Bazı hisseleri elimden çıkarınca ben de katılacagım. Hisse senetleri,zarar yazdırmaya başladı
Printable View
Bazı hisseleri elimden çıkarınca ben de katılacagım. Hisse senetleri,zarar yazdırmaya başladı
Bir miktar daha gevşer mi altın yoksa buralar alım seviyesi olarak uygu mu
Gerçi 486 dan 446 ya düştü. Gramda 40 lira düşüş çok.
Altın silkelemesini yaptı, yeniden yükselişte :halay:
gram altındaki artış oranına göre ZGOLD'un fiyatı düşük kaldı.
gram altında % 3 yakın yükseliş görülürken ZGOLD'da % 1 lerde artış var.
düşük kaldı ZGOLD
Altının hem ons hem gram fiyatı artıda
altın fonları ekside
Bu nasıl iş fon yönetimi, kendinize gelin
gramın 1/10 işte
Benim kastettiğim çelişki, altının gram fiyatında ve ons fiyatındaki artış pozitif gösterirken
o esnada zgold eksi fiyatlamada idi. çok sonra düzeldi. Fon yöneticilerinin görevi fiyatları an an takip etmek.
onların ihmalini belirtmek istemiştim.
Altının gramı % 3 artılarda iken, z gold % -1,5 lardaydı. Güncellemeyi o esnada unuttu fon yönetimi
Marjı 20 kuruştan 50 kuruşa çıkardılar..anormal fiyat oynamaları olunca ...gldtrf de yaptı bunu..doğaldır o....şöyle gr 460 iken gösterge 46.45 ise robotun satış ucu 46.70 de alış ucu 46.20 de....almak isteyen 46.7 den alınca +0.50 olur satmak isteyen satmak istediğinde- tabi arada başka alış satış- yoksa 46.20 den satar -0.50 olur....bilmem anlatabildim mi?
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birde foreksten altın gramına bakıyorsan şöyle olabilmiştir....forekste gece 12 baz alınır....zgold 18 de kapanıyor....dün 18 de gram 475 dir zgold ona göre kapamıştır 18 den geceye kadar gr 440 inmiş sabah sonra sabah 460 olmuşsa gr artı zgold ekdi olur....
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adam 10 bin,20 bin lot mal koyuyor kademeye ve sen alıyorsun,daha sonra o malı satmaya kalkıyorsun ama ziraat değil bir başkası alıyor,eee para ,ben alırken ziraatin hesabına geçti,satarken başkası alıyor ve para ondan çıkıyor.......bu durumda ziraat havadan para kazanmıyor mu?
Ziraat'in kendi müşterilerinden bu fon (hatta diger fonlar) için onbinde 2,5 komisyon aldığı dogru mudur?
Ziraat Portföy BYF alım satım işlemlerinde (mevcut hisse komisyon oranına bakılmaksızın) düşük komisyon oranı (Onbinde 2.5 komisyon+bsmv ) uygulanmaktadır.
https://www.ziraatyatirim.com.tr/TRK...atirim-fonlari
Zgold de yukarıya satış ,asağıya da alış yazıyorum kımıldayamıyor p.z.venk..........An itibariyle altın 464,01 ama zgold 46,17..........
Gösterge değeri anlık olarak nasıl görebiliriz? Yani malı pahalıya mı alıyoruz ucuza mı mukayesesi nasıl yapılıyor?
Üçkağıtçı finansbank ın göstermelik de olsa GMSTRF ve GLDTRF için web siteleri var. Dinamik hesaplıyor rehber niteliğinde.
Gram altın/ 10~ 47,18 olması gereken fon , %1 iskontolu işlem görüyor. Finans elindekini satmak için iyice aşağı indirdi. Ziraat fon yönetimi ortada yok
Gram altın nerede , bu nerede!!! Tam saçmalık. Anca kapanışa ziraat alım yaparsa , göstergeye yaklaşır. 47,25 civarı
Kambiyo vergisi düşüşüyle bir bağlantısı var mı bu iskontonun
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kapanışı görelim. Bazen fon yönetimi güniçi müdahale etmek yerine, kapanışta aşağı veya yukarı alıp kapatıyor.
Öbür altın fonu göstergenin biraz altında işlem görürken biz %,75 iskontolu işlem görüyoruz
2500 lot 2500 lot alan ziraat fon yönetimi
Teşekkürler bilgi için sn wasaban
Güzel alım geldi. Ons da iyi yükseliş oldu
Halen net aktif değeri anlık takip edebileceğimiz bir yer yok değil mi?
Tabi biz verdik ya, alır uçururlar şimdi !! Bravo yani. Tühhh !!
Burda tabi siz siz olun sabah bi 10-15 dakika fiyatın oturmasını bekleyin. Ben elimi arttırdığım için erken verdim. Aslında elimde daha az olsaydı daha çok beklerdim. Banada ders oldu. Ben sabah dip olarak 47 beklerken , patır kütür 46,70 lere düşünce strateji değişti