Hayırlı olsun topik aym ne yapmaya calışıyor arkadaşların bir kısmı sort girmiştir sisteme hayırlı olsun ytd
Printable View
Hayırlı olsun topik aym ne yapmaya calışıyor arkadaşların bir kısmı sort girmiştir sisteme hayırlı olsun ytd
Sezer, anayasa kitapçığını fırlattığında borsa yüzde 15 düşmüştü. Milli irade hep birlikte dimdik tutarız.
aym ne yapmaya çalışıyor bilmem ama bunların besin kaynağı kaos ve çatışma ile kurumlar üzerinden oy devşirmek...
yaşı benim gibi 40 civarı olanlar bilir...her seçime biriyle kavga ederek girdiler...
kavgasız tek seçimde hükümet kuramadılar...
7 haziran 2015 yılı bilirsiniz...
kendilerine sanal bir düşman yarattılar.
gündem değiştirip dikkatleri başka tarafa çekmek...
dolar gelmiş sekize suçu atacak birileri lazım...
kısaca %50 ye masal lazım...
O dönemde üniversitedeydim. Bir aracı kurum veya internet sitesinin sanal borsa yarışması vardı. Orada full maldaydım. Tabi o zamanlar vob falan daha açılmamış, sadece spot piyasa var. O sanal yarışmada öyle bir zarar etmiştim ki sanal olduğu halde zoruma gitmişti. Allah o günleri bir daha yaşatmasın.
Haber akışından dolayı
Pozisyonda durmayı doğru bulmuyorum
Bu sebepten Faiz Style Kahve Moda geçiyorum
anayasa mahkemesi ile içişleri bakanlığının kavga ettiğine inanmak için aptal olmak lazım.
Ozan bingöl twitterda yazmış. 999 dolar olan iphone12pro ülkü fiyatla ithal edilse bayi karı hariç 15534 tl ye satilacakmis. Vaybe 30 tane telefon bir daire ediyor.
SHORT devam ........ :kahkah:
ekranı takibe bile gerek yok
Dolar binasinin da isiklari yanıyor 7.94
twitterda bir hisse hashtaga girince sıra sıra hüstad reklamı.
engellemekten ellerim aşındı. kolunu sallasan hüstada çarpıyorsun günümüzde. maşallah.
dünkü kapadığımız shortları bugun yerine koyma fırsatı veren palaya sonsuz teşekkürler...
Ozan bingöl yazmış. 999 dolar dan satışa sunulacakmis. #iPhone12Pro için 999$ fiyat belirlenmiş;
Şayet bu fiyat ile bugün ithal edilse;
Gümrük girişi 7.900₺
-%1 Kültür Bakanlığı payı 79₺
-%10 TRT bandrol ücreti 798₺
-%50 ÖTV 4.388₺
-%18 KDV 2.369₺
7.900₺ gümrük girişli telefon 7.634₺ vergi ile bayi karı hariç 15.534₺ olmakta.
valla deli olacam ya...yıllardır senet almadım geçen dikkatimi çekti bu galip kağıdıymış AVGYO kağıt 2,30 du...baktım fk pdd falan iyiydi kağıt...lan alsam mı almasam mı ama galip kağıdı derken 1 haftada %50 yaptı kağıt...bizde burada kıvranalım anasını satayım...bu seferki yükselişte pişman oldum gerçekten viopta işlem yaptığıma...lan en boktan kağıtlar bile en az bire üç beş verdi...
Vallahi ne versem uçtu benim de ekgyo vardi hlgyo vardi spotta yine güzel getirdi ama artık mal çıkıyorum bilancolari tek tek çalışıp düşüneceğim özellikle yan kağıtlar herkes söylüyor uyarıyor normal değil.
Bu arada saatlik pin bar oldu snetiment ve poz lonkSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
milletin kesesinden yaksınlar bakalım.
elimden geldiği kadar benim evde ışıklar sönük. lambalarda ekonomik. tabi cepten gidiyor. el mecbur.
bu pıyasada para kazanamayan da yanı ne bıleyım...
yuksek enflasyon ve eksı faız var, ne alsan gıdecek... ev, araba, borsa, dolar, altın... farketmıyor.... burda ustune kaldırac avantajı da var, TL'de durma yeter...
doların rekor kırmasına az kaldı..ne şeymiş be....
Saatlik bollinger orta 1301, orayı tekte geçmesi zor longlarin birazını veririm hem rahatlarım hem maliyet düşer diyorum bakalım gelecek mi.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kısa tahvil uzun tahvilin üstüne çıktı güzel bir normalleşme göstergesi. Her ikisi de 13.5 üstü bu da baya kötü bir sinyal hayırlısı olsun diyelim.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yalandır cok muhtemelen, nerde gorulmus vergı ındırdıklerı ama ben koyayım yıne buraya... haber haberdır...
https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-485217
Beni şaşırtıyorsun palacan. 1305 bir parti daha kapandı kalanla devam abartmıyor musun sence?
şerro şimdi de makasla işi hallediyor.
Sputnik Türkiye
@sputnik_TR
·
3s
Russia state-affiliated media
Erdoğan'dan AK Parti'ye uyarı: Milletvekili veya il başkanlarının akrabalarını partinin yönetimine koymamaya dikkat edin, aşiretleşmeyelim https://sptnkne.ws/DXPZ
Damatlar Hariç:)
-300 den +300 e çekti marja bak. Çok net oldu, ben artmasını bekliyordum ama bu kadarını değil şu an yukarıda 1320 olasılığı var bana göre ama tabi buna göre işlem yapmam. Bunun için de bankalara artık alış gelmesi lazım yahu çürüdük çürüdük 200 gram boynuzlum var turşu oldu şu piyasada resmen.
129.375..dün gece kapanış LONG
130.700 kapanmıştır.. Bereket versin,Alan hayrını görsün:)
faiz arttırımını bekliyor büyük patron,
buralarda oyalıyor endeksi.
normalde çok kolay kırması lazımdı.
doların düşmesini de baskılıyor.
oyun belli aslında.
mb 2 puan ve üzeri artışyaparsa piyasa da rahatlar.
1360 yolculuğu başlar.
ytd.
https://www.nytimes.com/2020/10/13/w....co/kXcTacWVyl
Şunu birisi Türkçeye çevirebilirmi. Benim İngilizcem ne yazık ki pek hoş değil ama yarım yangalak İngilizcem ile anladıklarım benim ingilizcemden çok daha berbat