Sallıyor olmasin çoğu öyledir de, 70'lik adamin dibini gerer!:kahkah:
Printable View
Canı sucuk isteyince dana kesen adamdan bahsediyoruz [emoji16] [emoji23]Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biraz geç oldu ama berber de ancak sıra geldi.
Sakalları kestirdim.
Birazda böyle takilalim.
Zenginin mali zugurdun çeneyi yordu gene
O degilde bugün moralim cokt bozuldu bazı şeylere, eve gelirken bı ufak alacaktım unutmuşum reha emmi hatırlattı şimdi
Para ile imanın kimde olduğu belli olmaz derler
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çorum değilde Çankırı Tosya dan geçtim .
Adamlar Bayat leblebi satıyorlar tadına baktık Allahtan vazgeçtik almaktan
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 altın seri 70 lik Tekirdağ Wien üretimi
10 yeni rakı 100 lük Export
2 Tekirdağ 100 lük Export
1 yeni rakı ala 100 lük Wien üretimi
2 barbarinai 46 derece mavi seri 100 lük
15-20 şişe viski .
30 civarında şarap .
Bilimum likör çeşitleri ev yapımı ve dışarıdan alınan
Ararat konyak .
Metexa .
Snaphs
Votka az kaldı pek tüketilmiyor diye almıyorum pek talep görmüyor
50 şişe kadar cila için bira çeşitleri var
Bu yeter mi Reha abi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dikkat edin de evi havaya uçurmayin Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biz artık kendi ayranımızı kendimiz üretiyoruz , jack dannis kalitesinde içeceğimiz litresi 25 tl maliyet😀😀😀
1 hafta once ruyamda geceleyin dolar 7.50 olmustu dedigimi kac kisi hatırlıyor [emoji16][emoji16]
Parayı Putin'e kitlediler :kahkah::kahkah:
https://www.youtube.com/watch?v=W9uvUdPOc7E
Kafeyi sinek basti
Ilaclamak lazim...
Ilaclama yaptik
Bugun yarin duzelir
Tatil dönemi yavaştan işler açılır dolar da hareket var zaten kıyı kesimi boşalmaya başlamış okullar falan yerinde tespit ettimRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada Forum daslar İzmir İstanbul otoyolunda orta şeritten 130 km ye sabitledim giderken ama sol şerit vızır vızır akıyordu 2018 otosov fuarı gibiydi merso bmw falan radar yok sanırım hiç bir yerde demekki otoban ücretinden operken radar dan opmuyorlar dovlet zenginini koruyor vesselam
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vardiyaci myfinans üstat da yok Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O degilde selcuk nerde hacdami birakti yenge
Daha önce yazdim ya tövbe etmiştir belki faize maaşlı müslüman diyantciler kanına girmiş olmasın çünkü onların maaşı aynı havuzdan gelmiyor devletin helalinden kesip sattığı odunlar dan sanırım [emoji16][emoji23][emoji23]Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu ayda ev alırsa arkadaş dolar başlığında her ay passat alan yazar gibi hattrick yapacak sanırım 🤣🤣🤣
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Webstere bu kadar yüklenmeyin arkadaşlar.