ne zaman işlem gorecek dostlar belli oldumu
Printable View
ne zaman işlem gorecek dostlar belli oldumu
https://www.resimag.com/p1/104ae03b599.jpeg
Gedik yatırım müşterileri de almış
islem gorme tarihi ne zaman belli oldumu ark..
Aracı kurum çarşamba dedi
Beklenti nedir,acaba,duyum var mi
Siz yazdınız ?
LLD-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kap : Borsamızın 12/04/2019 tarihli kararı ve Sermaye Piyasası Kurulunun 02/05/2019 tarihinde onayladığı izahname çerçevesinde Borsa Birincil Piyasa'da halka arzı gerçekleştirilen CEO Event Medya A.Ş.'nin, 18.800.000 TL nominal değerli sermayesini temsil eden payları Kotasyon Yönergesinin 8'inci maddesi uyarınca kota alınmış olup, halka arz edilen 6.800.000 TL nominal değerli payları 31/05/2019 tarihinden itibaren 4,80 TL/pay baz fiyat ve "CEOEM.E" kodu ile Borsamız Ana Pazar'ında A grubunda sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır. İlgili sırada maksimum emir değeri 100.000 TL olarak belirlenmiştir.
Kap :
Event Medya A.Ş. CEOEM.E işlem koduyla 31/05/2019 tarihinden itibaren (BUGÜN), Ana Pazar'da işlem görmeye başlayacaktır. (Baz Fiyat:4,80 TL, Maksimum Emir Değeri: 100.000 TL)
4.80'den almadığı hisseyi 5.50'den alıp hisse 3 lira olunca küfür kıyamet insana KY denir
2 tavan olacak dıyen hıyar ne odu oldumu 2 tavan:) 1 tavan bıle olmadı:) bu şirket siyasete batmıs. 1 lot alınmaz. son ky ye gecırme operasyonu halka arzda:) akp gider bu şirket biter. ki akp cogu buyuksehırı kaybettı kım bunlara iş verecek..
5.50 den geçirdiler.
Şimdi külleri kaldı..biraz da sen oyalan hesabı
genc arkadaşlardan ceomun 3 aylık bilancosunu bulabilen varsa yazsın tüm müslüman aleminin ramazan bayramını kutlar saglık ve esenlikler dilerim.
süper kupa finalinin organizetörlüğü cemamı ait bir ilgisi olabilirmi
20.05.2019 da 2019/3 aylık bilancoyu göndermişler ama ben bu tarihli kap haberlerinde bilancoyu göremiyorum genc arkadaşlardan bilancoyu bulmalarını rica ediyorum hemen bakın görelim.
sen ne pislik hisseymişsin sende kücük yatırımcıyı dolandırmak icinmi halka acıldın arayın şirketi agzınıza geleni söyleyin . vadat isimli birisiydi hesap sorun .ytd.
gizli ve sesizden gidiyor demekki sağlam bir spek var içerde bakalım az bir lot attım 6,10 dan
Yabancı Takası Sürekli artıyor. Yabancı ışığı görmese böyle bir Hisseyi niye alsın.
Bu tahtayla ılgılenen varmı teknık olarak ne durumda grafık atabılırmısınız
görünen o ki kağıdı sahiplenmişler. Bırakmıyorlar. En son durumda veren varsa alıyım hesabı.
kagıdı sahiplenenler iyi iş çıkartıyor
Beklemeye devam
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hareketli kağıt
Bu hissede yarın son günüm
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haftalık pasta görebilir miyiz SM-J730GM cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne oldu şimdi %5 yukarı çıkıp -%15 kapattı.
Tamda atak oynamaya başlamıştıkki. :vk:
Üstad selamlar. Ceocm günlük aylık atabilirmisin. Teşekkür ederim
Benden bukadar. Kol kestim kalanlara bol kazançlar. Birileri kaldıysa tabiki. Yatırım tavsiyesi değildir
https://resmim.net/f/tBvWaA.jpg
aylık takas
Şirket Yönetim Kurulu bugün Şirket merkezinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır:
"Şirketimizin çıkarılmış sermayesinin tamamı iç kaynaklardan karşılanmak suretiyle, % 125 oranında artırılarak 18.800.000.-TL'den, 42.300.000.-TL'ye çıkarılmasına karar vermistir"
%125 bedelsiz sermaye artirimi guzel ve oldukca olumlu bir haber !!
yatırım tavsiyesi degildir
Acaba sonrasında bedelli mi gelecek