Enteresan hareketlerle yatırımcısının psikolojisini bozan, performansı iyi olan günlerde bile sevinsem mi acaba diye düşündüren hisseye ecilc denir. Ytd.
Printable View
Enteresan hareketlerle yatırımcısının psikolojisini bozan, performansı iyi olan günlerde bile sevinsem mi acaba diye düşündüren hisseye ecilc denir. Ytd.
tavandan yarısını verdim iyimi ettim. kötümü ettim bilemedim yaw. hayırlısı olsun bakalım.
18 mayıs borsa açık mı acaba .cumartesi pazar tamam da pazartesi kapalı olursa salı zaten 19 mayıs insan evde şişer :)
Yarın 5 üzeri boşaltım ben yeterli bu kâr bime tamamını aktarırim.eczaci sanki ilaç şirketi gibi ilaçlarla yükselip düşüyor.
2019/3 ecz.ilac zarar aciklamisti. Muhtemelen zarardan kara gececekki böyle bir hareketlenme oldu.yasarsak göreceğiz..Belki yarın belki yarından da yakın.Hayirlsi olur inşallah.
Bülent Abi bugün kazandı bizde nemalandık, Abi kazançların bol olsun.. bir iki hafta içinde üst üste 5 tavan serisi yaparsan müteşekkir olur çokluca dua ederiz sana:halay: bugünkü hareketi başlangıç sayarsak daha da mutlu oluruz Abiii..
Bir bakin yavv eşleşmede deva tavan bizimki yüzde 5 bile degil
Çıkmaması için hiç bir neden yok ki patronda kazanmalı en öncede kaybettiği itabarını zaten para onda oluk oluk...
LG-M250 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İNSANLARI NASIL BEZDİRMİŞ, bir ay önce burası curcunaydı.
Fincanın kulpu tamamlandı ama halen tavan olamadı. Üstelik işlem hacminde bist lideri iken...
Arkadaslar tavanda bekleyen lot sayisi kac paylasirmisiniz..
Ecyat nie böyle oda kapatsa rahatlardık
LG-M250 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.trthaber.com/haber/sagli...ir-483754.html
ABD'deki araştırmaya göre D vitamini eksikliği Covid-19'dan ölüm riskini artırabilir
Raporda, araştırma grubu başkanı Vadim Backman’ın, ‘’Analizimiz, Covid-19’a yakalanmayı engellemese de D vitamini yeterli hastaların ölüm oranlarının yarı yarıya daha düşük olacağını ve komplikasyonları azaltabileceğini gösteriyor.’’ ifadelerine yer verildi.
"Şimdilik ek tedavi olarak kullanılabilir"
Backman, Covid-19’a karşı daha savunmasız olan Afro-Amerikalılar ve vitamin eksikliğinin yaygın görüldüğü yaşlı hastalar için D vitamini takviyesinin şimdilik ek tedavi olarak kullanılabileceğini belirtti.
:rtfm:
bu haber dün yayınlandı. bu haberden sonra dünya borsalarının çoğunda özellikle ilaç şirketlerinde büyük hareketlilik var
çoğu yerde vitamin hapları satışı patlamış haberleri dönüyo, vitamin hapı satan şirketleri olumlu etkiler hesabı
yatırım tavsiyesi değildir
al-sat-tut tavsiyesi değildir
bireysel fikirlerimdir, yanılıyor olabilirim, dikkate alamayın
1 tavan normal de 2. Tavan işleri değiştirir birilerinin bildigi bizim hala bilmedigimiz bişeyler var yakında anlarız
Bu patronun en sevmedigi şey hisselerinin yükselmesi .Borsa da bu pandemide çalışan kar eden şirket cok az , talep patlayınca kendileri toplayıp yükseltiyorlar bence hersene dolaşımdaki lot da azalıyormuş ,.Patron şimdi kara kara düşünüyor bu lotları ıcıza nasıl kapatacaz diye 😀
Geçen deva nın 4 5 tavanında neden düşmedi o zaman
https://s12.directupload.net/images/200512/sm9jdows.jpg
aylık takas,
geçerli olan takastır.
Teşekkürler Sn. Cefaks
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, COVID-19 Türkiye Platformu'nun düzenlediği "Türkiye'nin Tanı Gücü Sanal Konferansı"nda yaptığı konuşmada, "Haziran ayında yerli kaynaklarla sentez ilaç alanında önemli bir müjdemiz olacak." dedi.
Varank, "Yarın 'Siparişe Dayalı Ar-Ge Projeleri için KOBİ Destekleme' ve 'Patent Tabanlı Teknoloji Transferini Destekleme' çağrılarına çıkıyoruz" diye konuştu.
Eczacıbaşı Monrol Nükleer Ürünler San. ve Tic. A.Ş1985 senesinde Bozlu Holding tarafından kurulan ve 2008 yılı itibariyle Eczacıbaşı İlaç Sanayi ortaklığında faaliyetlerine devam eden Eczacıbaşı-Monrol Nükleer Ürünler, kurulduğu günden bu yana yaptığı yatırımlar ve ürettiği ürünler ile Türkiye nükleer tıp sektörünün gelişmesine öncülük eden, yüksek hizmet kalitesinden ödün vermeden büyüyen yüksek kalitede radyofarmasötik ilaç üretimi gerçekleştiren bir nükleer tıp kuruluşudur.
Konusunda uzman 200’ü aşkın çalışanıyla, yurt içinde 5 (Gebze, Ankara, Adana, İzmir, İstanbul), yurt dışında 3 (Romanya, Bulgaristan, Mısır) üretim tesisiyle ve farklı ürün çeşitleri (PET & SPECT) ile yurt içi ve yurt dışındaki nükleer tıp merkezlerine hizmet veren ilk üretici Türk firması olan Eczacıbaşı-Monrol, bu tesislerin yanı sıra, Kuveyt, Erbil, Dubai ve Ankara’da siklotron tesisleri işletmektedir.
Bülent abi çok nazik biri çıktın sen çok teşekkür ederim bu neredeyse 3.tavanımız güzel kazandırdın, ben müsadenle 1/4 vereyim buralardan:) Alan da kazanır İnşAllah