http://fs5.directupload.net/images/170408/77slwenn.jpg
Printable View
http://fs5.directupload.net/images/170408/e8qyfay4.jpg
son bir ayda alanlar
Arkadslr nerdesiniz hepiniz sattiniz bir ben mi kaldim.
burdayız merak etme...fazla atraksiyona gerek yok almışız hazine bonusu gibi kagıt...inşallah iyi bir bilanço gönderir de yüzümüzü güldürür...
Bende bugun yuklendim biraz daha...bilanco nasil gelir acaba
Arkadaslar bilancoda son tarih ne zaman
Salı
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanco ile beraber nasil bir hareket sizce?
Arkadaslar nasil bir bilanco olur sizce...birde gelecek bilanco ile bir hareket yasamamiz mumkun mu....
Valla ben akıl erdiremiyorum artık. Fiyatı salladım dükkan sahibi moduna geçtim daha da almam.
Bir de şu var ki nasıl olsa temettü veriyor filan diyerek böyle sığ bir tahtadan bi kamyon mal aldık bunun da etkisi var. Tahtayı yukarı sürecek adam kalmadı. Patronların bi atraksiyon yapmaları şart ama hiç oralı görünmüyorlar.
Dogru soyluyorsunuz heralde kalan butun hisseleri biz aldik ...yukari goturecek kimse kalmadi.
Ne kadar cok dustu yaa...hayret ...normalde saglam kagit bu...
Bilançosu ne zaman gelir? Bilen var mı ? ...tsk...
Ya cok iyi bilanco gelecek yada supriz bir kotu bilanco...
Gidisat kotuyu gosteriyor baksana 4 tl ye mal bosaltiyorlar sn alican
benim beklentim geçen seneye göre kar oranında %10-15 artış, tabii bu temettüdede artış anlamına gelir ancak fiyatta fazla oynama beklemiyorum, keza faizlerde yükseldi... Esas depar faizlerde düşüş başladığında olacaktır buda 2019 evvel gözükmüyor...
Saygılarımla...
Kendi fikrimi sizlerle paylaşıyorum, yatırım tavsiyesi değildir...
Daha once yapmadigim seyi bunda yaptim butun parayla pagyo aldim maliyet 4.09 insalaah pisman olmayiz..YTD...
akşam rahat uyursunuz alican0146, aklınızda soru işaretleri varsa ve ankaradaysanız malınızı teftişe çıkar bir kahve içersiniz...
Tesekkrler arkadslar...
Bu ne yaa...iyice battı sirket...aricam simdi...
Faizin %14 olduğu yerde %11 temettü verimi cazip olmuyor malesef en büyük sıkıntı bu bence.
görüşünüze tamamen katılmakla beraber, mevduattaki stopaj oranınıda dikkate almak gerek diye düşünüyorum...
sayın pasha, ben şahsen faizlerin dahada artacağını öngörüyorum.TL faiz artışı, fed bilanço daralması dahil, usd faiz artışları durana kadar, sürecektir. Bu arada 2018 te 50 kuruşluk temettü tahmininize bende katılıyorum. İlk emareyi birici çeyrek bilançosunda göreceğiz herhalde...
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Insallah iyi olur ne diyelim..
aynen :)
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
40 milyon liranın çok küçük bir kısmıyla hisse geri alımı yapılsa bence iyi olabilir.
Bahsettiğiniz 40 milyon TL'nin 38 milyonu 1.5 ay önce temettü ödemesi için kullanıldı. Şu anda şirket kasasında 4 aylık kira tahsilatı karşılığı 15-16 milyonla beraber 17-18 milyon tl vardır.
Hisse ile ilgili yanı başında inşa edilen Kuzu Effect nedeniyle kaygılar var, bunun dışında herhangi bir problem söz konusu değil. Bu aşamada bir kısım hissedar bu risk öngörüsü ile hisseden çıkabiliyor olabilir, hisse geri alımları bu grup hissedarların yüksek fiyatla hisseden çıkmasını sağlar, başka bir şeye hizmet etmez.
Temettü için hissede bekleyenleri hissenin fiyatı çok ilgilendirmiyor, aksine düşsün de biraz daha alalım düşüncesindeler.
Uzun sözün kısası bu hisse günlük alım-satımlarla para kazanılacak bir hisse değildir.
Şirketin Yanı başında inşa edilen yeni AVM ile rekabet kaygıları vardır. Mevcut kiracıları muhafaza amacıyla belli bir süre kira artışlarını sınırlı tutacaklarını öngörüyorum. Bu nedenle yakın gelecekte kira gelirleri ve temettü artışı beklentilerinden temkinli olmak lazım.
Temettü gelirini faizle kıyaslamak da çok sağlıklı bir yaklaşım değil. Birisi nettir diğeri ise enflasyondan arındırılmalıdır. Faizde anapara enflasyon kadar erimektedir ama kira gelirlerinin kaynağı olan AVM fiziki olarak yerinde durmaktadır. Önemli olan AVM'nin doluluğunda bir sorun yaşanmamasıdır.
Yanındaki AVM de kaç dükkan olacak bilen var mı?
Bilanco geldi
Bilancoya bakan oldu mu?
Kar 12.304.000 tl hayirli olsun
Gecen donem ile ayni