her şey güzel ama fiyatlara yansımayan bir gariplik var hissede 16 mio sermaye ile gzüel bir kar var yıl sonu karı minimum 5-6 olacaktır bu sermayeye gzüel bir rakam şirketin öz sermayesi 16 mio dan 20 mio ya çıktı..ama sonuç fiyatlanmıyor çok garip
Printable View
Kardaki artışın çoğu yatirim amaçlı gelirden kaynaklanıyor.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
biliyorum gördüm 2 mio gibi bir kar yatırımdan elde edilen kalmelerden geliyor fakat şartlar ne olursa olsun bilançoda güzel bir artış ve en önemlisi geçmişe baktığımızda istikrar var yatırım için alınmış gayrimenkuller var her sene temettü ve bölünme şirket politikası haline gelmiş gibi ....
Bu GİP kağıtları, özelde de bu kağıt bilanço falan teknik taktik hepsi hikaye, borsa isterse 150.000 olsun.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Özerden Plastik'in Vergi Dairesine Sunulan 2017 Yılı 6 Aylık net karı 1.317.970 TL
***Açıklanan kar/zarar rakamı Geçici Vergi Beyannamesi'deki tabloda yer
almaktadır. Tablo SPK mevzuatına uygun hazırlanmamıştır. SPK mevzuatına
uygun rakamlar ayrıca açıklanmaktadır.***
ne kadar sacma bir hisse endeks rekorlar kırıyor ve bilancosu karı cok iyi ama bu hisse dusuyor bende almayı dusunuyordum bu karla 5 liralara gider diye ama dususu gorunce almadım piyasa yapıcısıda boslamıs hisseyi freni patlak kamyon gibi asagıya gidiyor neden dusuyorsa bundan baltaya sap olmaz anlasılan
batmıs bu sirket baska acıklaması yok bu dusussun uzak durun sizde batmayın iyi bilancoyu 2.90 lardan mal cakmak icin acıklamıslar belli iyiki bu duzenbaz soygunculara kanmamısım piyasa yapıcı dersen 1 lot bile almıyor siz neden alacaksınızki patron bile almazken uzak durun batarsınız
tabana kadar 9000 lot var alıcı yok budugu her kademeye vermis 1 haftadır bu sirket batık olmalı borsa rekeorlar kırmıs bilanco rekor kırmıs ama bu %15 gerilemis demekki bilanco yalanmıs kucuk yatırımcıya mal cakmak icin yalan bir bilanco yayınlamıslar elinde olmayan uzak dursun olan zaten battı
sakın gel gellere kanmayın 1 haftadır aynı numaralarla 2.90 lardan buralara indirdi dusus devam edecek alıcı buldukca vermek derdi demekki isler iyi gitmiyor sirkette yoksa endeks 110 000 olmus kar ı patlamıs 4 liralarda olması gerekirken ama dusuyor yalancı bilanco ile milleti cektiler 2.90 lardan ellerine verdiler 2 lira cok yakın elinde olmayan uzak durmalı tahta yapıcı bile almıyor gunlerdir patron almıyor kendi hissesinmi siz niye alacaksınızki soyulmayın
belki ellerinde olmayan malı almak için geriye geliyorlardır kim bilir?
ben şahsen düştükçe topluyorum inşllah şöyle 2 leri boylar ordan güzel bir alım yaparım............şirketin aynı sektördeki kağıtları berkosan gadza sekur kaplamin fiayatarı gayet güzle yerlere geldi bu da hak ettiği yere gelecektir..
Elinde kalmasın
kalmaz ben verecem onların eline sabrım geniş....
iş bankası başta olmak üzere
gedik
halk yatırım
ziraat
deniz
teb ellerinizdeki malın belli kısmını hemen hergün sırf satıcılı göstermek için satıp buraya kadar indirdiniz hepsi garanti ve diğer küçük yatrımcıların ellerindeki lotları almak için satıcı tarafınıda kalabalık lot görmediğiniz ve özellikle garanti bu fiyatlardan mal topladığı için her gün ekrana bakmaktan başka bir şey yapamıyorsunuz garanti bankdan size mal falan yok tahtayı 2 lere hatta 2 nin altına çeksen bile size burdan mal yok kardeşim hepinizin maliyeti bende belli ve bu saydığım kurumlardaki mallarda ya zarardasınız yada kafa kafayasnız ve unutamyın bu şirket yarın 4-5 mioya yakın kar açıklar ve elindeki arsayı satarsa yine beklemektrn başka bir ley yapamayacaksınız...
hareketlenme var bir kıpırtı
elleri mahkum mecbur ederine getirecekler öyle kısa paslaşmalar ile olmaz bu iş oyalasanızda boyalasınızda ederine gelecektir
Bir sen kaldın mübarek biraz hareket etsen
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
cok gec farkettigim bir sirket..hergun check ederim oysa hisseleri....sirket esas faliyet gelirleri bu sekilde artarsa uzun vadeli dusunulur...ytd
Seansın sonunda aldılar biraz belki yürür artik
Ha gayret böyle işte devam..
sabırlı bekleyiş her zaman kazandırır.......
Çaktırmadan yavaş yavaş maşallah.
ICBC 10 gün gibi bir sürede yaklaşık 310,000 lot luk bir alış yaptı ve ve payını%10 un üzerine çıkarttı tahtacı şu an için ıcbc çiziyor bialnço 5 mio üzerinde ve özellikle faaliyet karı ve yurt dışı satışların arttığını görür isek 4 üzeri tutunmalar kalıcı ve uzunda 5-6arssı bir hareketlilikbekleyebilirz
blanço ne zaman açıklanacak
Bunlar bilancolarini 6 ayda bir açıklıyor. Yılbaşında açıklayacak
ne oluyor buna şimdi kimse yokmu
Buna bazen olur böyle şeyler
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZ
kurallara uygun 3 hisse seçin bir yıl yarışalım.
Bir ben varım herhalde bu hissede. Kendimi bu şirketin patronu gibi hissediyorum.
Bugün biraz hisse satmaya fırsat verdiler. Birazını sattım. Kalan malın maliyet çok düştü. Onlar düşünsün artık.
Benimde takibimde fakat fazla bir bilgim yok.
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni bir şirket
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bende varım çok bekletti bakalım nolucak tutuyorum tutacağım.. yalnız değilsin dostum..
Çok saçma bi tahta 4,41 görüp 3,95 lere geri düştü 4,00 kapadı aşırı marj yapmasına anlam veremedim
Bu kağıtta tırışga çıktı rezalet yukarı yaparken aşağı düşüp ortalamların altında kapanış yapıyor fakat düşüş yaptığında en düşükden kapamış