Ayrıca ben 10 yıldır aynı kurumdayım ve çuvalla para kazandılar benden neden yapmasınlar ki? Yapmazsalar birçok aracı var kendileri bilir...
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ayrıca ben 10 yıldır aynı kurumdayım ve çuvalla para kazandılar benden neden yapmasınlar ki? Yapmazsalar birçok aracı var kendileri bilir...
Tortumlu oranda bie hata olabilirmi. Yuzbinde 0,7 cokbdusuj vir irab gibi. Yuzbinde 7 yadan onbinde 0,7 olabilirmi oranin.
Sizin ricsnuxla Onbinde 2 aciyorlar isleminiise onbinde 2 nin altina dusruyorlar deilmi. Yaninislem hacmi iyi lse onvinde 2 nin altinda oranla islem yapiliyir yeni acsnlsr dogru anladim deilmi. Onbinde 2 nin altinda araci kurum varmi bildiguniz. Ahlatci ve alb onvinde 2 nin altindaymis sanirim
Onbinde 2 alti bile cok zorken piyasada yuzbinde 0,7 yani milyonda 7 acayip birnoran yahu
1 milyonluk hacme 7 lira komisyon ediyor. Benimde oyle olsa zirt pirt al sat yapardim
Yani yazılı değil sözlü bildirmişti ama enson 0.7 galiba 10 bindedir düzelteyim...ama tuhaf bi karışık oransal yüzde demişti...kısaca beni acıtmıyor hiç hesap bile yapmadım acımadığından...
Robot manuel ilk defa duydum. Robotun islemlerine mudahele ediyorsun sanirim. Ders esnasinda robotoa teslim ediyor olmalisin. Tum gun basinda olsan varya. Takio ettigin senet varmi. Ben senetlerlede ilgileniyorum.
0.08925 miş komisyonum....
25.90 dan ak malları emanet ediyor...ak sende 40 bin var 20 bin düştün düş...
Izliyorum ama oiyasa fiyaindab alta vermezdin nedeb 91 e uaziyorsunki
Baskı kuruyorum...
Bgc nerdesin yetiş...
Nazar degdirdik sana olsun. Yarin kallavi cikarirsin
Evet bugun iyi mal bıraktılar 55 bin lot mal ...ak, gedik ve marbaş bastı...25.89 maliyetle aldık ama alıcı çıkmadı...akşam vakıf 13 bin garanti 5 bin ölü eşşek aldı...2.88 ortalamayla ropota verdik...artık garanti ve yatırım finans harici mal basacak yok...garantide 50 bin var yatırımda 40 bin...bugun dolartl yıktı bizi nasip...
Ustad tahtada senden baska alici yok hic kotkmuyirmusun robotta kenara cekikirse diye. Kim alacakti 40 bin lot mali. Bcg de tatile girmis. Sene sonunda Alici yokken taban olsa yuzde 5 kakdracla taban batnak demek.
100 kuruş aşağı yaz pşranalar gibi hucum ederler...robot bozulursa telefon ediyorum fon yöneticisine manuel alış giriyor...
Ah ons dün yapsaydın bu hareketi...10 bin kat ederdim...
İşde bundan cesaret alıyorum, endeksler suni şişik pasılan paraların tek somut adredi altın olacak...şimdi noel sonrası endeksler kıpkırmıyken gör onsu...
26.10 way be...tarihi zirve ...garanti dizmiş 5 er bin ....
26.10 ve 26.90 dan malları paketledik iyi alucı geldi...akşama gevşerse toplarız...yoksa garanti malları dizmiş alıruz...
26.09 dan paketlenenler 26 dan kondu...yarıda gümüş aldık ucuzdan
Oyak cuma günü 330 bin aldı...fiziki altın kalmıycak...gümüşdeki gibi...
Fed'in son hamlesi ile hiperenflasyon yeniden konuşulmaya başlandı.
Çin zk ları indirdi 125 milyar $ verdi....boğun nakitle piyasayı sonra altın neden yükseliyor...karşılıksız basamazsınız o Allahın parası...dolar kölelerin
2020’DE ALTIN
[emoji409] Ons fiyatları için tahminler yukarı yönlü
https://t.co/1nFdsRl5aH https://t.co/untk3ErJd1
Ons şov bugun nasip olmadı amuduyla ...ucundan nasiplendik...
Bugun herkes saldrrdı. Bakalım. P.tesi nereye patlıycak...gözler iranın cevabında bana göre hiç bir halt yapamayacak...bu sıralar geride durup karı sindirme zamanı gibi...1550 üzeri 3 kapanış yaparsa yolu var....şimdilik savaşıyor burayı 2. Testi...
Bakıyoruz ortalık karışmış... koatik ortam Altının sevdiği... böyle olunca ‘gap’li açılış olabilir... kaçanın arkasından koşmak üzülerek zor diyorum...
3.500 tane var 1560 ı görürse ful saldıracagız ortama uyacagız...ırak üzerinden kıvılcım başladı bakalım ne ladar yayılır
Ona 1587 i görmüş...
Trump: (İran) Eğer olursa (savaş) olur. Eğer bir şey yaparlarsa çok büyük bir şekilde karşılığını görürler.”
Teb ve deniz 60 bin sattı 27.03 den aldım 52 bin satıyorum 27.08 ortalamayla yarısı gitti...
Millet iyi saldırdı....27.16 dan ful verebilirdim...nasip akşama dönecek gibi bunların çogu akşama kucagıma düşer
İyi ki kucaga vermediler...yarın beleşten elime iyi mal geçer...ons döndü...ful thy almışım şükür...çift kazanacam
Thy maliyet kac bende hisse aldim kapanista.
Dipten karanlık odadan sabah postalarım....şimdi dün sltına saldıranlar bugun panikle taramalı hibi satacak...ons 1555 olsaydı ful alırdım şimdi kararsızım...dipe yazarım en fazla 20 bin
Thy ve ekgyo da 6 bin , 26.84 den aldıgım malları 32 bin 26.9g den satarak 4 bin le toplam yarım saatte 10 bin kar....şimdi tekrar 26.86 malları bekliyom...
26 30 da 65 bin aldım herkes döküldü bak akşama kaçtan satacam
Altın sadece jeopolitik risklerden dolayı değil. Aynı zamanda parasal genişlemeden dolayı da yükselecek.. Ama sürekli çıkmayacak arada böyle dökecekler..
Yatirim finans aldi sanslisin finan uzeirne oyniyir dikkat et
Adam tan 60 bin lot aldi saka gibi yahu. Isleri kesat birkac gundur. Ama altina daha verecekler. Yarina mal tasimamakla iyi etti.
Sadece bugun 3.500 çarpıldım acımadı fazla...aslında iyi okuduk ama 26. 13 lere veren olmadı akşama yukarı yaptı....bugun tarımdışı istihdam var iyi gelecek gibi ..o yüzden agırlıklı usdtrf alacam...birazda bundan...
Bankalardaki DTH 6 Ocak itibarıyla 222.3 milyar doları geçerek yeni bir tarihi rekor kırdı. https://t.co/VoUp3VHca8
Aksine okkalı bin puan düştü ve malım ucuzladı , yukarı fırsatlarda acısını çıkarırım...