https://twitter.com/AjansHaberResmi/...346847233?s=19
Bu tweetin doğruluğu var mıdır? Haber saat 17.00 de verilmiş doğru olsa bir tepki gelmez miydi?
SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
https://twitter.com/AjansHaberResmi/...346847233?s=19
Bu tweetin doğruluğu var mıdır? Haber saat 17.00 de verilmiş doğru olsa bir tepki gelmez miydi?
Haberler bu kadar olumlu iken bu kâğıt bugun neden düştü?
tmsn dolar / tl bazlı 1 saat lik grafik
Ek 27101
bu 5 dk lık dolar/tl girafiği
Ek 27103
Bu grafikte yeşili.geçtikten sonra kırmızıya kadar gitti. Ufak da olsa bir trade imkanı verdi bana. Ama her zaman söylediğim gibi önemli olan büyük beklentilerin gerçekleşmesi. 100 e yakın mühendisle çalışıyorlar kendilerinin verdiği bilgiye göre. İnşallah önümüzdeki dönemde bu yatırımların karşılığını alırız da böyle şurdan aldım burdan sattım yerine şu kadar kar payı aldım diye konuşuruz buralarda.
Ayağına sağlık.
Nett birşey yok anladığım kadarıyla.
Pars motorları 2022 de. Ursus krizde. Pusat fuar da yeni yüzü ile çıkacak bir kaç ekleme var galiba. Pusat ihalesi yok ufukta , ya nasip demiş .
Traktör iyi durumda. Arge devam.
Elinde olanlar hayrını görsün.
25 hedefi 2020 mayısta koymuştum. Traktör ile katledilecek fiyat babında..
Yurtdışı bozdu. Aman dikkat.
Selametle kalın.
Hayırlı cumalar. İnşallah haftayı güzel kapatırız
Dirençlere yaklaştık yine kırıp geçerse güzel olur diye düşünüyorym
Sabah vur yukarı heyecan yap
sonra sal aşağı
al-sat kağıdı olmuş
Çakallara yem olmayın !
Hissede kimse kalmamış galiba. Düşse de çıksa da kimseden ses yok.🤔
Sessizlik iyiye işaret olabilir boşver
23 üzeri kalabilirse yukarda iyi hedefler oluşuyo
Belli bir fiyat içinde kalıp şu al satçılara oyuncak etmesen olmaz mı?
Kesinlikle YTD.
Yalnız iyi battık hakkını vermek lazım.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Takaslarda en fazla iş bankasında var toplamda. O da ortalıkta yok sanki bugün
Tahtanın sahibi geldi mi tahtaya
Hayırlısı. Bu hacimle çıkışı da inişe de inandıramaz beni tahtacı. Beklemekte ısrarcıyım.
Kimsecikler yok!
İn cin top oynuyor!
Aklıma Bayburtlu Zihni'nin aşağıdaki mısraları geliverdi!
"Vardım ki yurdundan ayağ göçürmüş
Yavru gitmiş ıssız kalmış otağı
Camlar şikest olmuş meyler dökülmüş
Sakiler meclisten çekmiş ayağı..."
TÜMOSAN AGROEXPO’da
Türkiye'nin En Büyük Avrupa'nın 4 Büyük Tarım Fuarından Biri olan 16. Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı 23-27 Haziran 2021 tarihlerinde kapılarını tarım sektörüne açıyor. 110.000 m2 kapalı alanda 1.000'in üzerinde stant katılımı ile gerçekleşecek fuar 5 gün boyunca tarım ve hayvancılığın merkezi olacak. Türkiye' nin tüm bölgelerinden ve yurt dışından yoğun ziyaret alan Agroexpo; geçtiğimiz sene 728 Milyon Dolarlık iş hacmi ile gerek katılımcı gerekse ziyaretçileri için verimli bir ortam sunmuştu.
Türkiye'nin yerli traktör üreticisi devi Tümosan, Konya' da 1.600.000 metre karelik alan üzerine kurulu fabrikanın 93.000 metre karesi kapalı alan olmak üzere motor ve traktör üretimi gerçekleştirmektedir. Yılda 75.000 adet motor üretim kapasitesi, 45.000 adet traktör üretim kapasitesi ile beraber Türkiye’nin en büyük üretim tesisleri arasında ilk sıralarda yerini almaktadır. Firma şu an itibari ile 10 seri, 25 ana model altında 268 model çeşitliliğiyle traktör üretimi yapmaktadır.
23-27 Haziran 2021 tarihlerinde Tümosan Türkiye'nin En Büyük Tarım ve Hayvancılık Fuarı Agroexpo' da B Hol 2050 Nolu 800m2 Büyüklüğündeki Stantında Sizleri Bekliyor.
İyi olur inşallah
Kesinlikle YTD.
25 li fiyatlara çıkarken hacimli çıkmıştık. 20 nin altına ise nispeten düşük hacimle indik. Şimdi tekrar o fiyatları hacimli görürsek güzel olur kanaatindeyim
kıymetli arkadaşlar bu düşüşün bir sonu var mı acaba? bilen birisi varsa aciklasin lütfen. Fena battık
Şirketin geleceğine güveniyorum. Karda idik yeni zarara geçti. Maliyeti aşağı çekip önüme bakacağım.
Kesinlikle YTD.
Dusmeyen kagit mi var
24 verdim kardaydim ben
Karlarla zararda olan sirketlere aktardim
Hepsi dustu..
Dususler hikayeye fk ya bakmiyor
Agir hisseler daha az
Sig hisseler daha sert dusuyor
Yukari donusdede tam tersiSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İş yatırımdaki densiz kağıdı baskılıyor galiba. Bakalım nereye kadar dayanacak. Ayı mı boğa mı kim kazanacak
Noldu bu gönlümün çiçeğine?
Twitter da biri yeni sasa lar neler olabilir yazmış. Altında o kadar çok tmsn yazan olmuş ki!
Bu yüzden baskılıyorlar olabilirler
Normaldir bu iniş, biraz güçlensin hele, dengelendigi yerde alım fırsatı verecektir..takip edin sadece
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doğru tahta ... Doğru fiyatlama...Doğru oluşum.
Zaman gerek.
Saygılar bol kazançlar
Karadenizde suların soğuması endekse pozitif yansır diye düşünüyorum. Bir de pandemi süreci var tabi endeksi baskılayan. Vaka sayısında düşüş önemli. Ancak sürdürülebilir olması şart. Bizim yaptığımız aşı sonuçlanırsa ne ala.
İş bankasının düşüşün son günü idi sanırım 1 milyon lota yakın satışını yorumlayabilecek var mı?
Biraz daha geri çekilip,
Daha çok "alım" fırsatı vermesini beklerken ters köşe yaptı!
Benim gibi treni kaçıranlar için:
"Borsada fırsatlar bitmez!"
Yeter ki alım yapacak nakitiniz olsun!
880 bin lot ile Cuma günü satışın %84 ünü tek başına iş yatırım yaptı. Global ve bofa yarısını karşıladı. (Onlarda bugün satıyor). Takası en yüksek aracı kurumun bu kadar yüksek blok satış yapması biraz ürkütücü. Temel, teknik, takas üçlemesinde takasa çok fazla anlam yüklemeyi de doğru bulmuyorum. Virman vs ile manipülasyona çok açık bir ortam. Sonuç olarak ben ov,uv ciyim. Yolda virajlar, çukurlar olacaktır. Önüme bakıyorum. Şirketin önü açık...
Olağan Genel Kurul Gündem Maddeleri
5 - Yönetim Kurulunun kâr dağıtımı ile ilgili önerisinin görüşülerek karara bağlanması
Bu maddeye göre genel kuruldan bir sürpriz çıkarmı acaba ?