şuan yarım saat devre kesmiş hisseler var onlar da açıldığında endeks +4 e çıkar
Printable View
şuan yarım saat devre kesmiş hisseler var onlar da açıldığında endeks +4 e çıkar
:))) sen o hisseyi al al dedin farkediyorum :)
Endeks arti 2.30
Xtkjs 0.03
Xtumy EKSİ 1.35
beni korkutan şey endeksin ölü kedi sıçraması yaptığını düşünen piyasacılar acaba endeks için ne bekliyorlar 70 bin mi ? Pisikolojii resmen taban
Eib bugun arti yapacak...ytd
Kaynağı unutmayalım dostum: https://www.bloomberght.com/norvec-m...ndirdi-2249345
Fatihim sana tek bir sey soyluyorum
Altin ve dolarin atesi sonmeden borsaya bakilmaz
Suna bak atesi cikan cocuk gibi
Dusuruyorsun dusuruyorsun geri cikiyorlar
Hep derim ustadim
Tr de yatirim yapiyorsan bir gozun dolarda olacak...dolar mahallenin or.. gibidir...
Mahalleyi birbirine katabilir...😀😀😀
Eib dün kol kestim bugün para hesaba kac gibi gecer ki
Emmi bunu da bildin
Alamanya
Hangi alamanyani
Bizi giskanan alamanya arti 4 le acti
Biste can suyu oldu
Jmk diye yazilir ustad diye okunur
bu gün kvb'leri de takip edelim. biraz güzellik yapar belki. bu şekilde aylık ppf üzerinde getiri sağlarız.
benjaminde topladı bist de topladı altın artı hangisi yalan?
Bist hiç güven vermiyor, sadece bankacılık endeksiyle yükseltiyorlar. Diğer hisseler en ufak bir olumsuz haberde aşağıya devre kesmek için hazır bekliyor. Bugün Tcd yöneticileri çok rahattır en fazla %10 kayıp olacak nasıl olsa.
CDS Primi Niçin Yükseliyor?
https://www.mahfiegilmez.com/2020/03...liyor.html?m=1
"Döviz kurlarının ve enflasyonun yükseldiği, CDS priminin en yüksek düzeylere ulaştığı bir ortamda faiz indirimi yapmak riskleri daha da artıracak bir iç nedendir. Çünkü risklerin yükseldiği ortamlarda faiz indirimi dış kaynak girişinin daha da düşmesine yol açar."
Mahfi Hoca
Xtumy artıda üstad
Pentagon tarafından fonlanan Kanada merkezli şirket Medicago, Covid-19 aşısını geliştirdiklerini ve Amerikan İlaç ve Gıda İdaresi (FDA) onayını almaları halinde ayda 10 milyon aşıyı üretmeye başlayabileceklerini duyurdu.