gecelik londra da %31:(
Printable View
gecelik londra da %31:(
Borsa uzun vadeli yatırımdır,Günlük alıp satan çarpılmaya mahkumdur.2018 papaz krizinde korkmayıp hisse alan yada yatırımını arttıran yatırımcı bugün ihya olmuş durumdadır.yatırımını uzun vadeli yapan ne dolara ne faize nede siyasi gelişmelere bakar.Brunson krizinde de batıyorduk imf geliyordu sermaye kontrolü geliyordu,şirketler batıyordu vs vs,Gelen bilançolar karlı geliyor bankasından sanayisine sigortasına,Bankalar için alım fırsatı ayağınıza geldi,daha ne olsun.dolar 10 lira olsa kaç yazar borsa 10.000 puan düşşe kaç yazar.Hisseler nereden nereye yükselmiş,yüzde 30 düşse yatırımcısı yine karlı.En tepeden alan zarardaysa oda onun salaklığı.
Süleyman Soylu : Yarın, Tüm Türkiye’de salgın ile ilgili bugüne kadar yaptığımız en yoğun denetimi gerçekleştireceğiz.
Dün verdiğim Soda dan kardan zarar ettik.
Bugün ene verdim biraz gene kardan zarar yazdı.
Diğer kağıtlarım ise batmış gibi satış yiyor.
Gerçi biri iyi çıkmıştı bu kadar düşmesi yeterli.
YTD.
Bloomberg) --Bloomberg’e bilgi veren kaynaklara göre çok sayıda yabancı banka salı günü Türk bankalarına olan yükümlülüklerini takasta yerine getiremedi.
Alanyada muz üreticisi kalmış mı,çok komik haber bu,Mahmutlar ve diğer yerlerdeki bütün üretici tatsız samsa muzunu satamadığı için bütün arazisini müteahhite verdi,heryer beton oldu,toprak namına bişey kalmadı,atadan dededen kalma yöntemlerle üretim yap sonra malım para etmedi diye ağla.Bu haberleri yapanlar yerinde inceleyip haber yapsınlar.Alanyanın köylüsü köylü bile değil,medeniyet bilmeyen dağdan gelmiş homosapiens.
'' 31 Aralık sıfırlama, Mersin limanına gemi yanaşma 2 Ocak. Amerika'dan 2 günde gelmiş bademcikler. Yersen! ''
''Angusları kim ithal etmiş, araştırınca iki erkek arasındaki tamamen duygusal ilahi aşka şahit oluyoruz. ''
Sinan Oğan ve Ümit Özdağ’ı ırkçılıkla suçlayıp hedef gösteren Yeni Şafak Editörü Suriyeli çıktı!
Yeni Şafak Editörü Hamza Hıdır’ın hazırladığı "Suç ortakları sizlersiniz!" başlıklı haberle Suriyelilere yönelik sözde saldırılara dikkat çekmeye çalışmıştı.:notr:
https://www.habererk.com/gundem/sina...n-h131191.html
Fenerbahçe , teknik direktör Erol Bulut ile anlaşma sağlandığını açıkladı
Galatasaray Arda Turan ile anlaşma sağladığını açıkladı
Bakan Koca : Yeni hasta sayımız, dün önceki güne göre 88, bugünse düne göre 95 arttı. Son 24 saatteki test sayımız yaklaşık 54.000. Toplam test sayısı 5 Milyonu geçti. Bayram ve tatildeki riskin yeni sonuçlara yol açmasını önlemeliyiz. Tedbirde birliğe ihtiyacımız var
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...97ea6782da.jpg
İletisim başkanı : Sayın Cumhurbaşkanımız, Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulunun ilgili raporuna binaen
“açıköğretim Psikoloji lisans programlarının kapatılmasının daha yararlı olacağı” yönündeki görüşünü Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına bildirmiştir.
Hayır.
Dindarlarımızdır bence.
50 yıllık bir komşuma oğlu iş kuruyor diye 3000TL verdim.
Faiz maiz yok yani 2 yıl sonra ödeme günü içerde konuşurlarken ben duydum.
Bu arkadaşım hacı yani koyu hangi partili olduğunu tahmin et.
Dolar olarak verelim.Bankada kendi bozdursun diye oğluna derken duydum.3krş için bana dolar olarak ödeyecekti.
Bende ona dedim ben dolar vermedim ve hayatta dolarlada işim olmaz.TL verdim TL alırım diye.
Mort oldu.TL aldım.
Son 2 yıla kadar dolar ve altınla işim olmazdı.
Annem bizlerin konuşmalarından etkilendi ve ülkemin iyiye gitmediğini anlayıp israr etti.
Hesabımda 2 yıldır altın var yani.Trendide arkadaşlarıma bildirmiştim.
Dolarıda bildirdim tabiki ta 1,80 lerden beri ve en baba 5 TL öngörüm vardı.Yanıldım.
Çoğu akp li.O boz dediklerinde bile bozmadılar.Ceplerindede dolar var.Dolar TL den çok.
Milliyetçiler de almış olabilir.
Sosyal demokratlar yada solcular da durumu görüyor tabiki yatırım yapacaklar.
Diğerlerimiz orta direk ve altında da para yok zaten.
Birde dolar hep düşmeye başlayınca biri çıkıp konuşup düşüşü engelledi acaba neden?
İktidar bu kafayı değiştirmezse dolar kuru 20 TL bile görebilir.
Yok yok demekle sorunlar yok olmaz.
Ya toptan kapanacağız.K.Kore gibi.
Doları yasaklıyacağız.
Kendimiz üretim yapacağız dışardan mal almıyacağız.
VB.
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr:
Sermaye Piyasası Kurulunun 23/07/2020 tarihinde onayladığı izahname çerçevesinde Borsa Birincil Piyasa'da halka arzı gerçekleştirilen Fade Gıda Yatırım Sanayi Ticaret A.Ş.'nin, 66.000.000 TL nominal değerli sermayesini temsil eden payları Kotasyon Yönergesinin 8'inci maddesi uyarınca kota alınmış olup, halka arz edilen 18.000.000 TL nominal değerli payları 06/08/2020 tarihinden itibaren 2,40 TL/pay baz fiyat ve "FADE.E" kodu ile Borsamız Ana Pazar'da (Grup 1) sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır. İlgili sırada maksimum emir değeri 500.000 TL olarak belirlenmiştir.
Dolar/TL 7.1016
Borsa istanbul vadeli işlem ve opsiyon piyasası’nda yarından itibaren usd/tl vadeli işlem sözleşmelerinde aynı anda içinde bulunulan ay ve takip eden 15 ay olmak üzere toplam 16 ayın işleme açılmasına karar verildi
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı: Temmuz ayında kredili konut satışı, 141 bin 434 işlemle geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 1000 arttı
Bloomberg hala normalleşme diyor. Ulen yıllardır normalleşemedik mi? Hep anormalmiyiz ?
Adam gibi konuşamıyorlar döt korkusundan, yüce hakan kızacak diye salak salak kelimelerle yumuşak yumuşak konuşuyorlar.
Dolar/TL 7.1554