Aksi halde 3 lere iner bu hınzır.
Printable View
Aksi halde 3 lere iner bu hınzır.
Şirketle ilgili olumlu gelişmeleri araştırdım çok fazla.
Yakında üst pazara çıkar.
Yabancı ortak söylentileri gerçekleşirse küçük bir DOCO olur.
İzliyorum.
Buyrun sn mavideniz...https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f016430737.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2a7a687bef.jpg
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allah razı olsun
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahmin ettiğim gibi aşağı sarkma durdu.
Bundan sonra biraz hızlı biraz yavaş 10 lu rakamlarda yolculuk başlayacaktır.
Açılan şubeler , ve sermayesindeki iyileşme akıl almaz.
Gözaltı pazarında hala neden tutarlar .
Fazla sürmez üst pazara atarlar keratayı.
Aksama yüksek bir artıda kapama fiyatı bekliyorum
Endeks pozitif olmasına rağmen dün çok sert bir düzeltme yaptı.
Gap map bırakmadı kapadı.
Artık istese de tutamaz bu fiyatlarda.
5.50 yı kırdı mı çıtırlık 1000 adet alırım.
Bu hisse için bundan fazla risk almam.
Çok iyi birgün oldu yarın alışa başlayayım.
Çok degil 1000 lot
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...acc3fcaa74.jpg
delta dün tabandan aldı bugün satmış satmasaydı tahta tavan olurdu
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1bc05915b2.jpg
tahtayı %50 fiboya akşam taşıdım bakalım 5.78 gaplı alana gidecek mi (5.78-5.00) gaplı alan
Yarın 5.50 ye 1000 - 1500 adet alış girmeye niyetliyim.
Bakalım alabilecek miyim.
Vermez de çizer giderse yolu açık olsun derim.
Ne yapacak göreceğiz...
çizmez merak etme haber gerekli yarın daha alt kademelerden alabilirsiniz zaten kimse yok topikte siz ben bir de spek
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/644829
altınyağ
Yönetim Kurulumuz 08.12.2017 tarihinde yaptığı toplantıda;
1- Şirketimizin sahip olduğu iştirakimiz Etiler Gıda ve Ticari Yatırımlar Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin 11.625.000.-TL tutarındaki ödenmiş sermayesinin %37'sini temsil eden 4.328.561 adet, 4.328.561.-TL nominal bedelli borsada işlem görmeyen imtiyazsız (B) grubu paylarından 1.000.000 adet payın Kurtoğlu Alüminyum Pazarlama San.ve Tic.Ltd.Şti.'ne devrine ilişkin şirketimiz ile Kurtoğlu Alüminyum arasında aşağıdaki şartlarda sözleşme tanzim edilmesine,
2- Etiler Gıda ve Ticari Yatırımlar Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin şirketimizin sahip olduğu paylarından 1.000.000 adet, 1.000.000.-TL nominal bedelli (B) grubu payın devri için, her bir 1.-TL nominal bedel karşılığında karar tarihimizden önceki altı aylık günlük düzeltilmiş ağırlıklı ortalama borsa fiyatlarının aritmetik ortalaması baz alınarak hesaplanan 8,95.-TL (Sekiz Türk Lirası, Doksanbeş Kuruş) fiyattan ve toplamda 8.950.000.-TL tutar üzerinden devredilmesine,
3- Sözleşme tarihinde Kurtoğlu Alüminyum Pazarlama San.ve Tic.Ltd.Şti'ne devredilecek söz konusu hisseler üzerine devir bedeli tahsil edilinceye kadar şirketimiz tarafından rehin konulmasına,
4- Şirketimizin sahip olduğu Etiler Gıda paylarından 1.000.000 adet payın satışı, SPK mevzuatı çerçevesinde değerlendirilmiş ve aşağıdaki tespitler yapılmıştır.
SPK (II-23.1) Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği (Önemli Nitelikteki İşlemler Tebliği) Çerçevesinde Değerlendirme;
Önemli Nitelikte İşlemler Tebliği'nin, Önemli Nitelikli İşlemler başlıklı 5. Maddesinin 1.fıkrasının (b) bendi ile ve Önemlilik Kriteri başlıklı 6. maddesi kapsamında yapılan değerlendirme neticesinde;
a) İşleme Konu Mal Varlığının Kamuya Açıklanan Son Finansal Tablodaki Kayıtlı Değerinin Kamuya Açıklanan Son Finansal Tablodaki Varlık (Aktif) Toplamına Oranının: % 0,71 olduğu,
b) İşlem Tutarının Yönetim Kurulu Karar Tarihinden Önceki 6 aylık Günlük Düzeltilmiş Ağırlıklı Ortalama Fiyatların Aritmetik Ortalaması Baz Alınarak hesaplanan Ortaklık Değerine Oranının:%13,95 olduğu,
c) Devredilecek Mal Varlığı Unsurunun Son Yıllık Finansal Tablolara Göre Elde Edilen Gelire Katkısının, Son Yıllık Finansal Tablolarındaki Gelirlere Oranının: olmadığı, tespit edilmiştir.
Hesaplanan oranların %50'den fazla olmaması nedeniyle, Önemli Nitelikte İşlemler Tebliği'ndeki önemlilik kriterlerini sağlamadığı, dolayısıyla işlemin önemli nitelikte işlem sayılmadığı tespit edilmiştir.
SPK (II-17.1) Kurumsal Yönetim Tebliği (Kurumsal Yönetim Tebliği) çerçevesinde değerlendirme;
Satın alan tarafın ilişkili taraf olmaması sebebiyle yapılması değerlendirilen işlem bir ilişkili taraf işlemi değildir.
Kurumsal Yönetim İlkelerinin uyarınca,
a) İşlem Tutarının (Varlığın Net Defter Değerinin Yüksek Olması Durumunda Net Defter Değerinin), Kamuya Açıklanan Son Finansal Tablolara Göre Varlık Toplamına Oranının: % 6,33 olduğu,
b) Son Yıllık Finansal Tablolara Göre Söz konusu Varlıktan Elde Edilen Karın Ortaklığın Sürdürülen Faaliyetler Vergi Öncesi Karına Oranının: olmadığı,
c) İşlem Tutarının Yönetim Kurulu Karar Tarihinden Önceki 6 aylık Günlük Düzeltilmiş Ağırlıklı Ortalama Fiyatların Aritmetik Ortalaması Baz Alınarak hesaplanan Şirket Değerine Oranının:%13,95 olduğu, tespit edilmiştir.
Söz konusu payların satış işleminin Önemli Nitelikteki İşlemler Tebliği'ne göre önemli nitelikte işlem olmadığına,
oy birliği ile karar verilmiştir.
Yani. .... :)
Hisse.net Haftalık Hisse Yarışması'na kurallara uygun 3 hisse seçip katılın 1 hafta yarışalım.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...51#post1364551
Etiler hisselerinin 8 lşra üstü satılması şirket değerinin göstergesi için çok iyi bir durum.
İlan edilen tahsisli sermaye artışından da hisse ihracı bu fiyatlara yakın olursa şirketin likit gücü çok yüksek olur.
Hele birde elindeki Alyağ hisselerinde satarsa dahada güçlenir.
Bu kaynaklarla sürekli şube açsalar, daha çok yurtdışında, şirket sürekli değerine değer katmış olur.
Haftaya habere bağlı kademeli 8 e doğru hareket yasanabilir
Bu seviyeler hiç yakışmıyor. Mantıklı değil.
Bir an önce hak ettiği noktaya ulaşacaktır.
Neticede bir marka değeri var.
Ve onun da fiyatı çok yukarıda.
Kimse bundan zengin olmaz.
Zengin olacak kadar parayı riske de sokmaz.
Bari üç beş cebimize koysun satıp gidelim.
1000 lot ile beklemedeyim.
Hani bi yüzde 20 - 30 verse diyorum.
Sonra herkes memnun.
Neden sadece 1 milyon lotu sattılar? Bu hlsseleri akanlar kim? Daha sonra hakim ortak olmak için diğer hlsseleride satın akırhar mı acaba?
Tamamı satılırsa hakşm ortağın değişmesi durumunda hisse geri alım zorunluluğu doğar ve mevcut koşullarda zorunlu hisse geri alım flyatı yüksek diye mi parça parça satıyorlar?
ETİLR aylık takas
http://imageturko.com/?di=QRCZ
Etiler’in 1 milyo lotu Kurdoğlu Alimenyuna satıyorlar. Büyük bir şirket belki zamanla Etiler’in tamamını alır.
Zamanla alyağın elindeki diğer etiler hisselerinde aynı devrederlerse ve ilan ettikleri tahsisli sermaye artışınızda kurdoğlu Aleminyum a tahsis ederlerse yeni hakim ortak oluşacsktır.
Tabi bu durumda Etiler’in elindeki Alyağ hisselerinde Nurettin Çeviğe devrederler büyük olasılıkla. Buda tahsisli sermaye artılıyja birlikte Etiler’ek nakit fon sağlamak demek olur. Tahsisli sermaye artışı ve Alyağ hisselerinin satışı Etiler’i finansal olarak bayağı güçlendirir.
Yapılan son işlemlerde bu tür icraatlar sezinlemiyor. Tabi patron niyetlerini tahmin etmek zor
Uzun zamandır bu kadar işlem olmamıştı sanırım. 101.640 adet. Takas atabilecek varmı acaba?
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne alemde buralar hiç uğrayan olamamış uzun zamandır. Hissenin gözü de toprağa bakar olmuş
Ne yani citi malmı almış burdan
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Citinin oranı uzun zamandır sabit. Patron payı büyük olasılıkla.
Mydream bu kağıt ne zaman göz altından çıkar ve ne zaman gider yani bir yorumun varmı
Göz altından ne zaman çıkacağı hakkında fikrim yok. Son zamanlarda o kadar hisse devri oldu ki takip etmekte zorlanır olduk. Sanki alttan alttan el değıstiriyor. Ytd.
Yarınmı göz altından çıkıyoruz
Çıkamadık olsun
beyler alınır mı sizce... elim gidip geliyor. alıp almamak arasında. alyağ satışından gelen para buraya gelecek gibi duruyor.ama patronlar iyi niyetli değil... tek korkum bu. varsa bir duyum yazarsanız sevinirim... bol kazançlar
ytd.
Benim nazarımda en güvenilir hisseler seçime kadar gözaltındakiler en azından aşırı tepkiler tekrar düzeltiliyor ytd.
Hisselerin bir kısmı ALYAĞ da
Bir kısmı GÜRTAŞ ta
Bir kısmı KURDOĞLU ALEMİNYUM a devredildi
Bir kısmı SELİN YAĞ ın sahiplerine devredildi.
Sanırım eninde sonunda yukarıdaki şirketlerden biri hisselerin tamamını tamamını devralacak. Veya yukarıdaki şirketler ellerindeki hisselerin tamamını yeni bir alıcıya satacaklar. Sadece tahmin..
Ne oldu şimdi hisse başı 1 tl mi verecek benim yanlış anladım
HTC One A9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.