Bu hafta çok sıkıştı bilanço çok iyi 2017 nin kağıdı olabilir ytd.
Sent from my HTC One_M8 using hisse.net mobile app
Printable View
Bu hafta çok sıkıştı bilanço çok iyi 2017 nin kağıdı olabilir ytd.
Ek 827 krgyo pasta
Genel kurul toplantısı var ayın 28 nde hayırlı olsun
Umarım genel kuruldan güzel bir sonuç çıkar
KAP: KRGYO [KRGYO ] KÖRFEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/591357 Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...5aa7b5af574d89
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...5aa7b5af924d8a
Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
Özet Bilgi 2016 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantı Çağrısı Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Evet Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır İlgili Şirketler KRGYO Düzeltme Nedeni Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreci olarak "Kar Payı Dağıtım" maddesi seçildi. Genel Kurul Çağrısı
Genel Kurul Tipi Olağan Genel Kurul Hesap Dönemi Başlangıç Tarihi 01.01.2016 Hesap Dönemi Bitiş Tarihi 31.12.2016 Karar Tarihi 06.03.2017 Genel Kurul Tarihi 28.03.2017 Genel Kurul Saati 11:00 GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih 27.03.2017 Ülke Türkiye Şehir İSTANBUL İlçe ATAŞEHİR Adres İnönü Cad. Kanarya Sk. No:25 Kat:4 Yenisahra Ataşehir İSTANBUL Gündem Maddeleri 1 - Açılış, Toplantı Başkanlığı'nın seçilmesi ve tutanakların imzalanması için Toplantı Başkanlığı'na yetki verilmesi, 2 - 2016 yılı finansal tablolarının, Yönetim Kurulu faaliyet raporunun ve bağımsız denetim raporunun okunması, müzakeresi ve Genel Kurul'un onayına sunulması, 3 - 2016 yılında yapılan bağış ve yardımların müzakeresi ile 2017 yılı bağış ve yardımları için üst sınır belirlenmesi, 4 - Yönetim Kurulu üyelerinin Şirketin 2016 yılı faaliyetlerinden dolayı ayrı ayrı ibra edilmesinin Genel Kurul'un onayına sunulması, 5 - 2016 hesap dönemine ait mali tablolarda oluşan karın dağıtımıyla ilgili Yönetim Kurulu'nun önerisinin Genel Kurul'un onayına sunulması, 6 - Yönetim Kurulu üyelerinin seçimi ve görev sürelerinin tespiti, 7 - Yönetim Kurulu üyelerinin huzur haklarının belirlenmesi, 8 - Yönetim Kurulu üyelerine Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddeleri uyarınca izin verilmesinin Genel Kurul'un onayına sunulması, 9 - Yönetim Kurulu tarafından bir yıl için önerilen Bağımsız Denetim Şirketi'nin Genel Kurul'un onayına sunulması, 10 - Dilek ve temenniler, 11 - Kapanış. Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri
Kar Payı Dağıtım
Genel Kurul Çağrı Dökümanları
EK: 1 2016 GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DOKÜMANI.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı EK: 2 2016 KRGYO Kar Dağıtım Tablosu.pdf - Diğer Genel Kurul Çağrı Dokümanı Ek Açıklamalar Şirketimizin 2016 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısının 28/03/2017 tarihinde saat 11:00'de İnönü Cad. Kanarya Sok. No:25 Kat:4 Yenisahra Ataşehir İstanbul adresinde yapılmasına oybirliğiyle karar verilmiştir.
http://fs5.directupload.net/images/170307/53r5jlyx.jpg
son bir ayda alanlar
Bizim menkul yine is basinda gibi...
Ek 894 krgyo pasta
bismillah deyip ilk mesajımızı yazalım inşallah burası daha iyi yerlere gider 28 martta bedelsiz verirse hisse primlenir temetü verir ise kâr almış oluruz temettü alana kadar yine primlenir bakalım 20 günde ne olacak
Sn. Pc öğretmen hoşgeldiniz. Umarım hep birlikte güzel günler bizleri bekliyor inşallah. Haftalık takas ta piyasa yapıcımız 132 bin lot satmış bunun 69 bin lotu nu cıtı almış. Bu günleride gördük sende hoşgeldin cıtı ytd.
Ek 968 krgyo pasta
Ek 1052 krgyo pasta
2,59 ort olduğunda b grubu olacak şu anki halka açıklık ile bizim satışlara devam ediyor genel kurula az bir zaman kaldı bakalım neler açıklanacak gyo sertifikası gelecek projelerde krgyo tarafından da kullanılabilir horizon güre ve arsadan gelecek nakitlerle 2017 körfeze çok pozitif yansıyacaktır yeni projeler açıklanabilir güzel gelişmeler bekliyorum kağıt 1,80-90 arasında sıkıştı bu hafta 2,50 ye doğru bir atak yapması muhtemel ytd
yukarı hareketin devamı için 1.91 üzerine atılmalı...
Ek 1134
Ek 1136 krgyo krgyo
çıkamayan hisse düşer. ytd
tüm takasları verebilecek var mı virmanlarda bir şeyler olmuş doçe almış
Gyo lar içinde sermayesinin yarısından fazla kar açıklayan kaç şirket var ve yatırımları bitmiş satışa hazır iskontolu alınmış daireler devremülkler ve arsa yeni girmiş ve saçma sapan bir yazı yazmış şirket 1 temmuzda b grubu olacak bekle gör halka açıklık artıyor ve 28 martta genel kurul var ytd (horizon ve güre arsa gelecek nakitleri hesapla öyle yaz )
Kdv indirimleri var yabancıya satış avantajı var gyo sertifikaları avantajı var ayrıca bir gyo hissesi var tavan tavan gidiyor bak bizim 8 de 1 miz kadar karı var sermayesi de bizden fazla
bende onu diyorum bütün olumlu şeylere rağmen çıkmıyor, çıkamıyor. 1,91-92 bandını kıramadı bir türlü
ABD'de Zarrab'ın hakiminin kovulması hisseye etki eder mi? Malum aynı davada kuveytturk üzerinden ışid e para aktarıldığı iddia ediliyordu. Bence hisse üzerindeki bir baskı da buydu.
Günaydın hayırlı sabahlar bol kazançlar.
Bu aralar uyku modundayız genel kurula 12 gün kaldı orada bakalım neler açıklanacak ...spek amca gelecek nakitleri bizimle paylaşmak istemiyor anlaşılan ama gelecek nakitleri biliyoruz ve bu nakitleri bekliyoruz ytd
Bak güzel abicim aylardır takip ediyorum kaptırdığın lot sayısı en az 50 bin sen böyle yaptıkça iyice kaptırıyorsun eşşek yüklü değilken götürmelisin... Başlığı okuyan bile yok sen anladın onu :)
Ek 1437 krgyo pasta
Kağıt 1,90 üzeri atıp 3 gün kalsın yeni trend başlamıştır demektir ..ya da genel kurul öncesi 2,50 ler test edilebilir aslında bu karla 3,5-4. Olmalıydı ama gelecek haberlerle gidecek gibi hayırlısı olsun ytd
Genel kurula az kaldı bu hafta ufak ufak hareketllenir toplantıdan sonra ok gibi gider. Ytd.
HTC One_M8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Toplamaya devam kendi adıma ytd.
Tüm mali gömdüm :)
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı haftalar selamlar. Buralarda oyalama unutturma taktiği devam ediyor. Artık 1.90 üzerine atması lazım. Genel kurula az kaldı. Hakkımızda hayırlısı olur inş. Bekleyelim bakalım neler olacak hep birlikte göreceğiz. Ytd
Ya spek işi bilmiyor yada çok iyi biliyor.Endeks zirvede, gitmeyen hisse kalmamış.Zarar eden hisseler bile hareketini yapmış bu çıksam mı çıkmasam mı diye düşünüyor .Neyi bekliyorsun . Millet diğer hisselerde kar ettikten sonra buna binecek yine hareket edemeyecek . Çek artık şu hisseyi zirvelere tahta yapıcısı mısın spek misin neysen.Şirketin 2016 senesinin değerlemesi ; Edremit=70,717,400 // Kilyos =8,614,000 // Kartal=71,480,680 // Toplamda 150.000.000 küsür değer çıkarılmış. Zannedersem şu anki kasadaki 36,000,000 küsür kar bunların dışında duruyor. Belki speğin haberi yoktur diye buraya yazma gereği buldum zahmet olmasa kendisi KAP 'taki açıklamalardan daha detaylı bakabilir. Sermayesinin yarısından fazla kar edip zarardan kar'a geçen ,gün geçtikçe değerlemesi artan şirketin hissesini elimde tutmaya ve arttırmaya devam edecem spek.ytd
Aynen katılıyorum sonuna kadar buradayım. Hala milleti dökmeye çalışıyorlar. Aynısı orge de başıma geldi. 2.15 sattım şuan nerelerde satarsam gider. Bir senedir bekliyorum bir sene daha beklerim. Kağıdın önü açık ne yapmaya çalışıyorlar, yada ne yapmaya çalıştıklarını kendileride bilmiyor. Ytd
Çok basit karı bölüşmek istemiyorlar ve tahtada ki yatırımcıların kendileri dışındakileri istemiyorlar ama bu tahtada ki yatırımcılar nereden ne kadar nakit geleceğini biliyorlar fk 3,17 bir yıl daha buradayım b grubu ve kısmetse a grubu olduğunu göreceğim ytd
Arkadaşlar, krgyo borsadaki hayatında hiç temettü verdimi? Sitesine girdim ama bu bilgiye ulaşamadım.