Adamsın tesekkürler yükseliş için
Printable View
Adamsın tesekkürler yükseliş için
Osmen in degerli yöneticileri dün verdigimizi bugun 1.63 den yerine koyalım inşallah tesekkürler
Adamsın osmen tesekkürler alışlar tamam 1.66 dan da olsa yükseltde bidaha sorti yapalım dualarımdasın osmen
Bugünkü temettuler :
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...eb81c5b633.jpg
OSMEN Konsolide 2019/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 1902862 Yıllık Değ%:48
3 aydır yazan çizen yok
osmen 9 aylık bilanço 6.184.755 TL gelmiş
....................
Kasasında 20 milyon nakit var şirket degeri 34 milyon
Sent from my iPhone using hisse.net
Bu sene araci kurumlarda bireysel yatirimci ilgisi ile kar artislari olabilir diye dusunuyorum. Son ceyrek kari bizi bir ipucu verebilir gelecek seneler icin.
Borsa islem hacimleri artiyor kucuk yatirimci borsaya geliyor. 2020 surpriz yuksek kar gelebilir.
Hisse de hacimler artmaya basladi. Mal bir suredir el degistiriyor. Araci kurumlar icin 2020 iyi bir sene olacak gibi. Yuksek kar ve buyume bekliyorum.
2018 de oldugu gibi bir de surekli muzayedeye dahil olsa cok daha iyi olabilir
2018 deki gibi surekli muzayedeye gecmesi harika olurdu
Borsa islem hacimleri rekor kirmaya devam ederse bist 100 e bile girer. Araci kurumlar adeta para basiyor. Islem hacimleri ve ilgi muthis.
Hergun ufak ufak 5 lira oldu. Hacimsiz yukseliyor. Neredeyse kademelerde hic satici yok. Alanlar mali birakmiyor. Degerli bir sirket olma yolunda ilerliyor.
Hisse 6 lirayi gecti. Cok hizli yukseliyoruz. En son 2 gun once 5 oldu yazmisim. Borsa islem hacim rekorlari hisseyi olumlu etkileyecektir.
Yillik kar 11540 geldi. Son ceyrek 5 milyon ustu bir kar var. bu ceyrek yukselen islem hacimleri ile daha da yuksek gelecegini dusunuyorum. 2020 hedef 30 milyon civari bir kar olabilir.
Pazarlama giderleri ile genel yonetim giderleri biraz daha kontrollu artsaymis cok daha olumlu bir surpriz olurmus
Yine de gecen seneki 157 bin tl ye karsilik 11.540.534 tl lik kar super
Surekli muzayedeye gecmesini sabirla bekliyoruz
Bence asil kar artisi 2020 ilk ceyrek de baslar. 2020 yili ile birlikte tum hacimlerde rekorlar gelmeye basladi. Fonlari da getiri olarak sektor lideri. 2020 ilk ceyrek gelecek icin isik tutacaktir.
https://resmim.net/f/KXqtjn.jpg
aylık takas
Osmen bist islem hacimlerinde ciddi yukselisler var. komisyon gelirleri ciddi oranda artabilir.
Aracı kurumlar coşuyor. Osmanlı son 9 aylık karını % 490 artırmış
Oh be, iyiki almamışım dediğim nadir hisselerden biri:D Fiyat aya çıkmış zaten.
Hiç katılmıyorum size, bugün dahil oldum çok umutluyum. Hisse fiyatı beklenti ve kara paralel olarak artabilir. Siz o mantıkla ne Egeen ne Jants tutabilirdiniz. Hissenin 9,5 fk 5 civarı PD/DDsi var. Her bilanço öncekinden iyi geliyor ve devam ederse bu fiyat cazip.
Fiyat aya çıkmış hisse pahali minvalinde bir yorum vardı benden önce
Evet osmen.....
Endeks çıkarken naparsan yap düşerken çıkarsın diye takiptesin...
İnfo'ya göre çok ucuz kalmadı mı arkadaşlar?
Sessiz ve derinden devam.....