https://twitter.com/bernalacin35/sta...232686592?s=19
damat gidici diyor bu (dedikodu)
Printable View
https://twitter.com/bernalacin35/sta...232686592?s=19
damat gidici diyor bu (dedikodu)
*Denizbank'ın Emirates NBD'ye satışına Birleşik Arap Emirlikleri onay verdi- Bloomberg HT
satis fiyatiyla ilgili hesaplamayi yapmis idim...onceki sayfalarda...
gun gecmiyoki bi iflas haberi gelmesin..
https://amerikaliturk.com/bursada-um...1UPQKTDWBQ1Rh4
Rakamlar doğru olmayabilir. Beni ilgilendiren ''taşralılık vasatı'', bu konu önemlidir. Başlık hayırlı olsun...Alıntı:
Pontuslu Attila Güven 🗨️
@Losta61
Taşra dev gibi bir suç örgütüdür. En az 1/3'ü çocuklara tecavüz eder. Eşcinsellik ve hayvanlara cinsel tasaddi çok yaygındır. Bir hayvanla ilişki kurmayan erkek çok azdır. Herkes bu iğrençlikleri bilir ama kimse sesini çıkarmaz. Dine saklanır.
http://www.radikal.com.tr/radikal2/m...smedi-1064531/
Alıntı:
'Müsterih olun', yargı değişmedi
Alıntı:
Türk yargısı, "taşranın kültürel kodlarına hapsolmuş, güce tapan, toplum ve birey düşmanı, antientelektüel, ahlakçı, asosyal bir cemaattir". Türk yargısının asıl problemi, ilkel bir yargı kültürüne sahip olmasıdır
cok sikisti yahu...6 yil...dipte...ayni yerde...testere...nasir tuttu...bi turlu olmuyo...ama illa patlatcek...
nereye patlar?..tavana mi...iktidarsizsin olm pala!..
geh geh gubelek geh!..
sana kiyakci tutttum...illa ki...beygir ati...sen yilkisin olm!..
cok zeki olmaya gerek yok...
patlaycen olm...
OZUR SN.BALABAN'A
plato da yazarken kendisine cok buyuk terbiyezsizlik yaptim.Kendisi mod idi burada...
belki kendisi unutmustur ama...ben unutmadim o terbiyesizligimi...kendisi bu forumdan bana cevap vermisti...
utancimdan devam etmedim...
devam etmemem aslinda ona saygim idi...ve kendimi cok kotu hissetmem idi...
o vakitler ozur dileyemedim...mahcubiyetimi iletemedim...
ve kendisine cok saygi duyuyorum...
bu vesileyle...bu ezikligimi yillar sonra ifade etme sansi bana verdigi icin hisse net forum yonetime tesekkur ederim...
sn.balaban...siz cok buyuktunuz...sizi saygiyla aniyorum...
ve gecmisimden utandigim belki yegane bisidir bu...cok icimde kalmisti...
Uleyn bu itirafa alkolsuz bir yemek ikram ederim.. beaa!
Alkışlıyorum.
Alkol insana yeri geldiğinde kişiliğini ve karakterini de unutturabilir mi? (merakımdan soruyorum:notr:)
Ne oldu PİSKOKAN
bizim malları 1/4 fiyatına alacağını iddia ettiğinde endeks 88 civarı idi
95500 den mal almışsın
Hayatın dümen
şimdi de 169k topiği açmısın
allah akıl fikir versin 2020 sonbahar usd 4,31tl olacakmış
VAY BE KARDEŞİM SEN NASIL BİR PİSKOKAN sın
ciddi PAZARLAMACISIN diyeceğim
ama sığ tahta konuştuğun yok
o nedenle demiyorum
AMA
ciddi tedavi ye ihtiyacın var:kahkah:
bu beybaba yada psikopan tarzıdır. 2 topak acar poza gore bir oraya bir buraya yazar.
Ama eyi bilirim su anayasa refarandumlarının birinde 10 bin point tersde kalmıştır. Net 10 bin point
kanala göre 140 bin görünüyor... saygılar...
https://i.hizliresim.com/od9Qr7.gif
özrü takdir ettim.
trump da tayyibin özrünü almış olmalıiki, ikiside Japon ellerinden gülücükler saçıyor.
en son trump la tayyip bir araya gelip toplandıklarında, anlaşıp ayrılmışlardı. Meğer ikisi birbirini yanlış anlamış, dolar fırladı 3 katına, dayağıda biz yedik.
Umarın bu seferki anlaşmaları, papaz olayı anlaşmasına benzemez.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/f...as-52424yy.htm
Yazar ın tespitleri doğru ise ,dışar da ilerleyen günlerde parasal genişleme beklentisinin de eklenmesi ile piyasa bunun kutlamasını mutlaka yapar...
Perde önünde millete izlettirilen hava civa...Konunun asıl özü israilin uzun dönemli hedeflerine ulaştırılması ,enerji, enerji yolları ve çin in ilerleyişinin durdurulması...
Yıllarca siyonizm ve kudüs söylemleri ile ömür tüketen Erbakan hoca nın talebelerinin içine düştükleri durum ve getirildikleri nokta ve de o tabanın kör edilmesi gerçekten içler acısı,üniversitelere tez konusu....
Erbakan hoca veya Fesli Kadir..ve o inancı taşıyıp, realiteyi göz ardı edenler...
Hepsinin ortak yanılgısı, "hayatta en hakiki mürşit" in ne olduğu konusundaki büyük hataları..
Ve maalesef, kötü sona adım adım yanaşıyorlar son 500 senedir.
En acısı da "ellerinden tutanlara yaptıkları" vefasızlık..
Başbakan yardımcılığı, Maliye Bakanlığı, çeşitli bakanlıklar yapmış, siyasi parti kurmuş bir vatendaş...Analezi konuşturmuş...Geç değil mi? Ben bunu senelerdir yazıyon...Alıntı:
Abdüllatif Şener
@senerabdullatif
·
44d
Dış politikada d*****n kuyruğu Suriye’dir.
BOP ve Arap Baharı(!) Suriye’yi parçalamak için başlatıldı.
Önemli olan kim hangi tarafta, yalancı atışmalardan öte kim kimle müttefik.
Sanırım Sn Erdoğan ve Trump aynı taraftalar.
Kavga görüntüleri strateji gereği..
Bu ülkeyi benim yönetmem gerekiyordu. Olmadı, olmadıysa bu ülkede yaşayanların kaybıdır... :))))))))))))))))))))))) Danışmanlık da olurdu be ya...Ama heç luzumu yok, Tayyip Agam yönetiyor. Kimse onun gibi yönetemez. Suud Gralına nasıl geydirdi, gözünün içine baka baka. İmamoğlu'nu da Estanbul vilayatına başgan yapmadı mı abi?
4-5 aydır soyağacımı araştırıyon, zannımca Nostradamus'un soyundan geliyornuşum abi... Nostradamus ise Yakub'un soyundan geliyor.
Yusuf Yakub Hoçe var. Bana twit atmış, ''Los Angeles'dan Kazım göndermiş'' diyor. Ulla benim ne işim olur Los Angeles'da, proxy kullanıyom, Nallıhan havvalisinde faaliyet gösteriyom ben. Biz bu hoçeyle kurbanda danaya gircez. Ben diyorum ki, İmamoğluna yasin okutalım, Hoçe İmamoğlunun hiç lafını etmiyor. Varsa yoksa Canan...
Alıntı:
YUSUF YAKUB™
@YUSUFYAKUB1453
·
28 Haz
#TürkiyeSeninleCananBaşkan YAZANLAR
CANAN KAFTANOĞULUNUN İSLAM ALİMLERİNİ KÜÇÜK FONDLARLAN KANDIRARAK PARALARINA ÇÖKDÜYÜNÜ UNUTMADIK,
Alıntı:
YUSUF YAKUB™
@YUSUFYAKUB1453
· 9 May
@ccanannnnnn adlı kişiye yanıt olarak
ĞÖZLÜYÜMÜ TAKMAYI UNUTMUŞUM İMAM YAZISINI ĞÖRÜNCE AKB İÇİN TOBLANIYOR SANDIM PARAMI ĞERİ ĞÖNDERİN
Bakalım Yusuf Yakub hoçe buna ne diyecek?Alıntı:
Canan Kaftancıoğlu
@ccanannnnnn
Hür doğup, hür yaşayanlara selamla.. #pride2019
https://i.hizliresim.com/RgB9AR.jpg
beybaba naaaptın? vakvak gözel öttü dün..
Meral Akşener grup toplantısında konuşuyor. ''Ya hep ya hiç'' konuşması bu. Kaçıranlar youtubedan izlesinler. Herkesin sustuğu yerde ğödüne ğödüne furiyor. Meral Abacuk başqan...
Beyindeki kontrol merkezlerini devre dışı bırakıyor, kişi artık doğru, ile yanlış kavramını yitirerek tamamen doğal içgüdümlerine teslim oluyor.. Yani sorunuzun cevabı evet. Arkadaş anlatmıştı amcam çok saygın bir avukattır, bir gün aile toplantısında içkiyi fazla kaçırmış. Israrla masanın üstüne çıkarak köpek taklidi yaprak havlamış. Birgün sonra kendisine hatırlatıldığında yaptıklarına inanmamış. Alkol etkisi kişiden kişiye değişir, ama öyle bir eşik noktası var ki aşıldığında tamamen kontrol dışındasınızdır..
LDN-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Para didiğin nedir be ya...
Para' ya "boyalı kağıttır" diye cevap verenler olduğu gibi,
"yaratılıştan beri, işe yarayan faydalı, insan emeğinin kristalize olmuş halidir" şeklinde cevap verenler de olmaktadır.
Önemli olan sizin bu skalada nerede bir anlayışta olduğunuzdur.
Bu arada, burada yazamayanlara atıfta bulunmanın centilmence olup olmadığı da tartışılabilir mi ?
Pek sanmıyorum.
Bana caho'yu bulun...bu nedir abi?Alıntı:
Kamuran Toktanış
@KamuranToktanis
·
23d
THY 10 Temmuz 2019 tarihinde;
İstanbul - Paris seferi 451 TL,
İstanbul - Diyarbakır seferi 780 TL.
Diyeceklerim bu kadar
Şu kuzu muhabbetini bırakın .. Olmayan birini ne övün ne kötüleyin , işimize bakalım ..
Tabii be ya napcez güççükbaşi, reklam yapıyor dürzü...Nasrullah Ayan gibi paralı finans kanalı yapecek, yapsın tabii ki...
http://www.kokpit.aero/avrupa-2025-ryanair-kehaneti
Alıntı:
Sektörün ciddi bir zorluk içinde olduğunu belirten O’Leary, “Arka arkaya iflaslar yaşanıyor.
Bu hubere yorum yazsam suç...Daha önce yazdıydım.Alıntı:
Avrupa’da 2025’e gelindiğinde Michael O’Leary’nin kehanetine göre Rynair, Lufthansa, Air France-KLM, EasyJet ile British Airways-Iberia ortaklığındaki IAG Holding kalacak.
Dün sosyal medyada daha önce şahit olmadığım bir seviyede bilgi kirliliği vardı. Ama gerçekler de vardı. Dün bir şeyler oldu.
Öncelikle Kuzey Kıbrıs'a düşen füze, bir gün önceki olay, bu füze S200 olarak açıklandı. İşte ilk karartma orada başladı. Bence oraya düşen füze S300 olmalı. Çünkü S200'lerde dost tanıma sistemi yok.
Ertesi gün Rus nükleer denizaltısında yangın çıktığı açıklandı. Bu olay sabah saatlerindeydi. Akşam ise nükleer sızıntı ve Trump öldü huberleri vardı.
Ruslar harekete geçseydi, Trump'un bir benzerini öldürüp, bunu da göçmenlerin yaptığını açıklayıp, Abd milliyetçilerini göçmenlerin üstüne saldırtacaklardı. Ben güççükbaşa başına gelecekleri yazıyon, iyilik yapıyon anlamıyor. Twitterda Trump'un cesedini gösteren fotolar vardı dün gece.
Bu olayın bir benzeri 2007'de yaşandı. Araştırmak isteyen 2007 yılında, Antep kırsalında İsrail F18 uçaklarına ait yedek benzin depoları haberini araştırsın.
Yine bu olayın daha ufak bir versiyonu 2019 Ocak ayında oldu. Suriye hava savunma sisteminin attığı bir s200, bir Rus İlyuşin uçağını düşürmüştü ve 14 üst rütbeli Rus subay ölmüştü. İşte o olaydan sonra Ruslar S300'leri getirip Esad2a verdiler ve bir anlaşma yaptılar. Ateşleme düğmesinin başında sadece Suriyeli subay bulunmayacaktı, bir de Rus subay olacaktı. Bu olayda kullanılan füze S200'dü. Olay olduğunda bu foruma şöyle yazmıştım :''Ruslara kendi füzeleriyle kendi uçaklarını furdurdular.''
Ben bu olayı kesin çözmüş bulunuyorum. Merak eden olursa apaçık da yazabilirim.
xbank hedef 269k
asagida son 17 ayda bankalarin hepsinin aylik bazda toplam karlari var...
2018(milyar tl)
ock.4.537
sbt.3.847
mrt.5.528
nsn.4.920
mys.5.007
hzr.5.193
tem.4.522
ags.4.492
eyl.4.129
ekm.3.717
ksm.4.803
arlk.3.119
2019
ock.3.208
sbt.3.279
mrt.5.868
nis.3.815
mys.7.673
mayis ayi buyuk bi kar patlamasi var...
2.ceyrek karlari ilk ceyrege gore %30 ile %50 arasinda artacak...
haziran ayi doviz ve dibs dususuyle mayista oldugu gibi 7 milyar ve uzeri gelmesi muhtemel...ancak gecen hafta sorunlu krediler 112 milyardan bi haftada 114 milyara cikti...bir haftada cok!...belki hazir bu guzel karlar varken haziranda bazi sorunlu kredileri iskartaya cikartmayi tercih etme sebebiyle 4-5 civari olabilir...
oyle de olsa...netcede...2.ceyrek bilancolari ilk ceyrege gore harika gelecek...min %30 artacak...
satranc tradinge gore...gorece oldukca primli olan banka kaartlarina kimse el suremedikce...tatli tatli yukselmeye devam edecek...
2.ceyrek karlari geldiginde temmuz sonu agustos basi...xbank min 180k olmasini bekliyom...
o karlari gorup gelenlere belki satariz elimizdekileri...o da belki...
tok satici hafiyesi beybaba...
xbank...x100 un marttaki 106 bin zirvesine dayandi...su an x100...99 binlerde olmasina ragmen...
artik banka almaya el gitmiyo de mi?..
iste bu satranc trading...
karlari gorunce almaya siraya gireceksiniz...ya da almayacaksiniz...bakacaksiniz trene...
siz almadikca yukselecek...
dun bankayi piyonlarinizla alacakkken...yarin...kimisi fillerini feda edecek...ama almayanlar icin maliyet yukselecek...kale ve...
sonunda...269k da vezirinizle alacaksiniz...vezirsiz kalacaksiniz...
ve bizim piyonlar...sahinizi alacak...
satranc trading...
dun piyonunu feda etmeyenler...yarin vezirini bizim piyonlara verecek...
bu arada yazmistik ama...hatirlatalim tekraren...
dolartl...4,31 medyan...
once biraz fuko sarkaci...3.69-4,69 salinir...
mujganin ahirini okursam miksinler demistim...benim hakkimda yazmis...soylediler...mecburen okudum...
ben mujgan icin neler yaptim burada...hatta sn,guneysu ona yesil isik yakti...
ama ardindan reha ve bulut biraz caz yapinca...basladi orada cirkeflesmeye...
kiz mujgan!..
yemedi dimi burada yazmak...hemen caz yaptin!..benim bildigim mujgan basa cikabilirdi...ama kolayini secti...hemen...attack!...unquard!..
sen bole korkaksin kizim!..
halbuki sana sn.guneysu yesil isik yakmisti!..
kolayina geliyor...orada muritlerinle...anlik poz yazamadan de mi!..
sacmalama mujgan!...
boru bu boru...gene dosenmekten mi korktun!..gelmemek icin elinden geleni yaptin?...
Hem eski dostum diyorsunuz!?
sn KUZU orada, buradan sallamak size yakışmıyor.
Silin yazdıklarınızı lütfen.
okudun mu bana yazdiklarini?..
serseri demesi dogru...eyvallah...
bi 69 bi 169 topaklari aciyo diyo...
o moratoryum resti topaginda...ileride buraya alinti yapilacak o kadar ders gibi gonderiler var ki!..
yeri geldiginde oradan buraya tasincak...
o silsin yazdiklarini...
zora gelemedi...burada karsisinda 2 kisiyle mucadeleden korktu...eski yirtik mujgan...simdinin komformist menapozu!...siz muritleri sorgulayin kendinizi!...
ve ne kadar simarikliktir bu ki...seyhinize silin demeden bana lutfen silin demek...ve ne kadar buyuk bi ahlaksizliktir bana onermen...seyhine sildirmeyi teklif edemeden...korlesme iste budur!...
o sizin gibi kekolarla mutlu orada kendi ahirina...bunu anladim...
Eski dostlar aralarında olabilecek ihtilafları yüz yüze konuşarak çözümleyebilmeli.
Ne kadar araya giren olursa sorunlar O kadar büyüyecektir.
sn KUZU daha önce buradan yazılanlara atfen yazdıklarını sildi ,sanıyorum sizin adınıza yazdıkları varsa silecektir.
Lütfen dostlar bir araya gelsin yüzleşsin ve bu duruma son verilsin.(bu 1 ricadır)