir karton sektörü coşarken de tire geçmiş yıl zararlarıyla bilançolarını gölgelemiş, yönetim giderleri ile şişirmiş. Şimdi ne değişti diye sormuşsunuz Sayın Texasradikal değişenler şunlar
1- Zararlar kapandı şirket kara geçti
2- Bilançoların eli yüzü düzeltildi
3- Senelerdir tek kuruş dağıtmayan şirket 1. Temettüyü dağıtacak
4- Üretime 70-80 milyon tl yatırım yapılmaya başlandı
5- Dolar çok çıktı hisse dolar bazında hiç olmadığı kadar ucuzladı
6- Tüm bunlar olurken şirket payını %50den 80 e çıkardı
Daha ne olsun artık geçtiğimiz 10 senede değiliz, bunu bu sayfayı okuyan her yatırımcı görür.
Arkadaşım düşünceleriniz çok güzel olumlu sağolun.....
Evet geçtiğimiz 10 senede değiliz...
Bunu bu hissede olanların Çoğu biliyor ve görüyor.
Her şey güzel sadece hisse değeri düşük diyorum.
Şu an biz 2010 2011 zamanındaki fiyatlardayız...
Şu an bu hisse en kötü bu konumda 4 tl olması gerekti...
Bırakın gerçek değerini ederini...zarar ettiği günlerdeki değerde şu an...!!!!
Döviz bazında da dediğiniz gibi çok çok düşük kaldı...
Hisseyi düşük toplamak,Zaten amaçları o değil miydi %50’den %80’e çıkması...
Şirket her şeyi kapattı bütün zararları kapattı fakat hisse değerine bunu yansıtmadı bunu anlatıyorum..
Şu an bu fiyat çok geç kalınmış bir fiyattır 2 tl komik bir rakam...
Çok eski bir firmayı o kadar yapılanmaya rağmen 1 $’dan alınan şirket şu an sadece 2 tl civarı.. biz hala neyi tartışıyoruz neyi düşünüyoruz...!!??
Baskı hala bitmedi işkence hala devam ediyor...
Bunun sonu nereye kadar şuan bunu bekliyoruz...
Saygılar...
hisse için 2 tl deniyor ama hisse 2 tl bile değil....artık s400 gerginliğide başladı....burdan endeks tekrar satış yerse nerelerde alır soluğu allah bilir...
Farzi misal 2 tl civarı demek istedim arkadaşım...
S400 olayı Amerika’nın vermediği uçaklar ve ambargo uygulayacak olması evet bunun endekse çok büyük etkisi olacak ve dövizede tabiki...
Ticaret savaşları bitmez...
Türkiyenin düşmanı çok o yüzden piyasalar inişli çıkışlı olucaktır.....
Bizim monditirede kötü senaryolarda en kötü 1.87 1.81 1.50 destekleri çalışabilir...
Fakat bu hisse terstir 1.93 ortalaması kırılmazsa şuan iyi...
Herşey onların elinde isteseler heryere götürürler aşşağıda yukarıyada....
Zaten fiyatımız çok düşük 1.95 şuan...
Bizi bu piyasa etkilesede bazen ters köşe yapıp onlar için alım fırsatı olabilir,paslaşarak aracı kurumlarından istedikleri malı alıp aktarıyorlar bence tabiki....
2015 de böyle bir hareket hatırlıyorum piyasa çok kötüydü seçim sonrası...hisse 1.03 den 1.71 gittiydi ve gene ani düşüş yaptırdılar bilerek tabiki...
Kimseye al sat tut tavsiyesi asla değildir...!!!
Hayırlı haftalarımız olsun.Bu sabah itibariyle de anlaşılıyor ki deve sabrı ile beklemeye devam edeceğiz.
Aşağıya indirmiyor yukarıya götürmüyor.Nedir bu baskı sanki 2 yi geçince tavana gidecekmiş gibi hep aynı dümen yapıyor.
Elbet büyüyünce olur bekleyip görmek lazım
Uyuma numarası yapıyor
Müslüm ün köpeği gibi ...
Kendini unutturan kağıtları hep sevdim.İşlem hacmi yerlerde.Derin uyku modu.Sevdim bunu.
Entrika Katolik Nikahına Devam Ediyor. Neden? "
Şişman Kadın Sahneye Çıkmadan Opera Bitmez."
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu sabah kademelerde bir hazırlık görüyorum.