B'den A'ya geçiş için başvuruda bulundu.
Printable View
B'den A'ya geçiş için başvuruda bulundu.
Sekuro Plastik Ambalaj Sanayi A.Ş.'nin (Şirket) paylarının Gelişen İşletmeler Pazarı'ndan Ana Pazar'a geçmesi için yapılan başvuru Borsamız tarafından değerlendirilmiş olup, Kotasyon Yönergesi'nin 34. maddesi kapsamında Şirket paylarının 19/04/2018 tarihinden itibaren Ana Pazar'da işlem görmeye başlamasına karar verilmiştir.
Bu çerçevede, Şirketin payları, Gelişen İşletmeler Pazarı'nda işlem gördüğü son seansta oluşan kapanış fiyatı esas alınarak hesaplanacak baz fiyattan, Ana Pazar'da A Grubunda sürekli işlem yöntemi ile işlem görmeye başlayacaktır.
Sağolsun hergun harçlık veren baba gibi. umarım babalara gelmeyiz.
Birisi fena çarpılmış... 13,80 den 19.646 lot alış gerçekleşmiş ardından sadece 500 lot ile hisse tabanda...
alırsanız düşme ihtimali çoook yüksek kimse almazsa çıkma ihtimali çook yüksek bulaşmayın derim bugün alan yarın % 20 zarar eder kendi naçizane tavsiyem hem kendinize hem yukardan tokatlananlara zarar ettirmeyin iyice
Böyle dandik kağıtlara 3-5 kademe sevdasına atlayanları çok fena yakaladılar
Kağıdın geçmişinede biraz bakmak lazım yukardan geldiği yere bakarken aşağıdan çıktığı yerede bakmak gerek
Yukarda yakalananlara sabır diliyorum
SEKUR*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu
03.05.2018, 18:39:07
***SEKUR*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu )
İlgili Şirketler [SEKUR] İlgili Fonlar [] Türkçe BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
**** Sermaye*Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi*(VBTS) kapsamında, SEKUR.E payında 04/05/2018 tarihli işlemlerden* (seans başından) 18/05/2018 tarihli işlemlere*(seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır. VBTS*kapsamında 03/05/2017 tarihinden (seans başından) itibaren 17/05/2018 tarihine*(seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyeceği*duyurulan SEKUR.E paylarındaki açığa satış ve kredili işlem yasağı, VBTS*kapsamında getirilen brüt takas uygulaması ile birlikte 18/05/2018 tarihine*(seans sonuna) kadar devam edecektir. Not:*VBTS kapsamında getirilen tedbirler A, B, C, D grup değişimi, pazar değişimi*ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından*ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sonuç 18.05.2018 e kadar brüt takas
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
:) Nazar filan değil Sn. fair. Bu hissede fazla küçük yatırımcı olduğunu sanmıyorum. Çünkü KY bu grafiğe sahip hisseye kolay kolay girmeye cesaret edemez. Son günlerdeki hızlı düşüşte normal değil mutlaka tepkisi gelecektir. Belki de şu an ky için para kazanma imkanı olabilir. Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Güzel tepki verdi brüt olunca değerlendiremedik bilerek brüte soktular kimse al sat yapamasın diye sanırım
Bugun alanlar satamadigi icin yukari cektiler pazartesi acilis bugunki gibi olur.dun alanninda maliyeti zaten yukarida yeni alacaklar dikkat etsin bedava para kazandirmazlar.
HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elim gitti geldi 6,30 da ama cuma olduğu için almadım hafta sonlarına zararda olsa nakitte olmayı tercih edenlerdenim ben tavan bekliyordum yalan yok
Bu hisseyi dün ve bugün ky almamıştır yukarda alanlar 6,96 tabana yazdı son dakikalarda tabandaki lotları aldı bugünde bilerek aşağıdan açtı ve dün satmayanlarınkini ve dökülenleri topladı
Elinde olanlar vardır elbet umarım p.tesi yola devam ederde onlar adına seviniriz
Bizimkisi sadece yorum herkes bildiğinden şaşmasın
endeks bozunca satamadılar şimdi alıcı arıyolar.
SEKUR Konsolide 2018/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 1375174 Yıllık Değ%:228 Ana Ortaklık Payları: 1374301 Yıllık Değ%:229
4.40 desteğine kadar geri çekilebilir seçime kadar nakitte kalmak daha iyi gibi şu an
Doğru desteği 16.00
Bu hisse kaça kadar çekilebilir. Sirketin genel durumu hakkında bilgi sahibi olan varmidir
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Höst ya! ytd
Yokmu bu hisse hakkında analiz yapabilecek .alinirmi
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Brüt takas, açığa satış ve kredili işlemlere yasak cezası verilmiş 4 haziran itibariyle, kap haberi
Şansa bak yine brüte takıldık ben pazartesi satsam kurtarabilirmiyim acep
Eee ne bu boyle?
Hadi hayırlısı bundan da aldım
HUAWEI G610-U30 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ölü takliti yap amk
Bir umut sen kaldın. Çık artik
Senin gibi senedin
Zararinabsatiyorum
Senin n Allah belasını versin
Allah'ın var mı senin spek efendi
Cuma cuma sana ne küfürler ettim bir biçimde lsen
bu neydi böyle nutkum tutuldu
Daha bunun iyi gunleri
Ortaklardan Tuğba Tanrıkulu satıyor. 210 bin lot satmış. Sanırım 250-260 bin daha satacak.