Yine tavan...Bunlar ne yapmaya çalışıyor hayretler içindeyim..
Printable View
Yine tavan...Bunlar ne yapmaya çalışıyor hayretler içindeyim..
Korhan Hocam,ne yapmaya calistiklarini bende bilmiyorum ancak sunu net olarak biliyorum,tweeterda ufak ufak 10 lot 10 lot toplanilabilir dediginizde 5.80-6.00 tl arasindayken 100 lot alip atmistim kenara,ara ara da bakip ya sunu 1000 lota tamamlasam mi diye dusunuyordum.
Ama bosver deyip yapmadim...
Simdi bakiyorum ve oyle yapmadigima cok pismanim cok...Kim bilir nereye kadar goturecekler???🤔🤔🤔
Sagolun Hocam,siz bahsetmeseydiniz zaten farketmezdim...Allah razi olsun...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kağıt tavan olacaktı ama ERKEN SEÇİM kararı buna engel oldu....!!!
Dayan MCTAAAŞŞŞŞ.........!!!!!!
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, MCTAS.E paylarında 18/04/2018 tarihli işlemlerden (seans başından) 02/05/2018 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır.
MCTAS dün
http://imageturko.com/?di=IIZS
MCTAS bugün
http://imageturko.com/?di=JIT1
Vay anasını bu kağıt ne olmuş böyle.Hedef girişim seyitler kimyayı aldıktan sonrada bu tarz hareket çekmişti hisse.Bakalım film nerede kopacak?
Huuuuuuuuuu, kimse yok mu?
Olmazmi..batakligin dibinde...
Açığa ve kredili satış geldi hayırlısı bakalım. ..
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bı takas atan olurmu arkadaşlar ....
Bundan bir cacık olmaz, pay alım teklifinde yanlış hatırlamıyorsam 21.24'den 25.000 lot alındı. O günden beri hisse tepe taklak gidiyor. Bastikca aşağı bastı ve burut takas yedi 1 Kasım dahil. Zarar çok, şahsen şu an acil ihtiyacım yok, beklemedeyim. 21.24 rakamı, yukarı hareket verir diye düşünmüştüm ama hüsran oldu.😤😤😤
Takas varmı
Var da paylaşmayı beceremedim
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Ne olacak bu hissenin durumu gittikçe çöküyor...
Toparlanmaya çalışıyor 3 gündür artı kapıyor güzel olucak
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kafasını kaldirmadan satış yiyor ondan...
Brüt bitti dün güzel çıkış yaptı bugün devamı gelir inşallah
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yine milletin eline veriyorlar...
Takas atacak varsa seviniriz..bakalım kim satıyor..
Ne olacak bu hissenin hali spek gelene gidene cakiyor...
Adı bir hisse, üçbin zararla ayrıldım. Beklemek bıktırdı, amaçlarına ulaşırlar. Daha aşağı gider gibi görünüyor, aşağıdan almak ve zararı çıkarmak için bekleyeceğim, takip edeceğim. Endeks yükselirken, olumlu haberler gelirken düşen kağıttan fazla hayır gelmez diye düşünüyorum.
Bugün şirket ile görüşme yaptım, dokuz aylık bilanço göndermeyecek miş, fiyat dalgalanması ile ilgili nasıl çıktı ise aynı şekilde inmesi normal, herhangi olağanüstü bir durum yok diyorlar 😀😀😀 bu tahtada işlem yapan çok ç...l ben hâlen aşağı gelmesini bekleyeceğim, en dipten alıp, zarar intikamımi alacağım. Düşür bakalım spek efendi nereye kadar gideceksin, yarından itibaren desteklerden onar onar toplanmaya başlayacağım.
Beşbin veya onbine kadar toplamayı planlıyorum. Nasılsa aşağı sürüyor, küçük küçük alırım.
Burada kimse görünmüyor, ilginç. Yorum yok mu?
Bulaşmayın mal dağıtıyorlar..
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Piyasa değeri defter değerinin 4 katı.. tek basamaklı olana kadar bekleyin
Tamam, bekleyeceğim
Tşk.ler bekleyeceğim
Bişey değil.. inves ta garibanlar ga bire altdan alıp maliyet düşürüyorlar bunun dibi almazsaniz olur alsan dibin dibi var.. açığa satış yok.. kalkınma bankası değil 2 sandalye 1 masa.. y t d
Endeks pozitif iken hisse düşüyorsa bulaşmayın.. ona.. ucuz diye adamlar daya çok o zaman mal veriyorlar
Tahta yapıcı var kesinlikle, birkaç aracı kurum üzerinden işlem yapıyor, aşağı atarak mal topluyor gibi geldi, ne dersiniz?
Allah rızası için bu 12 gün almayın yasağı bitsin bekleyin....
Ille hisse almak için dayanamıyor iseniz . Kutpo ve srvgy öneririm.. Ama ufak alımlar 2 şer basamaklı alımlar.. tek kalem bin onbin yok elde kalır
Bu gedik tahtaya geldi mi anasını ağlayıp gidiyor tahtanin...
Takas varmı son durum ....
Soyguna devam 😤😤😤😤