harbiden baydi artik
bilanco ile ilgili yorum ve paylasim yapmayacagim
Printable View
harbiden baydi artik
bilanco ile ilgili yorum ve paylasim yapmayacagim
Nasıl finansallar faaliyet raporundan kopyala yapıştır hala yapılmamış :)
RAKAMLAR BUGÜNÜN CARİ DEĞERLERİYLE GÜNCELLENDİ (9 Kasım 2020)
AGHOL'ün aktif büyüklüğünün (ve cirosunun) yaklaşık yüzde 95'ini borsaya kote AEFES, MGROS, ASUZU ve ADEL oluşturuyor. (AEFES'in iştiraki CCOLA mükerrer hesaplanamaz)
Sadece bu 4 iştirakin holdinge ait hisselerinin toplam değeri 10.050 milyon TL (bugünkü borsa değeri). Holdingin 2.643 milyon TL (^) solo borcu var. Bu borç çıktıktan sonra bu 4 şirketin holdinge ait net aktif değeri (NAD) 7.407 milyon TL.
Borsaya kote olmayan iştiraklerin hepsinin toplamını "sıfır" varlık saysak bile geriye bu 7.407 milyon TL'lik varlık kalıyor. Sıfır varlık dediğimiz iştirakler ise şunlar: Çelik Motor, Anadolu Motor, Enerji Yatırımları, McDonald's Türkiye, AND Gayrimenkul, TOGG'da %19 pay vs.
Bugünkü AGHOL piyasa değeri ise 4.929 milyon TL. Sadece NAD'a ulaşabilmek için (solo borç düştükten sonra) yüzde 50 civarı bir prim yapması gerekiyor.
(^) Bu solo borç 2020 yılı 3. çeyrek faaliyet raporundan (sayfa 15) alınmıştır.
Not1: Dünyada şu an mobilite ve enerji devrimi yaşanıyor. Bu sebeple TOGG hem Türkiye hem de AGHOL için geleceğin en stratejik yatırımlarından. AGHOL'ün, TOGG'a %19 ortaklığı var. Devletin TOGG'a vereceği teşviklerden yararlanabilmek için TOGG sermayesinin 2023 sonuna kadar 3.5 milyar TL'ye çıkarılması gerekiyor. Yani AGHOL'ü TOGG'da yapılacak 635 milyon TL'lik bir bedelli sermaye artışı da bekliyor.
Not2: Konsolide bilançodaki borç ile holding solo borcu birbirine karıştırılmamalı. Bu hesaplamada borcu/alacağı/piyasa şartları göz önüne alınarak piyasa fiyatlaması yapılmış şekilde iştiraklerin piyasa değeri dikkate alınmıştır.
Not3: Pay piyasalarındaki fiyatlamalar gerçek rasyolardan daha çok dönemlik hisse arz/talep dengesine göre fiyatlandığı için Anadolu Grubu örneğinde olduğu gibi hisseler astronomik ucuz ya da tersi pahalı fiyatlanabiliyor.
Ana ortaklık net zarar:
219 milyon TL
OTOMOTİV CANDIR OTOMOTİV UÇURMUŞ BİRAZDA GYO DESTEK VERMİŞ OTO SENE SONU BEKLEDİĞİM KARI TEK ÇEYREKTE YAPTI SENE SONU 350 MİLYON NET KAR BEKLENTİ OLARAK REVİZE ETTİM
HER ZAMANKİ GÜZELLİKLERİNİ YAPARAK HALKA AÇIK OLMAYAN ŞİRKETLERİN GYO VS FAVÖK BORÇ SATIŞ BİLGİLERİNİ SAKLAMIŞLAR :)
**GYO İYİ SATIŞ YAPMIŞ AMA PİL BİTTİ EKSİ YAZMAYA DEVAM EDECEK EN AZ 1 YIL
***ENERJİ DEĞİNMİYORUM
****ISIZU ADEL ACİL SATILMALI
*****SOLO BORÇ AZALMIŞ AZICIK EFESİN 1 MİLYAR TEMETTÜSÜ 3 AYLIK FAİZ VE KURA KURBAN GİTTİ
nakit akışı açısı açısından en iyi çeyreğini yaşadı ve bitti malesef 2021 olumsuz
hedef fiyatlarda en az 3-4 tl artış bekliyorum
bu çeyreğrek için iyi finansal bekliyordum iyinin iyisi bence
ama 2021 için aynı
enerji gyo diğer rehabilite edilmedin ısızu ve adel kurtulmadan zor
ag çok temettü gerekli efes seneye 2 milyar dağıtırsa 1 yıllık faiz ve kuru karşılayacak maalesef
çeyreklik ***** 5 yıldız verdim
bilgi saklamaları neden ? böyle kurumsal firmaya yakıştıramadım
Küçük iyileşmeler var beklentiler dahilinde. Ama piyasa şartlarından ayrıştıracak bir şey yok. Emeklilik fonlarının düzenli alışı hisseye destek veriyor.
Artık 2021'i bekleyeceğiz, yine Anadolu Efes'ten mümkün olan en yüksek temettü çekilerek solo borçluluk düzeltilmeye çalışılacaktır diye tahmin ediyorum.
Varlık satışı yapılarak stratejik olmayan sektörlerden çıkış yapılması en mantıklısı ama malesef ciddi bir yol katedilemiyor. McDonalds satışı bile onaylanmadı ve sanırım devlet istemiyor McDonalds'ın Arap'lara satılmasını.
tuborg 9 aylık karı efes türkiyenin tam 5 katı
efese ayrı tebrikler benden nasıl 5 kat olarak ayarlamışlar tebriker :)
efes 9 ay ciro1679 kar 94 milyon kar faaliyetten değil faiz gelirinden geliyor yanlış anlamayın
tuborg 9 ay ciro 1.818 (arayı açtı koptu gidiyor bold pilot) net kar427 milyon tl
(toplam bira bölümü efes 9 milyar ciro 0 kar)
dünya bira şampiyonu :):):)
faaliyet raporu kopyala yapıştır :)
sorun bakalım efes yönetimine bu rezaleti nasıl açıklıyorlar
serbest nakit akış 1.8 milyar :)
seneyi efes 300 milyon kar
ccola 1.7 milyar karla kapatırsa
1.7*0,50*.43= 340 milyon
efes 300 kar açıklasa 300*,43:120
ag toplam temettü:450 milyon
hadi geçmiş yıldanda 1 ateş etsin ccola
210 ordan gelir
toplam 670 milyon temettü gelir
yapılan kar 1.7+300+1000=3.000 kar yaparsa bu ikişirket ag hol 670 milyon geliyor
zaten bir yıllık kur faiz gideri 800 milyondan fazla
sıkıntı migros ve çelik motor toparlayana kadar devam edecek
seneye enerjiye en az 200-300 milyon sermaye arttırımı gerekecek
100-200 arası gyo ateş edilmeli
2021 zor geçecek
Görünen o ki piyasa bilançoyu sevdi.
Dikkat edilmesi gereken bir konu var, Son 40 günde (1 Eylül'den bugüne) Emeklilik Fonları net alıcı konumda. Neredeyse 2 milyon lot mal toplamışlar sadece son 40 günde. Üstelik başka bir aracı kurumdan bu oranda toplu bir satış yok. Satışlar hep küçük.
Yılbaşından bu yana ise Emeklilik Fonlarının alışı 7 milyon lotu geçmiş.
İstediği kadar kriz olsun, dolar istediği kadar artsın. Bilanço istediği gibi gelsin. Hisseye rağbet varsa fiyat artıyor. Emeklilik fonlarının bu iştahının arkasında bir gerekçe olmalı.
AGHOL için 7 milyon lot azımsanmayacak bir rakam.
17 düştüğündede söylemiştim iyi dayanıyor diye
firma bilgi saklamayı etaptan halka kapalı şirketleride dahil etti
bu olumsuz algılanacak
sıkıntı var saklıyorlar algısı
maalesef bu durum iskontoyu fazlasıyla arttırır
sunumlarda bile etap geçmiyor yada enerji gyo vs
yok hükmünde
gyo satışlarına rağmen borç enerji sanayide 200 küsür milyon artmış ve gyo pilide bitti malesef buraya sermaye artışı gerekecek hem enerji hemde gyo için 2021 mecbur yapavaklar
pandemi aşının bulunması otomotiv açısından olumsuz olacak her ne kadar bu yıl deli kar açıklayacaksada seneye oto üretimi normalleşeceğinden karıda normalleşecek
diğer sektörlerde olumlu olur özellikle harika kar üreten birada
2 haber ile tüm durum değişir pervani ielektrik ortağa devredildi x para alındı adel satıldı ısızu satışı için ortakla görüşülüyor enseyi çokta karartmamak gerekir biliyorsunuz şekerpınarda ısızu üstünde honda üstünde adel çelik motor bulunmakta zamanında bedavaya almışlardı
honda arsasına reysaş gyo 440 milyon teklif etmiş bu ilk teklif tahminim en az 600 civarı eder
ısızu şekerpınardan başka bir bölgeye taşınıp izmir bursa vs olabilir arsanın satılması gerekir
adel çelik motor vs arsalar inanılmaz değerli bunları nakte çevirmeleri gerekir
şirketler satıladan ag zor
ama 2 haber ile 30-40 olursa şaşırmam yüksek potansiyel sebebi ile ilgimi çekiyor şu durumuna para yatırmam
borsada en potansiyelli 2-3 hisseden biri ag
bir yıl içinde %400 yapsa bile şaşırmam okadar çok silahı varki
sırf pervani satışı kozyatapı plaza satışı adel ısızu satışları üstüne 300 milyon etap sermaye arttırımlarını,biraya yapılan yatırımları durdursa migrosa yolverse 70-80 bana makul gelir
ama yönetim inatçı honda türkiyeyei bedavaya hondaya verdiler ama akıllanmamışlar ,migrosu küçük bırakıp nakit akışını dengelemeye çalışacaklar görünüm bu
yukardaki boş beleşler satılsın
otomotiv yılda 200 milyon kar migros 1 milyar kar efes(ccola 1 milyar kar) şirket senede 2-3 milyar kara ulaşır ve favök inanılmaz yüksek olur düşük borcu olan varlıklar ve borcu azalmış holding ile ag uçar ve nad burada devreye girer nad iskontosu kalmaz
mehmet emin karamehmet den ders almaları gerekir
şirketle aşk olmaz değeri gelirse ihtiyaç varsa herşey satılır
koç tüpraş için demir döküm döktaş ve migrosu sattı
ag şirket feşitizm var bunu kırarlarsa firma düzelir
yatırımcısıda stokolm sendromlu böyle şirkete böyle yatırımcı tam oturmuş doğrusu :)
yatırımcı ilişkilerini arayın toplantı talep edin sorularınızı direk yüzlerine söyleyin
genel kurullara katılıp soru sorun
hatta tek kişiye vekalet verip yüksek hisse ile gitsin daha yararlı olur
şirkete denetçi tayini isteyin
her genel kurul maddesine şerh düşün
beğenmiyorsanız yönetimi ibra etmeyin
bunlar başka türlü iflah olmaz
ben 3-5 soru sordum korkudan halka kapı şirketlerin bilgilerini paylaşmayı bıraktılar,
beceriksizliklerini yüzlerine vurunca moralleri bozuluyor :)
piyasa nakit akışı satın alıyor maalesef yani 2021 tog ödemesi (dolar arttı yatırım maliyeti yükseldi ödeyeceği sermaye 500 milyonda kalırsa büyük başarı)
şirket sermaye arttım ihtiyaçları ve solo borç yüksekliği satın alınıyor
efes kötü finansalları biranın 0 kar yapması vs işler pek iyi gitmiyor
efes toparlaması gerekir (mecbur yine geçmiş yıl karlarından temettü dağıtacak ki ag finanse etsin)
toparlayamazsa bu yüksek faizlerle ag dahada sıkıntıya düşecek
Daha önceden dediğim gibi Emeklilik Fonları yılbaşından bu yana 7 milyon lot almış. Bu alış olmasaydı durum acıklı olurdu sanırım. Uzun dönem girdikleri kesin gibi (en azından fon yöneticileri uzun dönem giriş kararı almıştır)
Eğer satmak isterlerse duman oluruz!
Maalesef Emeklilik Fonlarinin alislari bana pek guven vermiyor.
Satisi karsilamislar
tamam da...gercek muhattap kim?
Neye gore aldilar, neye gore satacaklar?
Satarlarsa kim karsilayacak?
Olayin prfesyonellik boyutuna hic girmek istemiyorum
yatirim tavsiyesi degildir.
Benim tahminim fon yönneticileri "ucuz" diye portföylerine eklediler. Fon sahipleri, yani sıradan vatandaş fonları büyütürse, hisse ağırlıklı fonlara geçerse alımlar azar azar da olsa devam eder.
Bir kriz ortamında ise (ki mevcut kriz ortamından daha fazla ne olacak merak ediyorum) fon sahipleri, yani sıradan vatandaş hisse ağırlıklı fonlardan çıkıp dolar/altın/tahvil gibi fonlara geçerse işte o zaman satışları kimse karşılamaz. 2 yıl önce benzer durumu yabancı fon satarken yaşadık.
AGHOL ucuz mu, evet ucuz. Ama dağ başında arsa olarak düşün. Kira geliri yok, sahibine faydası yok, orada bir arsa var uzakta! Değerli mi, değerli, alıcı var mı yok!
Holdingin küçülerek daha sağlam bir finansal yapıya kavuşması ve düzenli temettü öder duruma gelmesi elzem.
Anadolu Etap'ı halka arz etseler, arzdan gelen kaynakla Anadolu Etap'ın borçluluğunu düşürseler ve böylelikle Etap'ı gelecek yıllarda temettü ödeyen bir şirket haline getirseler Anadolu Efes'in de eli kolaylaşır. Bilançoda "zarar" olarak yer almayan hatta temettü veren Etap, yine yüksek temettü veren Coca Cola İçecek ile Anadolu Efes işine odaklanır ve holdinge daha fazla temettü öder.
Bu yukarıdaki AEFES ile ilgili.
Migros'da da uzun yıllardır beklenen düzelme yaşanıyor.
Hepsinin üstüne stratejik önemi olmayan küçük iştiraklerden kurtulsalar dert tasa kalmaz. Ama yapmıyorlar!
haklisin ama en cok Ama yapmıyorlar! derken haklisin
Dün ve bugün tavan giden THY'nin yıllara göre Net Yabancı Para Pozisyonu (Hedge Dahil):
2017: -19 Milyar TL
2018: -34 Milyar TL
2019: -45 Milyar TL
2020 3Ç: -80 Milyar TL
Bunların çok önemli bir kısmı uçakların borcu. Yani karşılığında ciddi bir varlık var. Ama günümüz şartlarında:
1- Uçakları satsalar kim almak isteyecek? Kaçtan almak isteyecek?
2- Uçakların çoğu halen yerde atıl durumda bekliyor. Çok ciddi operasyonel zarar yazılıyor.
3- Operasyonel zarar yazarken finansman maliyeti de üstüne biniyor.
4- Mevcut uçakların koronavirüs öncesi doluluk oranına ulaşması kaç yıl sonra gerçekleşecek? Bu süreçte döviz bazlı bu borçluluk ne durumlara varacak?
Benim düşünceme göre THY teknik iflasını gerçekleştirmiştir. Bunu gidip THY forumunda yazmıyorum tarzım olmadığından. Buraya ise kıyaslama yapmak için yazdım.
THY bu haldeyken Anadolu Grubu şirketleri 2018 krizinden bugüne ne yaptı?
1- Net borç ödedi
2- Özellikle Migros özelinde gayrimenkul satışı yapıldı riskler azaltıldı.
3- Döviz riski son bilançolarla beraber önemsenmeyecek düzeye çekildi.
4- Özellikle bira, meşrubat ve perakende sektörlerinde ciro, kar, favök gibi rasyolarda ciddi iyileşmeler yaşandı.
AGHOL 2018 başında 30 liraydı. THY 16.50
İkisi de 2018 başı ile kıyaslarsak %50 düşmüş!
Merhabalar,
AGHOL 2020/9 bilançosuna göre çıkardığım tablo ve grafikleri aşağıdaki linkte paylaşıyorum. Faydalı olması dileğiyle.
Link: https://mutesebbist100.blogspot.com/...e-analizi.html
Saygılar
Arkadaşlar Tuborg sadece Türkiye'de bira satarak parayı koyacak yer bulamazken Efes'in bilançoda kolayı çıkarsak neredeyse zarar yazacak . Bu şirketin zarar ettiğine inanan varmı .
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
genel istek uzerine tekrar
https://www.youtube.com/watch?v=VyR4q_taisQ
holdingin bahçesinden petrol çıktı zahar!
ben kitlendim aefes'e. ne hikmetse portföyün 7'de 1'e holdingte, 7'de 6'sı efeste. zarar büyük!
24-25 ag hakkı şu finansal daha üstünüde hakediyor bu çeyrek otomotiv ag kurtardı,ama deavamlılığı olmayacak,
hedef fiyatların daha öncede yazdığım gibi 4-5 tl artması gerekir
doların düşmesi ag için şu pozisyonda zarar demek olumsuz etki olur
ag bu dönem hedgeden 300 milyon zarar yazdı tıplam hedge zararı 1.425 milyon bu gelir tablosunda değil özkaynaklarda izlenir
döviz düşünce yüksek hedgeden yaptığın kontratlardan zarar yazarsın sen doları viopta 9.20 satınaldın dolar düştü 8.00-7.80 aradaki fark malesef zarar oluyor tam tersi pozisyonda kar yazmış oluyorsun
ayrıca tl değerlenmesi yabancı ülkelerde elde edilen gelirin tl çevrilmesi ile azalması anlamına gelir olumsuz olur ag için
öz sermayen azalır
Riskten Korunma Kazançları (Kayıpları) (1.425.078)
2018 den beri yaptığı toplam hedge için kur zararı 1.200 civarında
bunlar kopyala yapıştır faaliyet raporlarında yazmaz :)
internet icad oldu mertlik bozuldu.
burada bazı kişilerin sadece 1 kademede yaptığı kar/zarar kadar portföyü olmayanlar laf sokma yarışına giriyor.
bakın %1 farkta demiyorum, 1 kademede diyorum
Form dediği böyle olmalı bak ne güzel yükseliyor kimsecikler yok
Abilere sordum.Malın %90 u 19.60 ortalama ile alınmış.Ciddi miktarda mal piyasadan çekilmiş oldu.
Ben de vesile oldum bu yatırıma.Hayırlı olsun.Utandırmaz umarım.
Ytd
Sanki fiyatı emeklilik fonları yukarı taşıyor gibi. Sırf son 12 günlük (1 kasım-12 kasım) takas değişiminde 400 bin lot mal almışlar. Enteresandır yine aynı tarihlerde emeklilik fonları 340 bin lot aefes satmış.
1 ocak'tan itibaren bakarsak takas değişimine emeklilik fonlarının 7.2 milyon aghol aldığını görüyoruz. Yıla başlamadan önce ise sadece 135 bin lot varmış. Yani muazzam bir artış.
Son tahlilde takas kırılımına bakarsak:
Şirketin dolaşımda 34.6 milyon lot hissesi var. (aile bireylerine ait olmayan)
- 17.3 milyon yabancıda (14.5 milyon Citi, 2.8 milyon deutsche)
- 7.3 milyon emeklilik fonları
- 10 milyon geriye kalan
Dolaşımdaki hissenin %50'si yabancıda, %21'i emeklilik fonlarında.
Ben yabancının satıcı olacağını sanmıyorum bu fiyatlardan. Şimdi soru şu, Emeklilik fonlarının hisse toplamak için belirlediği üst fiyat limiti ney? Oraya kadar taşıyacak gibi görünüyorlar fiyatı. Ayrıca ben uzun vade giriş yaptıklarını düşünüyorum. Hatta 10+ yıl gibi bir vade. Çünkü bu hisseyi satmak istediklerinde alıcı bulamazlar o kadar mala.
Bu ayki 400 bin lotluk emeklilik fonlarını hisseyi yeni takip etmeye başlayanlar "ya ne önemi var büyük bir rakam değil" diyerek değerlendirebilir belki. Lakin, Norveç'li fonun satışı sırasında 5-10 bin lotlarla taban olup o günü taban kapattığı zamanlar oldu AGHOL'ün.
Dolaşımdaki hisselerin yarısı Yabancıda ve satış yapmıyorlar. Geriye kalanın da neredeyse yarısını Emeklilik fonları toplamış. Benim de bildiğim büyük yatırımcılar var hissede yıllardır toplayan ve satmayan. Hepsini toplayınca ortalıkta gezinen fazla bir civciv kalmıyor.
O yüzden bu ay toplanan o 400 bin lot gerçekten büyük rakam. Hatta bugünden sonra toplanacak her yeni 500 bin-1 milyon lot arası alımlar büyük rakam olacak çünkü tahta çok sığ.
https://borsakafasi.com/msci-endeksi...r-girdi-cikti/
MSCI Global Standard Endeksleri içinde yer alan MSCI Türkiye Endeksi'nden Anadolu Efes'i AEFES çıkaran MSCI, bu Şirket'i MSCI Global Small Cap içindeki Türkiye Endeksi'ne dahil etti.
......
......
Yapılan tüm değişiklikler 30 Kasım'dan itibaren yürürlüğe girecek.
AEFES'teki baskının sebebi sanırım bu. Canımıza okuyacaklar AEFES'te ay sonuna kadar. Allahını seven defansa gelsin :)
Pandemi patlamışken ,hastanelerde yatak yokken migrosu bu kadar baskılamak nedir anlayamadım..
Ytd
Aynı baskı bimde de var.
Aşı bulundu geldi de insanlar alışverişi mi azaltacak?
TV de ülkenin temel yönetim gerekliliklerini söyleyip de kurun 70 krş geri gelmesi falan:)
Algılarla yönetilen garip bir ülkeyiz vesselam.