Şirket tarih açıklayacak , birim fiyat düşeceği için piyasadan ilgi görebilir zira karlılığı iyi
Printable View
Şirket tarih açıklayacak , birim fiyat düşeceği için piyasadan ilgi görebilir zira karlılığı iyi
Hadi hayırlısı SPK dan onay geldi
*Sermaye* Piyasası Kurulu(SPK), Konfrut Gıda'nın pay ihracını onayladı.
* * SPK haftalık bülteninde yer alan karara göre, Şirket 26,4 milyon
TL iç kaynaklardan karşılanmak üzere bedelsiz sermaye artıracak.
* * Şirketin 6,6 milyon TL olan mevcut sermayesi artırım sonrası 33 milyon TL'ye çıkaca
Sermaye arttırım onayı çok doğru zamanda gelmiş görünüyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugün tüm kagıtlar yeşil olur.bizimkisi umarım çok yeşil olur
GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kagitta agresif hareketler beklemek sanirim mümkün degil. Kendi halinde yavas yavas hareket edecek gibi.
Bari istikrarli bir sekilde kücük kücük geri vermeden devam etsin. Gecen zamanin telafisi olarak 41 üzerinde kalsin.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Fazla bi şey beklemiyorum. Bölündükten sonra 10 da stabil olmasını isterim ve sağlam bilançolar ile her çeyrek 1 tl üstüne koysun ve 1 tl de temettü versin kafi. Lakin bugün en az bi %10 beklerdim adamlar 30 kuruşa alsatcı.
bu mendebur döner bide boşluk kapatır..
al sana beklenti..
gel gel..utanma gel 39.50'ye kadar gel..
sıkıntılısın..
İlk fırsatta satma isteği olan kv ci gruplar var o nedenle hemen fırsatı değerlendiriyorlar.
Yukarıda fırsattan istifade satışa yazılmış 40 bin civarı mal vardı. Bunu alıp süpürecek güçlü bir grup gelmeden 2 ileri 1 geri yavaş yavaş gider
Şu jantsa dan utanın be ! Gözünüze soka soka yazacagız..ister zorunuza gitsin ister gitmesin..Hissenin sahiplenenleri yigit ! Güçlü...Bizim tahtanin sahipleri züğürt ! Küçük aga hepsi..çakma aga ! 3 beş kuruş hesabında halâ..son meteliğe kadar almış bekliyorlarki bir hayır sahibi gelsede 3 beş kuruş kazansak derdindeler zavallılar ! Ama böyle giderse ellerinde patlayacak ve onlarda bizim gibi uzuncu artık...ytd
İş sabah 9000 bin lot aldı şimdi nette sıfır lot. Yatırım aldı 7300 bakalım o ne edecek? Bilinçli bi pis baskı var. Rezilliğin danişkası. %500 bedelsiz veren kağıt mı kaldı borsada. Kutlamamız sadece %2 ile.
TKURU Piyasa değeri 9,5 milyon TL
KNFRT 260 milyon TL
Onlar 3 günde %50 ye yakın gitti.
Biz 41 i geçemiyoruz. Geçeriz ama kıskanıyorum.
Borsada para kazanmak zor derler ama biraz da şans lazım galiba
Venus_V3_5570 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün tahtayı mundar etme işini gedik ile meksaya vermişler. Yatırım +8000 lot oldu. Satmazsa ve meksa gedik açığı kapatam derse tam düdüklenirler.
ağam onların tuzukuru..
adı gibi..
bizim adımız ne konfurtişimiz püre su çıkarma..
eee daha ne bekliyoruz ki..
bizi püre edip suyumuzu çıkarıyorlar işte..
adamlar işlerinde bayağı ehilmişler.. :) :) :)
tabi bence
Satıcı tarafı bomboş. 10 kademe derinliğin 9 kademesi her kademe 1 lot 10. Derinlik 501 lot. Öpüldüler sanki:)
birde diz boyu zararda TKURU hani zarar olmazsa tavan, tavan gidecek ...
şu grafik bi başka hissede olsaydı çokdan en az%7-8 yapmıştı..
Yatırım 9400 lot artıda. Gedik özellikle meksa kudurdu gedik -3400 meksa -7600 ekside. Yatırım öpüyor ikisinide. Özellikle meksayı ki 31 31 31 lot koydu durmadan.
Meksa 15000 toplamıştı 11000 i verdi an itibariyle. O olmasa 42 lerdeydik.
Tabi bana göre
kapanışa kadar kalanıda verir temiz çıkar..
öyle görünüyor..
gün içi al ver yada ver al ile geçiriyorlar..
gibi anlaşılıyor..
Bal yapmaz arı yazmıyor [emoji1]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hacim onların son günleri. 4 kasimda günlük saatte bir işlem geçecek.Mal pazarlaması zor olacak.Bu yüzden spek operasyon yapması lazım.
O operasyoncularda hisse fiyatı tekrar düşecek.Ama konfurt önceki gördüğü yerlerin en fazla %5-10 aşağısına düşüyor ancak.Sonra yeni zirveler.Konfurt daha güvenli.
Ilk sayfada yazdım.2 gün yazmadım 9 sayfa atlamissiniz .Iyisiniz vallahi.Ben yazmadan 2 gunde 1 sayfa atlardi.
Ben geldikten sonra ağzınız açıldı.Yazıp duruyorsunuz .Kötü örnek oldum size.:rules:
Günlük pastayı paylaşabilirmisiniz?
Sayin ireyal günlük pastalar icin cok tesekkürler. Düzenli olarak paylasiyorsunuz, cogu defa tesekkür yazmiyoruz ama bugün belirtmek istedim, cok sagolun.
Bugün tahtayi günlük girenler mahvetmis. Ins haftaya daha güzel bir görüntü görürüz.
Tüm foruma saglikli, stressiz bir haftasonu dilerim.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Sayın ireyal gerçekten teşekkür ederiz paylaşımlarınız için