Bu arada HSA ve OKD borsanın dünkü yükselişinden en iyi yararlanan değişkenler olmuş :)
Printable View
Bu arada HSA ve OKD borsanın dünkü yükselişinden en iyi yararlanan değişkenler olmuş :)
Yeni forumumuz hayırlı uğurlu olsun inşallah
tcd güncellenmiş evet yeni değer 443.35 ,2 saat önce alış girdim sabahkinden mi alacak şimdikinden mi acaba?
GL1 de bugün %1,24 civarı yapmış, kimsenin dikkatini çekmedi.
İndirim olacağına eminim olsaydık, tiv veya tzt'ye girerdik aslında. Ama bilemiyoruz kesin olarak sanırım.
http://finans.mynet.com/haber/detay/...tlendi/321853/
200bp civarı indirim bekliyorlarmış, onların yalancısıyım
Is yatirimin uygulaması bu ay, yine kısa vadeli borclanma araçları fonunu önermiş düşük riskte %15 kadar. Akbank uygulamasına bakmadım, onu bilemiyorum.
gpg dengeli bir fon gibi gözüküyor
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doğru, kendi fonlarının öneriyorlar daha çok. Uygulama da aynı şekilde.
Gpg tahmini mk 24.46
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beklediğimden az ama ben seviyorum bu fonu. Tek başına GPG'de olmak çok başarılı bir strateji olmaz ama bir miktar bulundurmak iyi oluyor. Şeffaflıklarını ve performanslarını sürdürdükleri sürece taşımaya devam edeceğim.
TCD de tutuyorum elimde ama kısa vadeli olarak düşünüyorum TCD'yi.
TCD'ye güvenemiyorum ki hocam. Gün ortası güncellenmeler, borsa düşerken kazandırmalar falan. Bir şey gerçek olamayacak kadar iyiyise ya gerçek değildir ya iyi değildir.
Ama tabii ki taşımam gerektiği kadar taşırım bu fonu da. Sadece çıkış kıstaslarım GPG kadar esnek değil.
Bu arada aşırı riskten kaçınan birisi olduğum sanılmasın. Toplam portföyümün yani tüm parasal varlığımın %30'u kripto paralarda şu anda. Portföy halihazırda oldukça riskli olduğu için diğer yatırımları biraz daha riskten kaçınarak yapmaya çalışıyorum sadece.
tzv mk 40.83
oranlardaki gevşeme yansımış
Tcd tahminen mk 190
Çok daha yukarı gelebilir. Bugün biraz inceledim, portföyünün %60 kadarı hisse senetinden oluşuyor...
Haziranda ki hisse porföyünün ana hisselerini temmuza da taşımışlar. Diyelim ki o hisseleri çok değiştirmeden bugüne taşımış olsunlar; bugün 8.5m TL lik hisse porföyöyü 110k TL + getirdi, yani yaklaşık %1.20...
Ama dandik 2 hisseye nerdeyse 1m TL bağlamışlar, eğer o yapılan kıyakdan vazgeçtilerse bende girmeyi düşünüyorum. 1-2 güne belli olur.