1 Milyon Lotu yeterli olarak düşünüyordum. Çok yüksek...
Printable View
Adam gibi adam olanın hissesi taleb görür.Patron alışık olmadığımız tarz çıktı.Kendilerine Allahtan sağlık ve hoşluk diliyorum kalanına zaten ulaşmış.Hissede olan ky kardeşlerime bugünkü gibi sevinçli günler diliyorum.
Ek 26684
yapılan çanak çalışamsı
Günaydın herkese,
Bugün kararlımı değilmi onu test edeceğiz. Al sat yapan arkadaşların dikkatli davranmalarını temenni ederim. Yinde ters köşede yapabilir dikkat etmek lazım.
Patron açıklama yaptıkdan sonra hareketlendi. Alkime olumsuz haber beklenmiyor. Herşey güzel.Raylar hızlı tren için hazırlanmış. Gerisi tahtacıda artık. Öldürürmü, güldürürmü bilinmez. Bakalım bahtımızda ne var :)
Patronun BHT röportajındaki en önemli mesajı ortak satışları hakkında açıklamalarıydı bence..
"Özel sebepler nedeniyle bazı aile üyleri %1-2 hisse satabilir, kendim için ALKIM'den daha karlı bir yatırım düşünemiyorum" dedi
bu hisse üzerindeki ortak satışı baskısını hafifletmeye yetti... geri kalan PS yatırım haberleri falan biliniyordu zaten..
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne alımlarla başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmin +5,69 ortalama tahmin ise +5,54 puan oldu.
Foreks'in 30 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +12,57 puan olurken, en düşük beklenti ise -4,20 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 30 analistin 28'i pozitif, 2'si ise negatif açılış
tahmininde bulundu.
BIST 100 Endeksi, dün günü 8,24 puan artışla 1565,01 puandan
tamamlamıştı.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST100
Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
Medyan : +5,69
Ortalama : +5,54
Maksimum : +12,57
Minimum : -4,20
Katılımcı: 30[(+)28(-)2]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(20/01/2021 - 09:16:33)
teşekkürler sn. cefaks.
Kapanışdan yüksek açılacak. O zaman tavan beklentisi yüksek gibi gibi.
20 yakti :)
Bundan sonra sürücü de olay nereye götürecekse götürür
piyasa baskini üzerinde hisseder :)
Gap ile açması güzel, yatırımcısı için zaten problem yok ama teknik olarak güzel oldu. Ana direnç noktasının üstüne bunu yapması güzel işarettir.
5 dk lıkdaki üçgen bitene kadar endeks toparlasada işimize baksak tam tavan hareketinde endeks cortladı
Geçen yıl bölündükten sonra satmıştım 6-7 ay dinlendi zamanı gelmiştir alkimin uzun vadeli ümitliyim
Gıdacılar gübreciler haldır haldır artarken gübreye hammadde üretecek şirket tırmalıyor ulen yermiyiz be pala.
19,67 üstüne atarsak şu kısadaki üçgen dinlenmesi işi bitecek bakalım sabahtan beri tırmala behçet ama böyle uğraştırmasıda sağlıklı sonra tavan kilit kilit gittiğinde geri dönüşü sert oluyor.
https://i.hizliresim.com/f2ECgi.jpg
robot mübarek ilmek ilmek işliyor şu grafik birde 1 dakikalık mübarek be
Avatarı R-E-X R-E-X şu an forumda
Bronz Üye
Duhul
Mar 2020
Gönderi
3,514
Alıntı Originally Posted by iiiskender Yazıyı Oku
belkide istediği budur, nereye savrulacağını belli etmiyo, perşembe ve cuma günü duruşu önemli,
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarin eksi kapama olasiligi fazla..16 tl altinda fazla kalacagini dusunmuyorum....19.2 hedefi var...en fazla 2 hafta tahminim....ytd
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sayın R-E-X, Tebrik ederim Dostum,
Üçgen içinde artık alfabede harf kalmadı hadi be kardeşim endeksde fake kırış yaptı yahu viopda teb merill açmış 200 bin long ulan sanki endeks düşecekde diğer shorttaki kerizlere paramı kazandıracak yabancılar.
Sabahtan beridir kanser etti endeks tam kaptırdık gidiyoruz hopp endeks aşağı kırıyor bizim yapı gene bozuluyor, sabahtan beridir endeks bizi bir salmadı gitti mübarek be.
Utanmasa eksi yapacak
Sabahki gapıda arada kapadı hadi ağam yeter da, nuh çimento ile erbosanın algosunumu kullanıyor bu böyle agresif temizliyor. Tavanlaması gereken grafiği güzel süründürdü insafsız
Endeksinde halt etmesi de var bugün. Kaç gündür yukarı yapan endeksin düzelteceği tuttu ama fake düşüş hani aşağı bayrak yaptım bak onuda aşağı kırdım gel gel shortla bedava para dağıtıyorum viopda diyor pala ama sonra yeterli shortçu biriktiğinde de sağlam doğruyor. Teb ve merill in o kadar longu dururken endeksin düşmeside cidden ilginç diğer short tarafında adam kalmadı sanırsam yeni taze mazot arıyorlar.
Dilek sabancı 2019 ve 2020 de teknosayı 5-6 TL lerden bedava bulmuş gibi satıyordu, hisse bu yıl 16 TL leri gördü ortak satışında çok negatif düşünmemek lazım. Adamlar ucuza arsa , makina vs. birşey bulmuştur yatırım yapacaktır nakit lazımdır kredi bulamaz gider hisse satar yada sabancı gibi mallığına keriz gibi satar hani çok takılmamak lazım.
Alkim den çıkıp alka ya girdiğim an topukladi hisse terste kalan ky adına sevindim.
Maliyet zaten altta olduğu için ve alka da iyi kötü gittiği için bir de güzel temettü verdiği için bende değişen bir şey olmadı. Daha çok alka oldu elimde.
Temettü veren düzenli kâr eden şirkette sabırla beklemek arada nakit bulundurup eklemek gerekiyor.
Temettü en azından kafanın rahat olmasını sağlıyor.
Alka temettüsü ile arabanın mtv sini ödedim kredi kartına biraz para attım.
Yazın da alırsam temettü bir tatil parası yaparız. Tabii Allah ömür verirse.
"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
19'lu kademeler iyi çalıştı, artık ileride destek görevi görebilir belki.
Tekerimize taş koyanlar utansın.
Ula merill senin o robotunun Allah belasını vere emi, giden kağıdı baskıladı kitapsız en yüksek satan kesim diğer satıcı KY nin malını sapır sapır topluyor kitapsızlar.
Alıcı ağırlıklı devam ediyor satışlar itinayla karşılanıyor sanki seans sonu tavana kitleye ek gibi. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir tamamıyla kendi görüşümüzdür dikkate almayınız. 😎
Spek fantazi üstüne fantazi denedi milletin üstünde 19,09 da 2 li dip nedir be kitapsız KY hazır en büyük satıcı dibinimi sıyırayım dedi insafsız yahu.
Ek 26690
götergeleri aşırı al konumunda , bakalım çanagın üst noktasına hareket başlatacak mı? hayırlısı