arkadaşlar gördünüz mü? 2,3,4 dak. gibi ara periyotlarda gelmiş. şu ara yeni sistem için arayış yapacak enerjim yok. ama yine de uzun vade için iyi bir seçenek oldu.
Printable View
arkadaşlar gördünüz mü? 2,3,4 dak. gibi ara periyotlarda gelmiş. şu ara yeni sistem için arayış yapacak enerjim yok. ama yine de uzun vade için iyi bir seçenek oldu.
2 dk 3 dk periyotlu grafikleri sadece benim idealimde mi guncellediler acaba ? :D bence bu kadar önemli bir özellikten kimsenin bahsetmemiş olmasi cok garip. Bana özel guncelleme yaptilar sanirim :)
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2,3 dakikalik ara periyotlarin eklenmesi iyi oldu. harbiden cok onemli bi ozellik. ancak sanirim epeyce bi gecmise giden 1 dakikalik veriye ihtiyac var bunun icin.
2-3-4-8 dk için teşekkürler Ideal ekibi :ok:
bayağıdır bekliyordum çok iyi olmuş....
Arkadaslar bu kar zarar bolumu acayiplesmis satte bir kar zarar cekiyoruz sizdede oylemi
Uzlasmayla ne alaka onu anlamadim kar zarar ?
Sabah piyasa acildi saat 10 da shortladim
Bu pozdan elde ertigim anlik kar zarari 9,59 dan once goremiom
Manuel hesap yapmam lazim
benim anladıgım tam 1 saate bir güncelleniyor.
Uzlasma saatte bir geliyor ama sabahlari bir tuhaf saat 10 u gecmesine ve flata gecmis olmama ragmen olmasi gerekenden cok daha fazla eksi gorunuyor.
Birde idealde gerceklesen islemler her yeni gunde sifirlanirdi artik silinmiyor, dolayisiyla idealin maliyet hesaplari alim satim hesaplari muhtemelen ideali en son actiginiz zamandan beri yapiliyor. Dolayisiyla kar zarar farkli gorunuyor.
bistchten önce kar zarar guncellemesini daha hızlı yapma peşindeydik bistechle bu durum 1 saate yükseldi.
yeni yapı darmaduman olacak. bu problemı çözmem lazım
merhaba arkadaşlar sizde yarı programcı sayılırsınız. mantıklı bir açıklama getirecek olan varsa yazsın kafayı yemek üzereyim.
bildiğiniz gibi bir programla entegreli bir robot çalıştırıyoruz.
robottaki hataları bulmakla geçti ömrümüz neredeyse bugun yeni bir tanesiyle karşı karşıya kaldık.
bizim matematiksel değerlerimize dokunacak yani sinyal açtıracak her hareketi zaman farketmeksizin 1 saniyeden daha düşük bir hızda sürekli olarak kontrol ediliyor ve log tutuluyor.
Yani piyasa kapalıyken açıkken hiç farketmez. Eğer Sinyal açılacak bir değer görürse gelen veriler içinde o anki fiyatı tarihi saati log tutarak kayıt altına alıyor program.
Tabi seans saatleri dışında böyle birşey algılar ve sinyal açarsa emri kuruma iletmiyor sadece loglara kaydediyor.
BUGUN SABAH 06 sularında program ŞORT logu kaydetmiş Fakat seans dışı saatler oldugu için sabah emri iletmemiş.
Sonradan farkedip manuel işlem açtık.
Şimdi saat 06:00 sularında hangi veri ile nasıl fiyat berli bir seviyeye hareket etti ve loglar bunu kayıt altına aldı.
ihtimaller:
1-Tutugumuz log ideal saati üzerinden çalışmakta ideal saati piyasa açılırken sapıttı (DÜŞÜK İHTİMAL)
2-Tutugumuz log pc saatini baz almakta pc saati gecikti (yüksek ihimal ancak programcı arkadaş idealden aldırdıgını söyledi kontrol edecek)
3-Sabahın köründe biri bistechin şartelini kaldırdı. Araya kendi emrini soktu bu sırada algoritma fiyat hareketliliğini yakalayıp loga attı şarteli geri kapattı.
NOT:ALGORİTMALAR KAFASINA GÖRE HAREKET EDEMEZ FEVRİ DAVRANAMAZ OLMAYAN HİÇBİRŞEY YANSITAMAZ.
O HALDE SABAH 06 ŞORT SİNYAL HANGİ FİYAT HAREKETİYLE GELDİ ? FİYATLAR SABAH 6 DA NASIL HAREKET ETTİ. YOKSA SADECE LOGU ALDIGIMIZ SAAT MI FARKLIYDI FARKLI ISE IDEALDEKI SAATMI FARKLI YOKSA BİZİ WPS SERVER SAATIMI ?
ABD'de yaz saati uygulamasına dün geçildi
ABD, yaz saati uygulamasına 12 Mart Pazar günü geçildi ve saatler 1 saat ileri alındı.
ABD'de yaz saati uygulamasının başlamasıyla ABD-Türkiye arasındaki saat
farkı 1 saat daha az sorun bundan kaynaklı olabilir
Erhan sistemin periyodu 1 dakikalık mı?
Erhan hocam kademe fiyatlarina bakiyorsaniz, kademelerde degisiklik olmus olabilir
Erhan o saatlerde robotun emir gönderip log tutmasi mümkün degil robot çalişma saatleri belli , makine saatini kontol et
1 ay önce benimde basima geldi robot işlem yapti görünüyordu ama araci kuruma emir gitmemişti ama log kayitlarinda emirde yoktu bende
saat: 06:03 dakıkasında loga kaydetmiş.
bende her dakıka calısıyor robot dış programla calısıyor klasık ıdeal robotu degıl.
Sistem periyodu anlık işlem yapıyor. birim bar diyebiliriz. her an her dakıka ve kestıgı ve/veya kesmeden hemen once emır gonderebılıyor.
Kısaca şart gerçekleşmezse işlemin i sini gönderemez. oysaki sabahın 6 sında herşey off durumunda ıken bu şartı nasıl görüp işlem yapıyor.
Sabah gerçekten piyasa acıldıgı andakı durumu görmedıgım ıcın acaba emır normal zamanda geldıde saat olarak mı 6 yazdı.
Bu aemrıka olayından fılan olabılır.
Erhan sisteminin içine 1 ek kontrol daha koy
Son Fiyat > 0 dan diye
robot data okurken arada kırmızı ekran hatası çıkıyor ya tam o sırada Son fiyat = 0 algılamış olablir ve dolayısı ile satış göndermiştir
ek kontrol ile halledebilirsin.
10 yıldır borsada trade ediyorum son 1 yıldaki yatay-sıkışık piyasaya daha önce hiç şahit olmamıştım.
Kırılımların çoğu feyk çıkıyor. Haliyle böyle piyasada hala kaldıysa sistemli trade edeni tebrik ediyorum.
Kazanmayı bırak zarar etmeyen sisteminiz varsa öpüp başınıza koyun.
Zaten bu kadar dar bantta sıkışan bir piyasada sistemci falan kalmamıştır. Tek tük belki.
Bugunku acilis barinin en yuksegi kac ?
yanlışın var 110,500 görünüyor.
http://i.hizliresim.com/oj3617.png
sunucudan veri bile indirdim.
bu bar emir toplama barı fılanmıydı.
son 1,5 aydır epey sıkıştı piyasa. Örneğin bugun ilk barda 1000 puan artıyor, cogu sistem dunden kısa giriyor , uzuna geçiyor sabah açılışıyla ve gun sonunda kapadığı yer yine tam olarak ilk açılış barı fiyatı. sistemlerin suçu yok vesselam ama piyasa gittikçe zorlaşıyor gibi.
6 kişi oluşturduğumuz ortak hesap gibi birşey var ve sistemli olarak trade ediyoruz. 2 kaldırac kullanıyoruz ve yaklaşık 50 sistemin bileşkesi gibi bişey uygulanıyor. içinde gunluk periyot da dahil farklı farklı 50 sistem var. daha önceki yıllara göre baktığımızda ortalama getiri beklentimiz yıllık yuzde 60-70 civarı olmalıydı. gecen senenın nisan ayından beri yuzde 20 de kalmış durumdayız.
Ya piyasalar zorlaşıyor ya da şanssız bir dönem yaşanıyor ve bunların acısını çıkaracak büyük trendler olacak. Bekleyelim görelim..
benim durum nasıl olsun berbat yeni sistem entegrasyonu epey sorun cıkarttı zorlu pıyasa gerçek hesapla test yaptıgımız için kazanmayı zaten ummuyoruz test mest derken sermaye tükenecek.
aslında sistemleri test etmeniz için güzel bir zman dilimi bugatti veyronda sorun yok tvitırdan her ay atıyorum kazanclarını ve resmini
version guncel hala 9,25 barı var.
Şu goruntu normalmı
http://i.hizliresim.com/8MZzor.png
sistemlerin ay sonuna kadar verimli çalışacağını düşünüyorum, yoksa istek mi?
Erhan Slm, 1 dakikalıkta var olan verileri sil.
hangini silecem arkadaşlar 1 dakıkalıklarımı sadece 5 dakıkalıktakı o barımı sılmezsem ne olur bir önceki gün 9:25 barı yok ama bugun oluşmuş garip
bu açılış öncesi bar gözükenlerin versiyonu hangisi
bende 5.01 de 2 ekran var ikisinde de sorun yok şimdilik ama tırstım biraz