Bekliyoruz bakalım kim dayanacak.ytd
Printable View
Bekliyoruz bakalım kim dayanacak.ytd
Her gün aynı hareketler 5,12 ye çek ilk önce araya 3 kademe boşluk ver sonra 2 kademe boşluk ver birileri mal alırsa biraz daha aşağı çek felan filan ezberledik artık.ytd
Bu işin uzmanı nasra teşrif etmiş 2 görüşünü yazsada de eplenelim
yıllarca OBOBOBBOBBOBOBO.................. yaptı bu herifler. bu sefer sadece OBO ile yetinirlerse dediğiniz rakamlar tekniğe göre çalışır. önce mavi çizginin kırmızı üstüne çıkması gerek. 5.20 yi hacimli geçer tekrar altına düşmezse kırmızı üzerine zıplamış oluruzki bu da sizin yukarıdaki rakamlara doğru yolculuk başladı demektir.
çok kastı, bi tarafa boşalacak ama hayırlısı.
Bunun tek ihtiyaci, sadece bir haber...
uzun zamandir hisse alimini unuttuklari gibi. Genel kurul haberini de bekletiyorlar. Hadi bakalim çok zikrettik. 25 haziran dönum noktasi olsun...
Cuma günü şirkete, genel kurul ne zaman yapılacak diye mesaj attım ama dönüş olmadı.
Temel ve Gerekli olan Katalizörden sonra Tekniğin bir anlamı oluyor, bu ikisinden biri eksik olunca yada gecikince böyle bekleşiyoruz ( Temel sağlam, Teknik olarak da yukarı gitmemiz gerekiyor lakin tek eksiğimiz KATALİZÖR(Tepkimeyi sağlayan, hızlandıracak madde, haber, gelişme...)
Bunlar sessiz sedasız genel kurul yaparlar kimsenin gelemeyeceği saatleri uygun gorurlerki kimse soruda sormasın.Sadece bilgilinin avukatlarına sorduğu sorular için fırça atarlar.Orada bilgi bile vermezler.ytd
az daha oyalanalım yanımızdan menderes geçecek.
Bekliyoruz aşağı salarsanda yukarı cekersende kar edicem.ytd
Uykumu getirdi biraz yatalım hareketlenince bakarız artık.ytd
bugün yada yarın bir daha dönmemek üzere 5.20 üzerine sıçraman gerekiyor. bi dostumun dediği gibi hayata geç kalıyoruz senin yüzünden.
Belki yukarı çekse kötü bir haber gelecek diye satacam ama şimdi baskı baskı beni umutlandiriyor.Hedef büyük izlenimi veriyor.ytd
böyle dar bir kağıtta alacaklı ve gerçekten niyeti olan pasif kademeye 300 bin küsür lot alış yazmaz.. bunların amacı farklı..
alacaksan al! almayacaksan sat ve yürü git! böylece herkes kurtulmuş olur sizin gibi korkak ayakbağlarından..
kağıdı istersen 3 e istersen 4 e düşür yeter ki git.. tabi böyle boş oyunlar yapmaya devam edeceksen..
Sadece ARSAN da değil bazı başka hisselerde gördüğüm kağıtları sürekli ve kasten baskılayan birtakım gruplar baskı sonucunda elde etmeyi umdukları 2-3 kademelik kazançlar için 10 takla atıyorlar..
ama bu tarz insanlar bana göre hem burada hem gerçek hayatta bi baltaya sap olamayacak 3 kuruşluk adamlardır.:thumbdown:
5 lira hedefi olanlar zaten sattı. Belki veren biri olur diye beklemiş olabilir.
Nasra aşağılarda duruyon iki kelam et sattinmi duruyormu?
Şirketin iştiraki Arsan varlık 2019 yılında 6milyon 204bin lira kar açıklamış. Özkaynakları 38milyon 37 bin olmuş. Bu önümüzdeki bilançoda Finansal yatırımların ekstradan 4 milyon artarak 24 milyondan 28 milyona ulaşması anlamına geliyor.
Herkes bir şey bekliyor bir haber bir gelişme ama arikanlar bu konuyla pek ilgilenmiyor.Spekte bizim gibi bekliyor garibim yukarı çekip planlarını hayata geçirsin.ytd
Mümkünse 5,02 üstünde kapatalım 25 Haziran açılışı 5,03 ve üstü olsun...
Yapı kredi ve Merily işlemleri algoritma (Makina)
Bugün baktığımda Ayen enerji,Yayla enerji ve Işıklar enerji gibi içinde enerji olan şirketlerin hisseleri prim yapmış. Arsan ise tekstil olarak görüldüğünden olsa gerek pozitif etkilenmemiş durumda. Tahminimce yatırımcı ilişkilerinin bu konuda tanıtım eksikliği büyük. Çoğu kişinin bu konuyu pek bildiğini sanmıyorum. (bende inceleme yaparken geçen sene öğrenmiştim)
tekstilde ısrar ediyorlar mı bu husus genel kurulda sorulabilir. bir de gerçekten bu şirketin hedefi nedir? hedefi var mı yada :)
belli bir alanda mı her alanda mı yoğunlaşmayı düşünüyorlar?
Bu başlığı şu anda 11 kişi okumaktadır. (3 üye ve 8 ziyaretçi)
insanol34, NASRA
ne güzel duruyonuz bi arada kardeş kardeş,kavga falan etmeden. gözlerim yaşardı :)
Haziran ın ilk haftasında ve 18 inde yazmıştım Sayın Cennet yolu: Bu hissedeki gurubun benzer hareketleri, alışkanlıkları benzer tarihlerde şayet ekstrem bir durum yok ise hisseye tekrarlattıklarını düşünüyorum. Yani ayni yemeği ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar...
Flama oluştu. yine kağıt sıkışmaya doğru gitti. Bir tarafa kıracak, ben yukarısını umut ediyorum, bekliyorum inşallah diyelim...
5,03 önemli çünkü Bunun üzerinde kaldıkça yükselme potası içinde kalmaya devam ederiz. Uzun vadede hiç bir önemi yok lakin çok kısa vadede 5,-40 -5,50 üzerine atması muhtemel. Bunun içinde bir haber bir ateşleme yeterli...
Sonunda istediği ortam oluştu 10 gündür borsa yeşil ayak uydurmadi şimdi hemen ayak uydurur değişmeyen zihniyet bekliyoruz nakitimiz var.ytd
Tahta iyice sığ haline geldi alış satış arasında 3_4 kademe alış kademeleri boş satış kademeleri boş alan yok satan yok.ytd
Tekstil ler giderken birden enerji firması olduğunu hatırlar tepki vermez.Enerjiler giderken birden tekstil olduğu nu hatırlar yine tepki vermez.Var olduğundan beri bedelsiz haberi harici hiçbir habere tepki vermemiş tır.2021 sonuna kadar 85 milyonluk sermayeyi 150 milyon TL ye nasıl çıkaracak bekliyorum.2020 bitti bitiyor kaldı 1 yıl 10 yıldır taşıyorum.1 yıl daha taşırım sıkıntı yok.ytd