aynen dediğiniz gibi
bu halka arz fırtınası daha önce 1 kere bile hisse alıp satmamış insanları çekti. çevremden biliyorum, 'nereden alacaz anlat bakalım hele yeğenim' diye arayan bile oldu.
heyecan yapıyorlar haliyle hoş görmeli :)
Printable View
halk yatırım emir şimdiden almaya başlamiş
ziraat yatımda henüz hisse kodu açılmamıış
Ne olur ne olmaz
erken dayranan kazanır ben ziraatyatırımda katılacaktım.
hisse kodu açık olmadıgı için oradan vaz geçtim halkyatırımdan katıldım.
burada sizce kim kazanıyor.
benimki denizde sadece küçük bir damla.
Boşuna uğraşıyorsunuz
6 Nisan saat 12:30 da başvuracağım
Sizinle aynı lot gelecek...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erken veya geç bilemem.
Eşit dağıtım adı üstünde tartışılacak bir şey yok.
Gene hafta sonu krizi geldi. Bu etkiler mi halka arzların hedeflerini?
Qua granit in ihracat bazlı iş yaptığı söyleniyor. Hisseyi temel analiz olarak inceleyen oldu mu? Döviz rezervi nasıl? Borçluluk durumu nasıl? Bilen varsa yazsın lütfen. Uv tutmayı düşünüyorum.
Burada izahname var. Tüm sorularınıza cevap bulacaksınız okursanız.
https://qua.com.tr/yatirimci-iliskileri
Emir verirken
Emir tipi: Limitli
Fiyat: 16,46
Süre/Geçerlilik: İptale kadar geçerli
olacak değil mi?
Info ve Halk ta emir girilebiliyor.
25 lot talep yolladım
O kadar çok reklam vermişler ki,insan kuşkulanıyor.....fiyatta sanki pahalı gibi......
İş bankasından alabilen var mı
İkincil piyasada işlem görüyor diyor
Ben az once aldim.
Site'sinde, yatirimi tikla, dusen ekran sol bandinda Halka Arz diye bir yer var, onu tikla, bir tablo cikiyor, hesabini ve kac paran oldugunu gosteriyor. Orada kac hisse talep ettigini soruyor, doldur, en altta gonderi tikla.
Gerci 60 lot filan gelir diyorlar ya, ben 100 lot talep ettim.
Sali gunu saat 13.00 de bu basvuru suresi bitiyor.
Halka arz seceneginde sadece QUA var, MTRIX yok, bu demek ki, IsBank MTRIX'in halka arzina katilmiyor.
Yani tuh..! ben kacirdim demeyin.
İşbankasından talep yaptım rahat oldu 08.30 talep girdim,iş cep olmuyor,veb sitesinden giriş yapıp talep ettim
100 lot talep yaptım. daha çok gelme ihtimali varmıdır biraz daha girebilirim, ne dersiniz?
işbank şuan sanırım kapattı alımları yapamıyorum :D
İşbankasından alamıyorum?
İşbank tan alan var mı?
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
EGSER'in şu 2 günkü yükselişi bana KRVGD arz olacakken KERVN alanları hatırlattı.
Qua için baya reklam döndü ve dönüyor. Tureks ve Matriks'de reklama rastlamadım. Nasılsa bi ton talep geliyor. Gerek var mıydı bu kadar reklama?
dostum 150 lot gelse 2500 tl
yanıl yazıl bize çaksalar ne olur. ne tahtalarda çaktılar. bu kadar reklamı yapılmış kâğıtta çakarlarsa yılarca mevzusu olur.
aracı kurum ekranında kapanan hisselerin olsaydı benim gibi çok takmazdın reklamı fiyatı.
Evladiyelik der saklarız. asıl bu reklama göre 3~5 lot gelirse 50 tavan yapsa kaç lira kazandırır ki.
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen bu kadar reklama hiç gerek yoktu. Bizde aldığı parayı bu reklamlara harcayacak.-))
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsada yatırımcı sayısı 2.2 milyonu aşarak rekor kırmış. %99'u bir milyonun altında portföyü olanlar. Arzlara ciddi talep var. Şirkete, izahnameye vs. bakan yok. 300-500 TL.lik hisse, satan yok, doğru düzgün para kazanan da yok. Eğlence olsun işte..
şu anda halka arzlar revaç da ama 50 tavan yapar mı ..orası soru işareti..
Arkadaşlar iş bankası internet bankacılığından nasıl hisse başvurusu yaptınız, şubeye gitmeden başvuru yapılıyor mu.
En güzeli halka arzları ilk gün serbest limit ile başlatmak. İlk gün ne olacaksa olmalı..
100 lotta ben giriş yaptım.bakalım kaç lot verecek.
Aynı konuda bana da yardım lütfen SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İşbank internet şubesinden hesabınıza giriyorsunuz.. Sol taraftaki menüden Yatırım menüsünden halka arzı seçiyorsunuz
https://i.hizliresim.com/ozaznw.png
Halka arz menüsü altındaki hisse senedini seçiyorsunuz..
https://i.hizliresim.com/V3EqMO.png
Karşınıza çıkan talep formuna istediğiniz adedi giriyorsunuz.
https://i.hizliresim.com/SlofnZ.png
Kolay gelsin..
Baş çürü yaptık bakalım kaç lot verecek
Ben talepte bulunmadım...
Ama talepte bulunan arkadaşların diğer halka arzlara göre talep ettikleri miktardan daha fazla alabileceklerini tahmin ediyorum.
Nedeni de bu arzda eşit dağıtım sistemi uygulanacak....
Oransal dağıtım ile eşit dağıtım arasındaki fark şu...
Oransal dağıtımda talep edilen miktar ne olursa olsun, herkese talep ettiği miktarın belli bir yüzdesi üzerinden hisse dağıtılıyor... Eşit dağıtımda ise öncelik en düşük miktarlarda talepte bulunanların talepleri dağıtılarak halka arz gerçekleştiriliyor.