Artik o kadar gucleri yok. Bir kivilcima bakar her sey.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Artik o kadar gucleri yok. Bir kivilcima bakar her sey.
Son on yılda yurt dışına yerleşen TC vatandaşlarına ait bir veri var mı acaba?
Şöyle güvenilir inanılır bir veri.
Ya da herhangi bir yabancı ülkeye yerleşmek ve yaşamak isteyip de bu arzularını gerçekleştirmeyenlere ait bir veri?
Yabancı uyruklu olup ülkemize yerleşme niyetiyle gelip gayrımenkul bile alıp da sonradan satarak gidenlere ait bir veri?
Demem o ki, kişi hak ve özgürlüklerinin devlet eliyle sistematik olarak kısıtlandığı, adaletin kurumsal olarak devleti yönetenler tarafından etki altına alındığı ülkelerde çok doğal gelişmelerdir bunlar.
Bilinse de, yukarıdaki verilerdeki rakamsal önem, belirttiğim ülke özelliklerine işaret ettiğinden doğal olarak devlet eliyle gizlenir
ANAP a benzer mi ?
zaten 4 seneye kadar bir çözülme olacak.
ama bakalım ne şekilde.
0-2 oldu...
hahaahaha başakşehir ligin sondan ikinci takımına yeniliyor dk 85 2-0 oldu...İzmir'in gözgözü koyuyor....
Oh oh hem şampiyon olamasınlar hem de Göztepe kurtarsın...:)
Hatta Beşiktaş bile geçsin bu takımı 3.kalsınlar umarım :)
En güzeli bu ülkeye turist olarak gelip kaymağını yemek zaten Egede, Akdenizde, başka güzel yerlerde...
Kel Vehbinin torunu dediler, Kamil Kocun torunu cikti, 2. lig maçlarına otobusleriylen goturur takimi, ne kadar guzel iste!:kahkah:
başakşehir goller yeniden sayılsın diye itiraz edecekmiş ....
korkunun ecele faydası yok
GALATASARAY ŞAMPİYON....:kalp::kalp::kalp:
Başakşehir bu gece Göztepeden yediği goller yeniden sayılsın diye itiraz edecekmiş ....
Ekrem imamoglu nun kendi youtube kanalinda 31 mart gecesi videosu var. Mutlaka izleyin. Cok saglam ekip kurmuslar belli ki. Ne geceymis mubarek
Başakşehir Futbol kulübünde skandal! Bir grup taraftar yenilgi üzerine tesisleri bastı. Futbolcular daha kalabalık olduğu için taraftarlar dayak yiyerek tesislerden ayrıldı :oleyo:
EKREM İMAMOĞLU akp'den sonra başakşehirin üstüne de kabus gibi çöktü :oleyo: adamlar 31 marttan sonra maç kazanamadı puhahahahaha :oleyo:
pazartesi günü,
Bahçeli çıkıp
"- artık kanka değiliz" diyecek galiba.. :oleyo:
alıntı:
MHP, Cumhur İttifakı'nı bitirme kararı aldı. İttifakın bitirilmesi yönünde alınan karar için Pazartesi günü açıklama yapılacağı söyleniyor.
Şurada kenarda durup izleyelim bakalım, neler olacak? Mehmet Bahçeli ne istedi de Kainat Liderimiz vermedi acaba?
Haftasonuna teknik bilmeden, yol yordam bilmeden long kalan tüm işi bilmeyen arkadaşlara sabır ve metanet dilerim :kahkah:
benim anladığım kadarıyla ekonomik çöküşün kaçınılmaz olduğunu gördüler ve genel seçim yapılıp enkazı cehape ye devredecekler :bravo:
İyi de ittifaktan en çok fayda gören MHP neden bitirmek istesinler garip.bu Cumhur ittifakı akp ye zarar veriyor asıl. MHP ye bir sürü belediyeyi kaptırdi lar. Haa bana sorarsanız yesinler birbirlerini derim :he:
ibb yi kaybetmeleri çok kötü mideye oturdu .... seçimi de yenileyemiyorlar imamaoğlu %60 çeker diye
bahçelinin tek çaresi kaldı ........ büyük U-dönüşü
kesin davutoğlu ve yeni kurulacak parti ile anlaştı :evil:
ama yanlış hesap $ 10 liradan çarpıp döner :kahkah:
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul ve Ankara'da kaybetmedik tam tersine seçimi kazandık.
Erdoğan:"İçimize sinse de sinmese de YSK'nın verdiği karara uyacağız" /İHA
Erdoğan: Istanbul seçimleriyle ilgili iddiaları
ve süreci son dakikaya kadar takip edeceğiz
Erdoğan: Kamu görevlisi olmayanların, sandıklara memur gibi sokuşturulması yenilir yutulur bir şey değildir. / TrtHaber
"koydu" falan çok ayıp.. :he:
a.k. partisi döneminde türeyen,
sonradan görme bu "yeni zengin" kesimi anlamakta gerçekten zorluk çekiyorum.. :kahkah:
a.k. partisi sadece ekonomik çöküşü değil,
yozlaşma kültürünü ve ahlaki çöküşü de beraberinde getirdi.. :oleyo:
eskiler "adam" gibi adam dı..
https://resmim.net/f/ykq6WV.jpg
muhatabıma ilave dipnot : burası Borsa, Pazartesi kim kime korsa.. görcez artık..:he::he:
Selim Kotil :
Dün Erol Mütercimler Akıl Oyunları programında önemli bir tespit yaptı;
Erdoğan seçim sonrası AKP-CHP birlikteliğini istiyor.
MHP buna engel olmak istiyor
Muhatabıma Not: "korsa morsa" kelimeleri çok ayıp :kahkah:
vioptan para kazanırken şahsen birini çarptığımı düşünmüyorum ....... bendeki finansal bilgilerin, servete dönüştüğünü düşünüyorum ........ haaa çarpılan, beni çok kötü söğüşlediler diye düşünebilir, ama bu onun sorunu :kahkah: