https://s19.directupload.net/images/191102/grx6i7rw.jpg
Printable View
Son 2 haftada 2 kişinin toplamda %15'e ulaşan alımları oldu.
Sevgili @cefaks abimiz bir genel takas dökümü paylaşsa da durumu görsek.
Atlantis kayıp kıta. Yoksa kayıp kıta ortaya mı çıkacak?
Yıllar boyu kayıptı. Derken 0.18‘ten 0.60’a çıkıp tekrar 0.36’ya düşmüş sonra tekrar 1’leri bulmuş ve şimdiki hedefi yine yukarılar gibi gözüküyor.
Son 2 haftada yapılan alımlar işaret fişeği olabilir.
Sesimi duyan varsa yazsın.
Bol kazançlar diliyorum
Burada ya kimse kalmadı, ya da millet bıktı yazacak takadi kalmadı.
Hadi bana bay bay.
Bir ay sonra yine uğrarım bir selam vermek için.
https://resmim.net/f/3mLb2Y.jpg
aylık takas
Kap : Borsamız Kotasyon Yönergesinin 23. maddesinin birinci fıkrasının (e) bendi gereğince, 2019 yılı kotta kalma ücretini ödemeyen Atlantis Yatırım Holding A.Ş.'nin uyarılmasına karar verilmiştir.
6 aydır kimse yazmamış Neden acaba bu kadar sessiz kalmış? Bir haber mi bekliyor acaba. 14 ünde genel kurul var galiba. Bakalım şu iştiraklerini canlandırmak için yüklü bir bedelli açıklae mı örneğin? Sadece sesli düşünüyorum.
Not: yazdıklarım alım satım tavsiyesi değildir. 30 yıldır devam eden bir küçük yatırımcı muhabbetidir.
8 milyon sermayeyi 3,4 milyon lira patronlara olan bırçların silinmesi karşılığında artıracaklardı. Özsermayeyi bu sayede güçlendireceklerdi. Hala ses seda yok. Bu kadar düşük sermayeli ve bu fiyatta başka hisse kalmadı. Dikkatle takip edip bekliyoruz. Tecrübelerim bu kadar uzun süre sessiz kalan tahtalar birşeylere gebedir demekte.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senedir devam eden küçük yatırımcı muhabbetidir.
Sait Özbey 400 bin lot satmış. İnşallah kağıdı ferenleyen bu yüksek maldır. İnşallah bu satış sonrası kağıdın önü açılır.
Saygılar.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senedir devam eden küçük yatırımcı muhabbetidir.[/QUOTE]
[/QUOTE]
Bilanço geldi. Açıklanmazsa tahta kapanır mağdur oluruz diye korktuk. Hatta bir miktar kaptırdık bu korkuyla. Ancak son gün bilançoyu da yolladılar. Sorun yok. Satışlar artmış. Kar görünüyor. Şimdi söylediğimiz gibi iştiraklerini güçlendirmek ve büyütmek için bedelli açıklaması lazım.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir kesinlikle. 30 senedir devam eden küçük yatırımcı muhabbetidir. Her yatırımcı kendi alım satımından kendi sorumludur.
Bilanço geldi. Açıklanmazsa tahta kapanır mağdur oluruz diye korktuk. Hatta bir miktar kaptırdık bu korkuyla. Ancak son gün bilançoyu da yolladılar. Sorun yok. Satışlar artmış. Kar görünüyor. Şimdi söylediğimiz gibi iştiraklerini güçlendirmek ve büyütmek için bedelli açıklaması lazım.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir kesinlikle. 30 senedir devam eden küçük yatırımcı muhabbetidir. Her yatırımcı kendi alım satımından kendi sorumludur.[/QUOTE]
Yani onlar satarak yeterince korkutup küçük yatırımcıyı kaçırmak istediler. Tabiri caizse salladılar tahtayı. Dökülenler döküldü. Bakalım kalan sağlarla ne kadar yol alırız?
Not: yazılanlar kesinlikle alım satım tavsiyesi değildir. Hele gözaltı pazarı hisseleri çok risklidir. Her yatırımcı kendi alım satımından kendi sorumludur. Bizimkisi 30 senedir bitmeyen küçük yatırımcı muhabbetidir.
Bilanço geldi. Buna rağmen satış geldi tahtaya ilginç. Başka fotumlarda çok yazan var ama bizim forumda bir tek ben ilgileniyorum herhalde kağıtla. İnşallah sorun çıkarmaz. Tedirgin olmadım değil. Bekleyip göreceğiz.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senedir sürüp giden küçük yatırımcı muhabbetidir.
Bu kadar iyi giden bir bidon kağıt için neden hiç yorum yok anlamıyorum. Kendileri mi alıp satıyor küçük yatırımcı hiç yok mu?
Ben de kağıt ve iştirakleri ile ilgili olarak tam ikna ve bilgi sahibi olamadım . Ancak:
Şirket bedelli sermaye artırımı yaparak , kaynak yaratarak büyümek istediğini bizzat bilanço dipnotlarında iletmiş
Satışları miktar olarak düşük olsa da en azından busatışları geçen seneye göre yaklaşık 2 ye katlayabilmiş
İştiraklerinden biri alman markası camoione ye taşeron ürğn üreten tekstil şirketi bir diğeri de gıda şirketi.
Şirket yüklü bir bedelli artırım izni alabilirse yeni satın almalarla büyüyebilir gibi duruyor. Belki de alınacak şirketler bile belli olabilir. Çünkü bundan önceki şirket satın almaları benzer olmuş.
Bu nedenle bayağı bir zaman önce düşük sermayeli olarak ufak da olsa yatırım yaptığım kağıtta beklemeye devam diyorum. İlk sarsıntısını söylediğim gibi atlattı. Şimdi ben de çoğu gibi alınacak bir bedelli artırım ve yeni şirket satın almalarını bekliyorum.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senedir devam eden bir küçük yatırımcı muhabbetidir.
Para hangi hisse deyse alıp faydalanmak lazım
Ancak kimse temelden bahsetmesin.. Eski görümürdekisahipleri pasyaneciydi
Ben ilgilenmiyorum ama size vereyim telegram grubu var...ytd...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kadar tavan tavan giden kağıdın yorumu olmaz mı herkes Telegram a toplanmış. Senedi olanlardan yorum alalım 6 senedir duruyor bende kağıt ve ne zaman satış yapmak lazım
Yatırım Aracı Bazında Tedbir Uygulanması
Borsa İstanbul A.Ş. Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. ve 6. maddelerindeki hükümler çerçevesinde, Tedbir Yönetim Sistemi kapsamında piyasasında gerçekleşen işlemler nedeniyle Atlantis Yatırım Holding A.Ş (ATSYH.E) payında 26/10/2020 tarihinden itibaren 3 ay süreyle "İnternetten Emir İletiminin Kısıtlanması", "Emir İptalinin, Emir Miktar Azaltımının ve Emir Fiyat Kötüleştirmesinin Yasaklanması" ve "Piyasa Emri ile Piyasadan Limite Emir Girişinin Kısıtlanması" önleyici tedbirler uygulanacaktır.
ATSYH.E payında tedbirlerin uygulanacağı son tarih 25/01/2021'dir.
Şirkete verilen ceza gerçi 25 ocak a kadar devam ediyor ama şirketin gözaltı pazarında bulunmasının en önemli nedenlerinden biri olan faaliyet miktarının yetersizliğini ortadan kaldıracak nitelikte iyi bir rakam. Bulunduğu pazar itibariyle insanı tedirgin ediyor. Ama böyle birkaç kap daha gelse şirket iyi bir bedelli artırım ile içinde bulunduğu durumdan çıkabilir.
Düşük sermayesi ile birlikte hareketlenmenin kolay olduğu kağıtta an itibariyle önüneki en büyük engel internetten alım yasağı ki onun da kalkmasına 36 gün var.
Uzaktan da olsa göz ucu ile tekrar takibe aldım.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senedir bitmeyen küçük yatırımcı muhabbetidir.
Aynen Baybo Bey...Ben aldım,uçuşa geçsin diye bekliyorum...
https://s12.directupload.net/images/210102/fd3ba27j.jpg
üç aylık takas
Artı yatırım hıldingin tahtasının kapatılmasından olumsuz etkilendiği söyleniyor. Faaliyetleri az olmasından ötürü gözaltı pzarında yer alıyor. Buna karşılık şirket aksiyon almış. 10 milyon olan ciro 21 milyona çıkarılmış. Şirket karsa. Finansal borcu yok. Özsermayeyi artırıp faaliyetleri ve yeni iştiraklerle büyümek için bedelli artırım yapmak istiyor. Bence bedelli başvurusu yapılana kadar baskı devam. Eğer bedellisi bir de onay alıraa o zaman üzerindeki tüm kara bulutların dağılması pek de mümkün. Burada en olumsuz senaryo bedelliye başvurup red edilirse. Bu durum hisseyi olumsuz etkileyebilir. Bence burada eğer yönetim kurulu kullanılmayan rüçhan haklarını kullanacağı şeklinde bir açıklama yaparak şirketin arkasında olduğunu ifade ederse ve başvuruyu böyle yaparsa kabul edilme ihtimali daha yükselebilir. Hatta aslında Senkron da olduğu gibi mevcut fiyatlar üzerinden tahsisliye dönerlerse ve yükü kendi sırtlarına alırlarsa reddedilme ihtimali kalmaz. Yoksa spk senkron da olduğu gibi bunları da tahsisliye mecbur bırakabilirler.
Artı yatırım holding te durum daha farklıydı. Birkaç spekülatör şirketin kaynaklarını kurutmuştu. Şirkete olan trilyonlarca borcun tahsil elememesi nedeniyle artı yatırım tahtası kapanmıştı.
Yaşananlardan örnek alsın atlnts. Tahsisli ile ilerlesin. Yatırımcısını daha fazla tedirgin etmesin
19 Şubat 2021'de KAP'ta şirket sermayesinin 8.000.000 TL'den 40.000.000 TL'ye çıkartılması için bedelli sermaye artırım kararı alınmıştı. Gelişmeler, haberler beklenmektedir.
Yine % 51'ine sahip olduğu Bağlı ortaklığı Naviga Tekstil yabancılar ile çalışan ihracatçı bir firma ile 1.500.000 EURO'luk (yaklaşık 17.000.000 TL)' ticaret anlaşması yapmıştı.
Naviga Tekstil'in değerleme raporuna 15.000.000 aktif büyüklüğü olan bir firma...
Ayrıca %100 sahibi olduğu bağlı iştiraki OR-NA Tarım VAN-ET'in bir tesisini 5 yıllığına kiralamış idi.
En yakın bilançoda sahibi olduğu iştiraklerinin değerlemeleri yapılıp özkaynaklara yansıtılırsa tahmini 25.000.000 özkaynak olabilir.
Şayet değerlemenin üstüne bedelli sermaye artırımı da yapılabilirse kasaya tahmini 25.000.000 TL daha girmiş olacak ve toplamda 50.000.000 özsermaye ile özkaynakları çok güçlenmiş olacaktır.
Şuan özsermaye 3.500.000 civarı ve 50.000.000 özkaynağa ulaşma potansiyeli mevcut.
Yukarıdaki finansal gelişmelerin kokusunu alan yabancılar son 5 ayda toplamaya devam ediyor;
https://www.borsagundem.com/haber/ya...-hisse/1577135
https://i.ibb.co/nbvBYPn/ATSYH.png
ATSYH'da finansal gelişmeler bunlar.
Hissenin halka açıklık oranı yuzde 99.98 ! Bu doğru mu
SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni bir telegram gurubu hisseye giriyor aman dikkat edin dobur gibi elinize vermesinler.
Alt pazar başvurusu red edilmişti şimdi şirket yeniden başvuracağız diyor fakat ilk başvurunun üzerinden bir yıl geçmeden spk ikinci başvuruyu kabul etmiyor, daha önce bir kaç şirkete böyle cevap vermişti.bakalım yine aynısımı olacak
SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.