Kardeş tabanda durum nedir birde satıcıları gorebiliyormusun
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Kardeş tabanda durum nedir birde satıcıları gorebiliyormusun
142 bin dostum tabanda gedik 39 bin finans 24 invest 22 satıcı
Neler oluyor biriside bişi sölemiyo
Ne olacak kardeş dibini bulmaya çalışıyor...bu arada zaten bu kağıt C grubu....ytd...!!!
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakıf sabah boşalttı sonra bizim şimdide gedik basıyor tepki bile veremedi
Öğleden sonra hafif tepki verirmi. Yoksa Tabana gidermi.?
Spek bilir dostum onu bilemem kağıdın sahibi nere derse orası
1,70 den aldım.Şansımıza artık.
hadi bi tepki ver kaç gündür düştüğün yeter YTD
Bunun kadar cins hisse görmedim 3 taban oldu tık yok gözü toprakta
Bi takas paylaşın lütfen arkadasla
Alıcı bulsa kuruşlara kadar verecekte bulamadı artık en azından alıcı olmadığı sürece mecbur yükseltecek.YTD.
Dostum takas al gülüm ver gülüm iş 120 bin almış gedik 100 bin satış
Allah belanı versin
Vestel_5530 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yok kesin bunların sıkıntılı bir işleri var hisse satıp paraya çeviriyorlar.
Bimerden yazın para ları sıkıntılı yerlere aktarıyor olabilirler.
Olan belli oldu.Selçuk Patlar denilen o ö kardeşimiz ,senedi manipule etmiş.Şimdide rtalbta yapıyor aynı şeyi.AYTD
Vestel_5530 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
pozisyon açılır mı ?
şirketin piyasa değeri 9,5 milyon liraya kadar geriledi.
bu sekli ile orta vadeli mantikli duruyor !!! mu acaba
Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bakildiginda azerbaycan da 6 magaza acilmis yani 1 magaza maliyeti dekorasyonlarini ve stoklari da dusunurseniz tahmini 200.000 usd yaklasik.
1.2 milyon usd 5 milyon TL yatirim demek. sirket 9.5 milyon TL ilginc ???
bu yurtdisi magazalasma konusunun konsolide bilancoya olumlu katkilar da saglayacagini dusunursek 1.30 seviyeleri yatirim yapilabilir seviyeler olduguna inaniyorum sahsen...
kiyasladigimda kalite olarak mavi'den daha kaliteli urunlere sahip hatta... koleksiyon zenginligi ve magazalasma sayisi oldukca az ama kalite cok iyi ...
Asla yatırım tavsiyesi olarak nitelendirilemez !!!
çok hoş seviyelere geldi 1.25'leri de gördük :)
artık şahsen beklemeye gerek görmeden 1.20-1.30 arası full depo yapalım !
artık yatırımcı oluruz nasipse, uzun süre burdayız.. tahtayı trade eden vatandaş düşünsün artık :)
1.10 lu seviyelere gelirse sirketin %5 oraninda hissesine de talibim , tahta yapici kardesim bilgin olsun !
gel bakalim [emoji4] 1.20 lerde bekliyorum
1.19-20 de bekliyorum bak [emoji4]
eyvallah 1.19-20' ler makbule gecti kardesim[emoji4] 1,10 da da bekliyor olacagim sizi ...
1.10-1.12 arasi konuslandim kardesim, yine bekliyorum bugunde :) kirmaz verirsin
sen vermeye başlarsan dusundugunden fazla alacagim emin ol, paraya ihtiyaç varsa bendeki nakitleri sendeki hisseler ile degistirme konusunda istekliyim :)
simdi piyada degeri 8.4 milyon TL olan bir sirket olarak rodrigo jeans
1 mart 2018 de 22 milyon TL imis degeri, sirket sahibi o fiyattan epey hisse satmis ... 2 ayda 2/3 gitmis sirket degerinin [emoji4]
yani bakildiginda 8.4 milyon TL bir piyasa degeri resmen saka gibi ?!!!
niye saka gibi !! cunku 8.4 milyon yani bugun itibari ile 1 milyon 970 bin dolara su sirketin degeri olmasi ilginc
ki azerbaycan 6 magaza aktif faaliyete gecmis iken, ciro acisindan aktivite olmusken bu piyasa degerleri ileride komik fiyatlar olarak kalacaktir
1.10'lu seviyelerde bekliyorum %5'ine talibim sirketin trader kRdesler !? tekrar ediyorum
sirketin urun cesitliligine, urun kalitesine ve gelecegine guveniyorum sahsi fikrimdir.
abi satanların elinde mal kalmadı galiba
hoş sattığı malın maliyeti de muhtemelen yüksekti zarar yazdı
ya başkasının malını sattı her fiyattan yada birilerine kızdı mala ortak oluyor diye
ben cesaret edip te alamadım size bol kazançlar ilerde belki destek atarım tahtaya üç beş lotla :) :) :)
ytd değildir
açıkçası bu yukarı hareketten hiç memnun olmadım !?
oysa 1.10 seviyesinden şirketin %5'ine talip olduğumu burada defalarca yazmıştım.
finansman ve oyak'tan epey mal geldi, bende alabilirim diye dusunuyordum ama adamlar kaptilar, resmen bedava fiyattan !!!
bedava diyorum 8 milyon TL'ye bist sirketimi mi olur ??? ama o seviyelere gelmisti. borcu yok harci yok isinin ehli bi suru yatirim yapmis sirket.
alamadik ya ona uzuluyorum ??? ama hala daha cok ucuz oldugunu dusunuyorum. bedavaya yakin hatta. gittim gordum sirketi, urunlerini inceledim, hatta aldim cok memnunum severek kullaniyorum.
keske alsaydik 1.15'ten ya !! valla asiri uzuldum.. acikcasi elimde hisse var ama portfoyumun cok az bir kismi ?! yazik oldu neyse artik
zaten tahtada ky'de kalmamis , forumda benden baska yazan yok, kimsenin ilgisini cekmiyor o da ayri bir hikaye[emoji4]
ya arkadas !!! göz göre göre almadik ya ?! yazik oldu be
adamlar bedava fiyata getirdiler hisseyi almadik !!
sitemim kendime.. gel kardesim 1.16 ya bu sefer alacagim sözümüz söz !?
Hadi arkadaş!!! Sadece %10 yukarıda ve yataya bağlıyor. Buyur al. 2:40 satarsin
RNE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu senet bana birzamanlar var olan köytaş tekstil hatırlattı..
adam borsadan senedi öyle bir topladı ki..tamamını borsadan alarak genel kurulda da şirketi ele geçirerek şirketi işlettiler..
hatta boğazda bir daire alacağıma borsadan bir şirket satın aldım diye beyanat verdi...
bakıyorumda senet 1,28 tl desen piyasa değeri 1.950.000 USD....
wawww arkadaş.. tl ye vurursan 9.100.000,00 TL...
alsak mı....
al at..
bi ellibin lot alıp unutsak..ne olur acaba..hesaba alıp şifreyi bile unutsak mı...bilemedim...
bu fiyata merterde bina bile alamazsın....
inşallah sonu ona benzemez ama...
kısa zamanda 1 e 10 a yakın yaptığını bilirim...
ben sonunun ona benzemesi diye örnek vermedim...
ne kadar ucuz bir piyasa değerine sahip onu belirtmek istedim..
bugün finansa yukarıdan çakıp beklettiklerini piyasada gösterdiler...
bakalım sonu hayrolsun...
yukarıda bayrak sallayanı çok...
patron kıbrıs a gidip kumar oynayıp kazanıp kazanamayacağı meçhul olan bir maceraya atılacağına ...
burada kaz***** belli olan oyunu oynuyor...
adam kural ne diyorsa onun yapıyor...
yerde gördüğün her paraya eğilirsen arkanı kollayacaksın..yada eğilirken direk eğilmeyeceksin..yoksa savunmasız kalan arkanın
hem meraklısı hemde öpeni çok olur..
Sılıntı yok...
Ne iş gedik.
1.42 yi niye gösterip devre kesiciyi gösterttin.
Finans iyi çarpıldığı senedi beleşe halka arz ediyor...
Zamanında yukarıdan finansa yasladıkları malları döktürtüyorlar...
Teknik olarak güzel görünüyorsun..
Ama tahta müsait olmadı daha..ama yakındır...
sakınnn...sakın...
daha bitmedi ilk hedef 1.90 lar dimi...
rodrigo...........
çanak formasyonun ne kadar datlı... a1 nirdesin...
Ağam çok hırpalıyon %9 aşağıya basıyon sonra önceki günün kapanışın dan kapatıyorsun çanak tamamlanana kadar burdayız :) :) ha dersen daha sını da işlerim onada varız
yatırım tavsiyesi değildir. ''ağam'' tamamen hayalimdir kişi veya kurum değildir içimden geldi yazdım.
ne güzel dünya...
endeks 100.000 den 91.000 e gelsin sen 1,59 dan 1.68 e git...
kendi halinde takıl...
1.90 ların var senin....varrr var...
malı oradan alıp buradan verip çevirip çevirip dur...
birde hareketleri seans sonu yap ki..kimse bulaşmasın...dimi dimi...anlamadık sanma...
Sıkıntı yok...
Anadoludan ortak satışını iyi karşıladınız..(kapta ana ortaklarda gözükmüyor..belki önceden almıştır o benim cahilliğim)
Sonra tahtayı serbest bırakıp filmin esas aktörlerinden biri olan ing yi 1.65 ten devreye sokup destek çıktınız...tahtayı yukarı çekip iki gündür 1.73 ortalama ile
Yatırım finansa malınızı geçtiniz...
Hayırdır...
Sıkıntıya mahal yok bu sefer temkinli gidiyorsunuz galiba anladığım kadarı ile..hakkınız var...mimli kağıt..
Mal amma dolaşıyor aracı kurumlar arasında..
Bakalım grafikteki a gep i ne zaman dolduracaksın....
Birde 2.5 milyon dolara borsada piyasa değeri olan bir senet...merterde adamlar o fiyata önceden dediğim gibi bir dükkan bile alamaz..
Borsada halka açılmak için o kadar uğraşacağına böyle senetlerde alım yaparak ele geçirmek daha akıllıca sonra şirketini buna sat yada adını ve ünvanını değiştir al sana halka açık şirketin...
Ama çözemedim nama yazılı 0 500 bin lot imtiyazlımı acaba..
yada herne ise deyip tahtada kendini belli etmeden..
Al ucuzdan sat pahalıya...
Bereket versin de..eyvallah de kalana dahada kazandırır inşallah deyiver...
yukarıdaki anlatılanlar tahtanın son üç dört ayda geçmişteki fiyat hareketleri ile takastaki değişimlerinin takibi ile yazılmış 27 yıllık borsayı takip eden ve hep yaırımcı tarafında bulunmuş birisinin öngörüsünün yazıya dökülmüş halidir..
Hiç bir art niyet taşımaz yanlızca kendi düşüncelerimin belkide hislerimin ifadesidir..tahminden öteye geçmez..