Nemalanmıyor.
Geçen gün denemek istedim.
Parayı nemalandırayımmı seçeneği çıkmadı.
Halbuki diğer tüm alımlarımda sistem parayı nemalandırayımmı diye soruyor.Bende kibarlık bende kalsın diye yok nemalandırma diyorum:)
Printable View
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1bf7fd099e.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Agalar bosu birakalim simdi bakin
Tarih 25.12.2017
Bist 112k
Ve trend ayni bu aya benziyor...
Eger benzer durum sergilerse duse kalka 120k ya gider ve mayisa kadar yolumuz var gibi...2017 sonu 2018 basini incelermisiniz
Ben 150 bekliyorum yılbaşı sonrası 3 ayda.
https://twitter.com/alicinar/status/...224520192?s=21
Burada özeti var.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tte
+ 0,79
Ustad belliki sen hic dukkan sahibi olmamissin...
Benim sulalemde cok var
Sana bir iki ornek vereyim...
Kiraci mafyadir...onunu iliklersin kira isteyemezsin...
Kiraci kurumsal dahi olsa 1 yil odemez zaten iflas etmistir alacagin birsey yoktur kirani alamazsin ve cikarman enaz 2 yil surer...
Kiracin dukkani devreder devir parasi yani hava parasi alir...giren kisi sana musallat olur...
Dukkanin degerliyken onundeki yol trafige kapatilir yada tek yone cevrilir dukkaninin mulku biranda onda 1 degere duser...belki daha asagi...
Ve ve ve aklima suan gelmeyen bir suru derdi vardir...yani dedigin kadar kolay degil...
Bir de gece açıklanan fonlar için, gece 1.03'e kadar ruhsat alındı mı tamamdır :)
Full 7 de yabancı hisse senedi dahil etmiş portföye.Seviyorum bu fonu.
Fıd de her nane var ama maalesef şekil olsun diye eline ne geçtiyse doldurmuş sepete.
Ne bileyim bana daha cazip geliyor işyeri
Ama onunda sorunları var demekki.
Ama webster'da lazım cafeye.
Şöyle taht gibi bir köşede oturup, kahve falına bakar gibi fon falı bakacak müşterilere.
Gece MKK verilerinide ocakta duran cep mesaj olarak gönderir müşterilere.
Neyse iş geyiğe sardı iyice kovulmadan kaçalım.:kahkah:
Doğru üstadım ama bence sepeti boş yere meşgul eden ıvır zıvıra gerek yok..Temkinli gitmek için yan enstrüman sayısı en fazla iki olsa çok daha başarılı olur. Yani onca kalabalık artı bir değer yaratmıyorsa ne diye dahil ederler fona, bu kısmı anlayamadım.O yüzden bugün vedalaştım. Eıb bile küçük hisse oranına rağmen çok daha istikrarlı ve güvenilir bir fon bence.