nuhcm.sanel.tknsa.afyon.haftalık takip listem YTD
Printable View
nuhcm.sanel.tknsa.afyon.haftalık takip listem YTD
topiği açtım açalı piyasa takla attı buda benim şansım galibA baya ihmal ettik topiği artık tekrar bildiğim hisseleri paylaşacağım
polho ve glryh favorilerim ızocm trend dibinde bu hisseleri toplayan 2.3 ay içersinde ihya olabilir YTD sadece öngörüm bu yönde
polho 6.30 şu an 6.00 civarlarına kadar ufak ufak toplanmalı
glryh 1.27 şu an 1.20 civarlarına kadar ufak ufak toplanmalı
ızocm 21.40 şu an 20.00 civarlarına kadar toplanmalı hedefler karı gördünmü yapıştır :)
alctl listeme alıyorum iyi durumda orta vadede 9 civarları ilk hedefim şu an 6.02 fiyat YTD
[QUOTE=celik comak;3608575]Ulaş.Pnsut.brksn orta vadeli güzel kazandıracak hisseler
Ulaş 1.41
Brksn 1.58
Pnsut 6.66[/QUO
Krtek. Sekur. Escom.
pagyo,,tatgd 4.80 üstü fizana gider ağustos ayı kazandırır.. aynı zaamanda gedik de aday cıkışa YTD caktırmayalım :):)
SANKO..egser haftalıkta gözel duruyor..ve bntas
şimdi bir kaç hisse daha yazıcam ekmek yiyen varsa arada garibanlara ve camilere bağışta bulunsun dul ve yetimlere yardım etsin.. faydalananlardan tek isteğim budur
MTRYO günlük ve haftalık alım yapılabilir ..atlas... haftalıkta dönüş sinyali vermiş durumda ..goody ..ağustos kağıdı boll kazançlar
Bakab ben kopmaya hazırlanıyorum diyor ytd
sılvr...agyo göze çarpanlar alan kazanır ytd tercih sizlerin ben zaten öğlesine yazıyorum sayfam patates olmuş :):)
Takib ediyoruz Hocam ...
Saygilar
konya çimento cok sert gidecek gibi ...
gerel dönüş hazırlıklarında
egpro c grubu ama sert yukarı gidebilecek hisselerden 50.100 olurmu :)
despc güzel bir haftlık kapanışla haftaya sert yukarı gider YTD YTD YTD
Bende tepki için bossa diyeyim...
merko güzel duruyor
sılvr 1.25 üstü güzel
royal bekleyene cok ekmek var 0.85 üstü gözel boll kazançlar YTD
hocam Royal de alış satış gözükmüyor..
Saygılar
herkese iyi bayramlar
krtek hala alım fırsatı veriyor alan kazanacak almayan giderken izleyecek
marka güzel duruyor bedava hisse
crdfa bu hafta gözel olucak gideri var
mtryo güçlü hisselerimden cok beğeniyorum bu hafta 1.70 bekliyorum
YTD.YTD.YTD:)
Patron baskısı bazı Paylaştigim hisselerde devam ediyor ama nafile orta vade de hepsi kazandiracak
sayas.0.98 beğendiğim hisseler arasına giriyor 1.04 drenç 1.40 ilk hedefim kv
avtur 1.20 sert yukarı hareket hazırlığında buralardan toplanır doyduğun hedefte satılır
dagi giyim 1.47 beğendiğim ve güzel kazandıracaklardan
mtryo halen favorim bu haft beklediğim hareketi yapmadı ama yapmıycak anlamına gelmez :) bol kazançlar
Birde daha önce bahsedilmiş olan sekur ve tmpol var . Özellikle bu iki kağıt karlarını artırmış ve büyüyen şirketler. Fiyatlarıda diplerde sayılır. Özellikle Tmpol zarardan kara geçerek en iyi kar artışı sağlayan 5. Veya 6. Şirket bunlar hakkındaki olumlu görüşleriniz devam ediyor mu . Selamlar [emoji4][emoji4][emoji4]
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen devam hakettikleri fiyatları görecekler
lidfa ve pagyo güzel gördüklerim
krgyo da zamana ihtiyacı var sistemimde şu al sinyali üretmiyor
Algyo da bir beklenti proje farklı yatırım stratejisi yok şimdilik
Krgyo sistem al verdi syn mebes
hisseler fena deil ufak ufak yol alıyorlar bazı analiz ettiklerim perşembe cuma hareketli olacak gibi faiz indirimi bazı hisselerde olumlu olacaktır