hayırdır kafana daş mı düştü, bari çiz de garibanlar sevinsin, yat yat nereye kadar...
Printable View
hayırdır kafana daş mı düştü, bari çiz de garibanlar sevinsin, yat yat nereye kadar...
kaçarın kuçarın yok çıkacaksın sıkıysa çıkma
Beklentısı ne kı bunun ..avm ..arsa ..yada.. maden..? kuru gıdayla ne olur acaba...
ben gideceğine inânıp alıyorum . illa avm açacağız illa maden şirketi mi kuracağız. illa madenmi bulacaksın.illa bir bankamı olacak. illa bir arsamı olacak varsın sen öyle düşün hem mademki senin işin ne arsa yoksa avm yoksa maden yoksa. onları o işte çalışabilmek için gıda alacaksın sağlıklı olacaksın ki arsa alabilesin avm alabilesin maden çıkarabilesin. demekki temel amaç neymiş önce sağlık sağlıklı olabilmek için ne yapmalıymışız kuru gıda almalıymışız yoksa ne avm yapabilirsin ne arsa alabilirsin sağlığın olmayınca madende çıkaramazmışsın. neymişşşş neymişşşş kuru gıda sız hayat olmazmış bu böyle biline bu mesajlarımı arada aç oku kulağın ders alsın sonra üzülürsün. eninde sonunda gidecek kaçarı kaçarı yokkkk. yazdıklarım kişisel beklentimdir. alsa al sat tut tavsiyesi değildir.
sessiz bekleyiş devam ediyor ya birgün ses getirirse. Asla al sat tut tavsiyesi değildir.
Kızma sn.komutan merak benımkı..ıddalı yazmısında bende merak ettım neyı satın alak bu...nedır
ciğerci Kardeş bu gün 754 lot daha cepte. sana tavsiyem gücün yettiğince sana lazım olmayan acil olmayacak paran varsa sende topla. neden bir gün bitcoin gibi olup uçup gitmesin. neden bir beyaz filo gibi uçup gitmesin . neden bir denge gibi uçup gitmesin. o yüzden kara gün dostu olan bir hisse olacak . inan seninde kazanması canı gönülden istiyorum seni tanımam etmem. asla hainlik düşünmüyorum hainlik düşünen cennet yüzü görmesin . bakarsın üç vakti kalmıştır gitmesine. Asla al sat tut tavsiyesi değildir. yeminle al bir kenarda dursun . aylık sigara parası kadar da takviyeyle ben devam edecem inşallah sende devam edersin. ilerde inşallah bu mesajlarımı gördükçe emin ol hem sen hem ben mutlu bir şekilde okuruz. halka açıklığı çok az lot sayısı çok az bu da nedemek oluyor yeni derler ya bulunmaz hint kumaşı mı diye bende diyorum ki evet bu hisse bulunmaz hint kumaşı gibi olacak . o yüzden lotuna sahip çık her ay lazım olmayacak bir parayla da takviye yapacam sende takviye le lot sayısı. inşallah kazanan biz oluruz ilerde olaki bulumaz hint kumaşı olursa senle tanışmak birlikte keyif çayı içeriz inşallah. asla al sat tut tavsiyesi değildir.
Ya Allah Ya bismillah 754 lotla kemerleri sıkı bir şekilde bağladım bellimi olur 3 vakte kadar bir hareket başlarmı ya başlarsa diye kemerimi sıkıca bağladım . inşallah katıksız uzun bir tavan serisine gireceğini bu kadar küçük bir sermaye varsa tavan sayısın hat sayede olacağını çünkü mecbur çok yüksek fiyata çıkmaya . yüksek fiyata çıkmalıki bolca bir bedelsiz vererek lot sayısını a rtırabilmeli yoksa lot sayısı nasıl artacak. eğer bedelsiz vermem serden ozaman fiyatın en az 1.000. 000 olmalı diye sesli düşünüyorum. benimkisi hayal ama ben hayalsiz yaşayamamki . ama ya hayalim bir gerçek olursa offff ozaman keyfine bakkkk. ya bedelsiz vereceksin şöyle 100.000 bin veya biraz daha üstü fiyatı görünce yok ben bedelsiz vermem dersen 1.000. 000 milyon ve üstü fiyatlara kadar çıkarsın karar senin . ben uzuncu bir yatırımcıyım siz nasıl sabrediyorsanız Cevabı Allah ta bana sabrı öğretti bende o fiyatlar belki abartılı bir fiyat olabilir ama bende belli bir seviyeye varınca çıkmasını bilecem yeni kendimce bu fiyat bana yeter diyene kadar senleyim tkuru. ya heyro ya meyro attım kendimi sana ister 3 vakte kadar çıkarsın istersen sen bir 10 yıl bilmem 20 yıl beklersin bende sabırla bekleyecem tabi bu bekleme yi sana asla yar etmeyeceğim her beklediğin an yani yükselmediğin an senin kaybın benim ise kazancım olacak nedenmi çünkü her çıkmadığında her ay maaştan artanla senin elindeki lotları ben alacam . sen batarsan bende senle batmaya varım çıkışına kabulüm düşüşün ise benim lot sayımı artırırır benle böyle ya hedefe ya da mezara kadar birlikteyiz tkuru unutma . kaçarın kuçarın yok yeminle bu gemide beraberiz anca ben ölürsem benden kurtuluşun ozaman. ama zannetme ki ben ölünce kurtulacağını çocuklarıma miras kalır. o yüzden gelişmek büyümek sadece kendine çalışmakla olmaz sana güvenen seninle aynı gemiye bindiyse bu gemi birimizi yolda bırakmayacak bu gemi aynı hedefe varana kadar aynı yerde demir atana kadar beraber yürüyeceğiz. dediğim gibi sen uyursan bende uyurum bu böyle biline. ama dedim ya elin mahkum bana bekar benim lotumu almaya kalkana kadar düşerim yada çıkmam dersen keyfin bilir yeminle yok olana kadar senleyim. her düşmen bana yaratacak hiç yükselmemen bana yarayacak nedenmi lot sayım artacak . işte diyorum ya benden ölsemde kurtuluşun yok. yani bana muhtaçsın ben sana muhtaçsam. her ay dolar alacağıma seni alacağım. anladınnnn sen nedemek istediğimi. anladınnnn anladıııınnnn. anladınnnn değilmi. hatırlatayım istiyorsan nedemek istediğimi senin kaçarın da yok kuçarında. bu mesaj burda kalsın belki sana lazım olur nedemek istediği mi ateş oku ki beni anlarsın. yazdığım tüm mesajlar kişisel beklentimdir. kesinlikle al sat tut tavsiyesi değildir.
bu mesaj burda kalsın belki sana lazım olur nedemek istediği mi ateş oku ki beni anlarsın.
ATEŞ KİM? OSMANIM YATIRIM FİNANSIM BEŞİKTAŞIM
yatırım filan tavsiyesi değildir
kendi hayallerimdir
salak spek
6,000 lotla devre kesici yedi çapsız
millet milyon lotla yemiyor bu salak ve beceriksiz 6,000 lotla devre kesici yedi:
ya çapsız ya uyuz ya
gel de bu hisseyi al nasıl alacaksan
ne tavanı belli en tabanı
speği zaten salak ve çapsız
parayı sokağa atmak gibi Allah korusun bu hisseyi almak
55 lot daha cukkaladım. ayol biraz bekleseydin ayın 15 maaşı bir alaydım . acelem ne 3 vakit dedimse bugün fırla demedim ya. biraz daha bekle ben biraz daha alayım. kaçarınnnnn yokkkkk düşersende takviyeye devam hedefe çıkana kadarda almaya devam. hele ben bu tkuru yi diğer her hisse yerinde bir paylaşalım hele bir dur. topu topu ya 40000 yada 90000 lot olduğunu sermayesinin düşük olduğunu kaçarının kuçarının kalmadığını lot sayını artırabilmek için düşünülmeyecek derece de bedelsiz verebileceğini hele bir paylaşayım. allah nasip ederse her bu akşam her hisse nin altına bu tkuru yu bu akşam elinden geldiğince herkesi bilgilendirecem . kazanç paylaşmak güzeldir onlarda bilgilensin onlarda kazansın sermayesinin 1000000 olduğunu lot sayısının çok az olduğunu çok yüksekte uzun vadede bir getiri elde edebileceğini bir paylaşayım. bakalım daldık senle bir uzun yola yolumuz geç olsun ama güç olmayacak inşallah. yazdıklarım kişisel beklentimdir. Asla al sat tut tavsiyesi değildir.
9 dan 8,30 a düşen kağıt alınır mı
lütfen pazarlamacılık yapmayalım osmanım10 um
cigerci ben seni anladım biraz geç oldu ama geç olmadı. sen bu tkuru nun milletin elindeki lotları alıp kötü izlenim verenisin. diğer her hissede senin gibi bir kaç kişi oluyor şirket adına yada belli bir kesim adına çalışıyor. olsun en azından geç olmadan kime çalıştığını anladım. bende bak bakalım diğer her hissenin altına bu TKURU sen bahsetmezsem ne olayım. akşamlayin diğer hisse yorumlarının altına bir bak ama sakın bakmayı unutma bu hisseden nasıl bahsedeceğim i bir gör hele. elmi yaman beymi yaman kısa zaman içinde göreceksin. hem twitter da hem hisse metin tüm hisselerin altında şu TKURU dan biraz bi bahsedelim. bellimi olur onlarında bir dikkatini çeker. bakarsın onlarda anlar ben yazdıktan sonra neden bir beyaz filo gibi neden bir denge gibi neden bir yeşil gibi neden bir örme gibi neden bir cemaş gibi neden bir adel gibi neden bir türk traktör gibi olmayacağını daha sayacamda şimdilik yeter. senin kaçaÅ•ınnnnn yokkkkkkkk senleyimmmmmm TKURU çöküşünden ortağım uçuşunadaaaaaa. Asla al sat tut tavsiyesi değildir.
turşusunu kur
osmanım 10 um
turşusunu kurarım kışın bir güzel yenir kurufasülye nohut yemeği yanında hemde çok güzel olur. iyi hatırlattın dur yarın elindeki diğer hisselerim olan fenerden silverden batıçımentdan ittifak holdingden işgirişimden pagyo dan biraz üçer başta lot satayım buna biraz daha takviye yapayım. kışa hazırlık yapayım kuru fasülye nahotun yanında turşusunu kurayım bellimi olur turşuyu çok severim ben. akşam unutma diğer hisselerin altındaki yorumları okumayı unutma. diğer hisselerin altına TKURU dan biraz bahsedelim bakarsın turşuyu benim gibi seven falan olur benim gibi . nerden bilecek lot sayısının az olduğunu nerden bilecek sermayesinin düşük olduğunu değilmi böyle hisseler ender nadir bulunan hisseler biraz insanları bilinçlendirmek güzeldir hep bana hep bana olmaz demi o yüzden paylaşmak güzeldir. bakarsın benim gibi uzun vadeci seven birileri çıkar . yazdıklarım kişisel beklentimdir asla al sat tut tavsiyesi değildir.
fazla hayal kurma bu hisseden bir .... olmaz
maşallah maşallah işlem adedince bak hayırdır 57 bin küsür işlem adedi. durduk yere baldız beni niye öptü acabada bu hissede lot işlem adedi artmaya başladı. ama daha durun ilk mesajımı tkuru hakkında yazdım. bu hafta sonu cumartesi pazar günü diğer hisse senetleri yorumlarında da biraz TKURU dan bahsedelim. reklam yapalım ki hisse senedini bilmeyenler bilsinler. ha ya bu TKURU Hisse neymiş bizim neden böyle bir hisseden sermayesi düşük lot sayısı düşük hisseden nasıl haberimiz yokmuş diyeceklerine bilgilendirme yapalım ki bakarsın ilgilenen yatırımcılar çıkar. ilerleyen zamanlarda onlarda kuru fasülye nohut yemeği bulgur pilavının yanında turşusunu kurduğumuz tkuru olmuş kıvama gelmiş olur belki başkaları da faydalanmak isteyecektir. böyle sermayesi düşük bir şirket olacaksın piyasadaki lot sayın az olacak kaymağını sadece sen yiyeceksin az bir lot hisse sayınla millete lot aldırmadan devam devam gideceksin yükselince bide bedelsiz vereceksin sonra milletin eline hisseyi döküvereceksin. ama artıkkkkkk öyle tek başına kaymak yemek yok neden halka açılmış bir şirket kaymağı tek başına değilde kaymağı yatîrımcısıyla paylaşan şirket güzeldir. ha bu yükseliş üç vakte kadar başlarmı yada bir 10 yıl 20 yıl mı olur bilmem ama bu eninde sonunda olacak bu gemide ben varım vallaha benden kaçîşınîz yok. o yüzden bu hisseden kendim kazanacağımıza inanıyorum bu yüzden yatırım yaptım. bende sadece ben kazanmayaım müslüman din kardeşiyiz hisseyi tkuru yu milletde gelsin onlarda kazansın demi amaç ne hisse niçin halka arz oldu büyümek için tamam büyü burda sorun yok ama burdaki tek sorun hisseyi tek bir kesim kaymağını yemesin vede yedirtmeyecemde. kaymağını insanlarla paylaşmak güzeldir madem halka açılmışsınız bu katmaktan tek taraf değil bu kaymaktan halka açıldığın yatırımcılarda yiyecek. o yüzden bu hisseyi inşallah hafta sonu diğer hisse senetlerinde milletle bir tanıştırmanın vaktinin geldiğini düşünüyorum . önemli olan hisse yüksekken değil hisse güzel yerdeyken bildirmek güzeldir. vaktin daraldı üç vakte istersen çıkma demedi demeyin . güzel günler paylaşımla insanları bilgilendirmenin olur. ben asla alın da demiyorum satın da demiyorum turunda demiyorum diğer hisse senetlerine paylaştığımdada aynı şekilde alın da tutunda satın da demeyecem yatırım yapıp yapmamalarına kendileri karar versinler. ama böyle hisseden yatîrımcı kardeşlerimizin bilgileri de olsun demi. yazdıklarım kişisel beklentimdir asla al sat tut tavsiyesi değildir.
pazarlamacılık değil hisse lot sayîsını ve sermayesinin düşük olduğunu bunun gibi hisselerin aşırı değerlenebileceğini millete hatırlatmak güzel dir . hisseyi alıp almayacağına kendisi karar verecek ben aslada alın da demeyecem tutunda demeyecem satın da demeyecem. ama onlar anlatacağını anlacaklardır. yazdıklarım kişisel beklentimdir. Asla al sat tut tavsiyesi değildir.
baygın bakışlı osman 10um
yatırım finansım
afyonum
mutlu aküm
aslan çimentom benim
osman10 yemezler
7,98 osmanım 10 um
bu ne ya
hisse yerinde sayarken nerdeydin osmanmisin nesin..hisse yukari yaptiginda yazilarin cogaliyor..senin geldigin yollardan biz dönüyorduk..tazekuru aldiysan icinde kalsin burada döktürme
polisim10 hissenete yazdığı bütün yazılarda kullandığı ismin sonuna 10 harflerini ekler
yanlış hatırlamıyorsam beşiktaşlıdı
bir yanında gezdirdiği ekürisi vardır
bir zamanlara yatırım finanstan iş yapıyordu
afyon
mutlu
aslan da iyi işler yaptı
bedelsiz potansiyeli yüksek yeniden değerlendirme fonu kabarık şirketleri takip eder ama
bu sefer yanlış kağıtta
Osmanım 10 um satmış görünüyor
yatırım satışta
tahmin sadece
inanmayın
o zaman alınır.kağıdın önü açılır
bizim menkul 13500 lot satmış
satış başladı
osmannn 10 sattı
pazarlamacı
Kör'ün hareketlerine benziyor mu bunlar?
sanki adım adım geliyor gibi mi?
yatırım filan tavsiyesi değildir ha
büyüksün be kaplamin
adamsın be adam
kör,
kaplamin gibi yapma sakın bunu da ha
yatırım filan tavsiyesi değildir
değil mi osman 10
kör, kaplamini mahvetmişssin
bunu da onun gibi yapma ha
bizim menkul hep satıyor
ortak değil miydi bu şirkete
satarken haber vemesi gerekmez miydi
hergün veriyor maşallah
yoksa cahilliğimizden bilmediğimiz bir şey mi var
kör kardeş
sn. ciğerci
kör öldü diyelim ama görenlerle yola devam 😊
hiç görenle görmeyen bir olur mu ?
"yatırım tavsiyesi olarak asla değerlendirilemez"
kaplamini mahveden kör ve gedik tahtadan ayrılmış
artık alınabilir
diye düşünüyorum
şirkete yatırım yapacaklar için
www.tazekuru.com
- önce şirketin ürünlerini incelemelerini hatta satın alarak hem ürün hem de hizmet kalitelerini test etmelerini
- kurutulmuş ürün zinciri alanında sektörde nasıl farklı olduklarını incelemelerini
- şirket ortaklarının kim olduğunu ve niteliklerini öğrenmelerini
- yapılan yatırımın, bu alanda niye farklı olduğunu
araştırmalarını naçizane oneririm.
yoksa grafikler, spekülatörler onlar bunlar hikaye ... zaten bizim menkul değerlerin elindeki hisseler dahil 300.000 lot hisse var piyasada
bu sebeple şirkete kısa vadeli değil uzun vadeli bakmak daha mantıklı duruyor !
ben enteresan bir yatırım olabileceğini düsundügum icin buradayim, çivisi cikan bist istanbul'da değisik duruyor 😊
bir soru sorabilir miyim
bilmediğim için soruyorum
bizim menkul kimin di kimin oldu
iyi kazançlar
Bizim Menkul Değerler , bilindiği uzere bir Boydak Holding kuruluşudur.
Ancak Boydak Holdinge "Fetö" soruşturması kapsamında el koyuldu ve TMSF'ye intikal etti.
Şu an holdingin mevcut yonetim kurulu başkani İsmail Güler ayni zamanda Bizim menkul değerlerin de başkanı durumunda.
ANCAK
Bizim menkul degerler zaten elindeki hisseleri çikariyor epey satmis 170.000 lot civarı bir hisse kalmis gorunuyor kurumda, geri kalan hisseler piyasada daginik bir goruntude bulunuyor. onlar da toplam 120.000 lot civaridir.
zaten bizim satis yapmasa tahtada likidite denilen bir sey olmaz
sirketin yaptiği is ile ilgili de biraz analiz yapmak lazim. bunu da bir sonraki mesaj da tartismaya acalim.