Sayın i-ked, dava devam ediyor bence başvurabilirsiniz, hiç zaman kaybetmeden dilekçe verilmeli.
Sent from my iPhone using hisse.net
Printable View
Sayın i-ked, dava devam ediyor bence başvurabilirsiniz, hiç zaman kaybetmeden dilekçe verilmeli.
Sent from my iPhone using hisse.net
Her şey aleni şekilde ortada iken, adamlar petrol işine girdik Amerika'dan sondaj makinesi aldık geliyor yola çıktı yalanları. Bunlar hep kap açıklamalarında var. Daha neyi savunuyor bu dolandırıcılar.bunlara inanan hâkimin aklına mantığına yazık
Sayın kimyacı hasan, sizi facebook artog mücadele grubuna davet ediyorum orada dilekçe için bilgi, örnek ve dava ile ilgili diper bilgilere ulaşabilirsiniz, lütfen meydanı bu hırsızlara bırakmayın, emeğinize sahip çıkın...
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spk’nın hazırladığı rapora göre şehmus aslan’ın suçunun olmadığı hatta mağdur olduğu suçluların ise ayhan öztürk, ali kemal tümer olduğu ima edilmekte. Tekrar ediyorum sizleri facebook artog mücadele grubuna davet ediyorum.
Hocam spk ortada suçlu yok diyorsa ne yaparsak yapalım sonuç alamayız. Alsak ne olacak ortada mal kalmadıki. İnşaAllah siz bir sonuç alırsınız tabiki bu benim şahsi fikrimdir.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam ben öyle birşey demedim, lütfen tekrar okuyunuz. Suç ve suçlu yoksa bu kadar mağdur neden var ortada. Lütfen davaya müdahil olun.
Hocam zamanında benzer bir mahkeme kazanmıştım ama şirket mirket kalmadığı için boşa kürek salladım. Benzer bir durum olacak burada da. Yine beni bağlar şahsi fikrim. İnşaAllah yanılırım sizler kazanırsınız.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortada şirket kalmamış olabilir ama sonuçta tarım şirketiydi ortada bir tarım arazisi var.ayrıca bu tarım arazisi bu hırsızlar tarafından şuan kullanılıyor olabilir mi?
iflas kanunu meclisten geçti acaba bi faydası olurmu?
Ayhanın son kazığı sonra keser döndü sap döndü pandanın götü kocaman
Anlaşılmadı, ne demek bu?
Bu haramzedelerin son hali neki. Mahkemeden bilgisi olan varmı arkadaşlar
Bir zamanlar ne kadar canlıydı buralar. Asan kesen mahkemeler.... mahkemeler ne oldu acaba...
Artog mağduru arkadaşlar bi konuşsak birşey yapsak. Batmamıza sebep olan Ayhan öztürk denen mahluk bugün ceza almış. Sonuçta bu artog bir tarım arazısı bu arazi ne oldu ne yapılabilir bu araziyi birileri kullanıyormu. Ortak bir hareket olmazmı.
Sanırım dikelenler uğraşanlar parayı aldı çok mağdur vardi burda çok ses çıkıyordu ama nedense birden sesleri kesildi.
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisseci amca düşünceniz nedir. Bu araziler ne oldu. Bir toplansak uğraşsak biraz
bende mağurlardanım. arkadaşın yazdığı gibi yazan çizenkalmadı. davalar ne oldu. hiç ses yok
o kadar arazi ne oldu ortak hareket etsek .bu araziler kaçacak olarak eski sahibi tarafından kullanılıyor olabilir mi ?
tvitterde 2-3 gün önce görmüştüm. artog davası mart ayına ertelenmiş. Yani mart ayına gün verilmiş. hangi tokatçının davası bilmiyorum. şehmuz mu ali kemal mi panda ayhan mı yada hepsimi bilemiyorum. benim 4 sene önceden 1800 TL param yani 3 lira maliyetle 600 lotum var. şimdinin 5 bin TL si yaklaşık ederi
spk artog hissesinde yasa dışı işlemler yapıldı diye yıllar sonra ali kemal tümer e ve mert eren ne yemek parası ceza kesmiş. alın o cezayı münasip yerinize..............................
aynen çiftlik bank gibi soy, yok ol, sonra ceza .iyide ortada bişey kalmadı.
Bu it Ayhan ne hale soktu bizi halada milleti dolandırıyor.https://www.facebook.com/groups/6025...2570090202832/
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar bir konuşalım , tartışalım, hisselerimizi tek elde toplayalım. Bu bir tarım arazisi ise hareket edelim. Ya satalım ya ekelim.
Şehmuz Arslan yönetim kurulu başkanı ve şirket eski sahibi kendisine ait olan ve arazilerin yerine geçebilecek olan lion inşaat a.ş. artog içerisine yeniden koyarak tahtayı yeniden imtiyazlı hak sahibi olarak açma niyeti vardı. Fakat kendisine açılan davalar nedeniyle biraz geri duruyor. Ben kendisi ile bazı yatırımcılar ile birlikte yapmış olduğumuz toplantıda bu tahtayı kendisinin şeref sözü vererek küçük yatırımcıların desteklemesi birlikte açabileceğini söyledi ancak henüz bir adım atılmadığı görülüyor. Aldığım bir duyuma göre lion inşaatın şirketin içine arazilerin yerine konulmasına sıcak bakmış eğer bir adım atılırsa bu tahta geri açılabilir. Şehmuz Arslan'a ulaşabilecek olan varsa bu durumun sorulması gerekir. Diyarbakır-Bismil'li kendisi muhtemelen o bölgede herkes tanır.
Şehmus arslan diyor ki herkes var ise bana karşı davasını geri çeksin, ağır cezada müşteki ise ordan ayrılsın ve hatta spk ya benim lehime mesajlar göndersin, dilekçe yazsın ve hakkımdaki tüm suçlamalar bir şekilde düşsün ve temize çıkayım.
Tüm bunlar gerçekleşirse, işte o zaman namus ve şeref sözü vermiş olduğum gibi kaçırdığım tüm varlıklıları lion ile birlikte tekrar borsaya getirebilirim ve mağduriyeti giderebilirim (de yeni şartlar altında bunu niye yapayım ki o zaman, zorundamıyım yani. Dağılın gidin... Ha ha ha ha haaaa.)
Bu vaat sözlerini kendisinden bizzat duyduk. Çok ve bol bol namus ve şeref sözü duyduk. Hatta aynı şeyleri son genel kurulda şehmusa vekalet eden Ömer ÖZMEN den de duyduk.
Hatta son genel kurulda birçok tartışma yaşandıysa da yatırımcılar iyi niyet daha doğrusu bir şekilde işlerin yoluna girmesi için ses çıkarmadı. Mesela orda birçok hisse sahibi gönderdiği vekaletnamede bazı maddeler için olumsuz oy kullanmışlardı ama hepsi olumlu gibi kayıtlara geçirildi. Sanki vekaleti göndermiş ise direkt olumlu oy vermiş saydılar, halbuki vekaletnamelerde red oyu kullanmak istedikleri yazılmıştı. Faruk AKYÜZ orda toplantıyı idare etti.
İşin diğer yanı ise Şehmus un eşi Demet ASLAN bir avukat ve tüm hukuki süreçleri o yönetiyor. Yanında da birçok avukat daha var. Hukuki süreçleri çok iyi biliyor ve süreçteki diğer mevkileri çok iyi tanıyorlar. Hukuk sürecinde işler öyle yürümez, hak adalet söz konusuysa herkese eşittir uygulanır dediğinizi duyar gibi oluyorum. Amma vela kin çok ses çıkaran oldumu anında bir dava açıp susturuyorlar, yıldırıyorlar. Bunu çok gördük. Birçok kişi süreçte kaderine razı oldu gitti.
Diğer yandan açılmış olan davalara baktığımızda, davalar çok yavaş ilerliyor. Dedikya süreci nasıl yöneteceklerini çok iyi biliyorlar. Şehmus sürekli davalara bir nedenle katılamadığını belirtiyor. Mahkemeler erteleniyor. Konu tam bir ali cengiz oyunu içerdiğinden ve avukatlar da konuları sürekli başka yerlere çektiğinden hakimler sürekli davayı eksik birşey için erteliyorlar.
SPK nın tüm denetim raporlarında apaçık ve kıskıvrak bir şekilde yapılan usulsüzlükler ve işlemler kanıtlanmış ve belgelenmiş iken karşı tarafın bu kadar rahat olması hukuk sistemi içerisinde bir sıkıntı olup olmadığını sorgulamamıza neden oluyor. Var ise birşeyler ise sonucu nereye varır elbet göreceğiz.
Vel hasıl halka arz ederek arazilerine arazi katan, kasasını dolduran ar tarım şirketi iki sene sonra tüm bu varlıkları alıp hadi bana eyvallah diyip gidebiliyor.
Ortada zarar eden bir şirket yok yani. Borsada zarara da ortak olunur ama böyle bir durum yok. Tam kelimesini seçmek gerekirse bu henüz tescillenmemiş Organize Dolandırıcılık ve hatta yaşanan birçok olay ve kişiler açısından ise henüz tescillenmemiş Çete kurmaya kadar gidebiliyor. Mahkemelerin sonucuna göre durum netleşecek.
Bu arada ar tarımın araziler en son lion inş. şirketindeydi, tabii duruyorsa. Ayrıca götürülen paralar fethiyede bir otelde tatlı tatlı işletiliyor diye duyumlar da aldık.
Hocam ağzına sağlık, hiç bir şeyden haberi olmayan benim gibi bir çok kişi var. Umudunu kesmiş mahkeme ile uğraşmayan, bu işlere girerken kar ve zararı bilerek girip helalinden kazanmaktan başka hiç bir derdimiz yoktu. Ama ne yazıktır ki bize göre iflas ile sonuçlanan bir durum ortaya çıktı. Umudumuz sizler gibi çaba sarfedip sonuca ulaşan kişileri görmek bizi mutlu eder. Mazlumun ahını alanın mutlaka bir gün hüsrana uğrayacağı ise kesindir. Ben Rabbime havale ettim..
Eğer hükmet istese bir günde kayyum atayarak bu işleri düzeltirdi. Bir çok şirketi bu şekilde kurtardı. Ama buradan da pek umut yok gibi. Sonuca ulaşmanızı temenni ederim.
ZUK Z2121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cehennemi evlerindeki şömineyle karıştırıyorlar.
Reisicumhur boş arazi bırakmayacağız dediydi , Şehmuzağa bizim arazileri değerlendirir, bize faydası olurmu[emoji848]
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu alçak adam şimdi bu şirketi ayağa kaldırmayacakta ne zaman kaldıracak.hain dursaydı tarım şirketi araziler şimdi paraya para demezdi. Peki arkadaşlar şimdi bu araziler ne durumda boş mu duruyor.
Bu şirket kesinlikle iflas etmedi, bu noktayı iyi anlamak gerekli. Kar eden bir şirket idi. Bir satış hikayesiyle şirketin tüm mal varlığı el değiştirdi, patron ve diğerleri çekti gitti. Tabela halka arz dan ve sonradan satış yapan ortaklardan sonra hisseler şu an kimin elindeyse onların kucağında kaldı.
Hisseler şu an kimlerin elindeyseler bu hisselere dair tüm hakları saklıdır. Aytılma hakkından tutun çağrıya kadar yerine getirilmeyen tüm yükümlülükler hisseler şu an kimlerdeyse onlara karşı devam etmektedir. Pay piyasasındaki senetler hamiline yazılıdır, elinde tutan hak sahibidir.
Olay o ki satış hikayesiyle ortalık karıştı patronlar birbirini suçluyor!!! ama malı varlığı nerde kısmını hep geçiştirme derdindeler.
İsteyene birşeyleri düzeltmek için fırsat çok, hikaye de bol. Ama acaba borsaya zaten ne için gelmişlerdi ki...
Bloomberg de yayınlanan petrol aramaya dair söyleşiyi dahi sildirmişler. Belki o günleri ve halka arz günlerini dahi tarihten sildirmiş olabilirler.
Belki böyle bir hisse hiç halka arz olmamıştır biz tüm bunları uyduruyor olabiliriz. İnsan neye inannacağını şaşırıyor.
Bir zamanlar artog petrol arama gazı ile
İşlem görüyordu ...
nusaybin civarlarında ruhsat başvurusu yapıp , bölge de çalışma mücadelesi verdiler ..
hiç unutmam , bende bölge jeolojisi ve suriye sınırındaki petrol yatakları hk burada yazı notlarım mevcut idi ..
o günlerden kalanlar , okuyanlar hatırlar ..
ilgili kişi internet ortamında benim fikrimi
Sorgulamış idi ... kim olduğunu hatırlamıyorum ...
Sonuç olarak fikrim düşük graviteli petrol
Olabileceğini ve kendime göre nedenlerini
Korkmadan ve çekinmeden söyledim yazdım ...
TPAO. Bölgede ağır petrol keşfini dün yapmış .....
biraz geç ama olsun ... ne kadar reserv şu anda bilmiyorum ... ancak hayırlı olsun
Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 25. Ceza Dairesinde 21 Eylül 2021 tarihinde yeni bir dava açılmış, detaylarını bilen var mı?
Yazılanları okudum, ARTOG bizim için gerçekten karışık bir durum. Eskiden petrol arama ile ilgili umutlar vardı ama şimdi arazilerin durumu merak konusu. Neyse ki herkesin farklı görüşleri var, bu da tartışmayı zenginleştiriyor. Petrol keşfi konusundaki gelişmeler de önemli tabi. Belki TPAO'nun çalışmaları ileride ARTOG için bir sonuç doğurur kim bilir? Umutlu olmak lazım ama dikkatli de olmak gerek tabi.
Son olarak, önümüzdeki günlerde neler olacağını takip etmekte fayda var. Yatırım yapmayı düşünenler dikkatli olsun, yine de herkesin fikrine saygı duymak şart. Bu benim kişisel görüşüm, yatırım tavsiyesi değildir.