yarın için FROTO da trade kovalıycam bakalım bu kağıtta teknikte bir atak peşinde görünüyor.
Printable View
yarın için FROTO da trade kovalıycam bakalım bu kağıtta teknikte bir atak peşinde görünüyor.
EGPRO da grafik olarak güzel bir hal aldı. izlemeye aldım.
Ek 24930
odas ta 1.65 ten başlayan hareketin 2,25 e kadar devam edeceğini düşünüyorum. 1,77 altındaki kapanışlarda altta yeşil banda doğru geri çekilme olabilir.
Ek 24931
kozal da 70.45 altında olmayan her kapanış bizi yukarı taşıyacak , mayıs ilk haftalarda gelecek bir 75 üzeri atak yeni bir kulvara taşır. bugun tombul parmak ile 100 günlük ortalamaya iğne atıp geri döndü. ilginç hareketti. 67.5 altı kapanışlarda 50 lere kadar sarkma mevcut.
Ek 24932
EGPRO da 11.70 üzeri her hamle 14.50 hedefli fiyata taşır.
Ek 24933 FROTO da 63,25 sonrası güzel bir kanal açılıyor artık. stoploss 59.50 aşağısında kapatılır.
Ek 24934
egeen için kanal içinde hareketine devam ediyor. belkide bir bedelsiz haberi ile üst bandlara oynayabilir.
Ek 24935
RYGYO ilginç bir kağıt ama ülkedeki 2 adet lojistik firmasından biri olan şirketin gyo su,
çok farklı bir sistematiği var ama 4,92 maliyet ile gelirse pazartesi trade listeme alıyorum. yabancı ortak büyük lot 20m civarı satış yapmış tahta dengelendiğinde farklı rakamlar oluşabilir.
Ek 24936
ALGYO da ilginç bir üst gap var taaa 17.60 -17.82 de acaba dolar mı ne dersiniz ?
Xu100 için bu aralar herkez bir düşünceli;
haftalık olarak 103.1xxx kapatabilirsek "sell in may" ciler endeksin arkadasından baka kalacakları bir durum oluşacak. lakin tersi olursa mayıs 2. hafta ortalarında biz endekse ağıtlar yakıyor olacağız. kısacası kritk bir süreç. 6-7 mayıs günleri endeksin dayanıp küçük artı veya sabit kalması bile bizim için bir umut. 97,800 altı haftalık kapanış kötü senaryo, 100-101 civarı haftalık kapanış mutlu senaryo için takip edilmeli.
not : benzer patern 12-03-2015 ve 18-05-2015 arasında yaşanmış umarım aynısı olur. lakin bu paternin sonunda yine satış yemişiz artık orda da kar al yapmayı bilelim dostlar.
xu-100 için 2015 senaryosu benzeri demiştim yukarıdaki entry de
bu resimde de o zamanki durum ile bizim günümüzü özdeşletirmeye çalıştım.
https://i.imgur.com/oG2xYs7.png
halen 97,800 altında olmadığı için kendini tutuyor endeks. umarım bu şekilde gücünü yerine alır, 2015 formasyonu fos çıktı 3 yabancı bankaya getirilen tedbir ile TEB satışa geçmesi herşeyi bir kaç gün sarkıttı gibi. Kağıtların çoğu kağıttan kaplanmış hemen kademeler derinlikler kayboldu.
haziran ayı portfoy paylaşımı yapmaya başlıyabiliriz düzeltme de oluyor hazır.
TUPRS
TKFEN
ARCLK
EREGL
TAVHL
PETKM
TOASO
ASELS
TRKCM
AKSA
YKBNK
KAREL
ISFIN
AKSEN
ECILC
SODA
ANACM
EGEEN
VAKBN
selam son hafta uçuş için THYAO beklentim var bakalım bu ay çok sabit kaldı.
Hazır düşen piyasada Temmuz portföy oluşturma zamanı
AYGAZ
ENKAI
EREGL
INDES
ISCTR
KCHOL
SODA
TCELL
TSKB
YKBNK
Endeks 09 Nisan başlattığı AL ve ardından 15 Mayıstan beri AL pozisyonda devam ediyor. ara çalkantılar olması normal. Lakin Eylül ayına kadar çok ciddi satış baskısı beklemiyorum.
SAT sinyali endekste oluştuğu gün haber edeceğim.
GARAN sat sinyalini yaktı. bakalım endeks te halen sıkıntı gözükmüyor.
yarın kapanışı önemli BIST in.
TUPRS, TCELL , TTKOM, GUSGR, KOZAL bunlarda SAT sinyaline geçtiler.
GARAN dün SAT dı ona ALBRK, TSKB da eklendi.
BIST30 da sat verdi bakalım ne zaman stabil olacak.
SISE,DOAS ve MGROS dirençli ve kırılmadan AL sinyallerini koruyorlar.
selam forum dostları. piyasalar için bugun dönüş sinyalleri geldi.
yeni analizler ile birlikte devam etmeye hazır mıyız ?
olumlu yada olumsuz bir durum var mı bilemediğim için bir sorayım dedim.
hayırlı kazançlar herkese.
coin markete çoşku gelmiş. cuma-cumartesiye kadar yeni rekorlar gelmeye başlar artık.
bugun gözüme çarpanlar IPEKE,ISFIN,KFEIN. bakalım haftalık kapanışlar ne olacaklar.
AFYON bugun göz kırpanlarda acaba acaba ???
bu zavallı AKBNK derdi ne yahu ? kırbaç time gelmedi mi sabancı ?
Selamlar,
bakalım bir öngörüsüzlüğüm daha gerçek olacak mı merak ediyorum.
Bu aralar herkes bir gümüş-altın sevdasında. senaryolar, yıkımlar vesaire. ve bu bana çok büyük emtia tuzağı gibi geliyor. Bu sene mart 15 ten sonrası için BIST rekorlar yılı olmasını beklemeye başladım. Bakalım emtia mı senetler mi kazanacak ?
bugun 3 bankada ortalamalar aşağı kırılmış. İş, Ykb, tskb sanırım bir zelzele geliyor gibi.
mart 15 te güzel bir portföy oluşturmaya odaklanıyorum.
Bugun endeks bekleme modda. daha doğrusu 8 Marttan beri bekleme modda. Yön arıyoruz. 15 Mart sabahı yön bulunmuş olacak. o nedenle alım yerine beklemeyi tercih ediyorum.
XAUSD satta :) söylemeye gerek yok.
Coin markette de kızarmalar başladı. Haftasonu satış baskısı oluşabilir.
EOS, XLM, XRP kırmızı sat durumdalar.
kötü durum şimdilik geçti. nisan ilk 3 hafta için beklentim iyi yönde.
xu30 sat sinyalini kapattı (en son 17 martta şatış sinyalini vermişti.) garan halen satış durumda (ak,ykb de aynı durumdalar) düzelmesi nisan ilk haftaları bulabilir. diğer bankalar bu 3 lü dışında toparlanma aşamasında işc de sıkıntı yok mesela bu 3 ü gibi.
Vestel, egeen, enkai, sasa,indes de devamı gelecek potansiyeller mevcut gibi.
y.t.d değildir.
DOHOL ve VESBE bugun için alım yönünde sinyal verdiler bakalım devamı gelecek mi ?