Akyatırım tradeall uygulaması ile normal hisse alımı şeklinde yapabilirsiniz.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Akyatırım tradeall uygulaması ile normal hisse alımı şeklinde yapabilirsiniz.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
emir girişi 10,30...13,00 arasıdır.tekliflerin arzı karşılaması halinde bugün bitebilir, eşit dağıtım usulü olup mkk sicil numarasına göre yapılacaktır,aynı sicil numarasına ait birden fazla hesaptan emir girilmesi halinde ilk emir girilen hesaptaki emir gerçekleşir,,,kanımca kişi başına 10,15 lot verir herkese hayırlı olması dileğimle
Kaç lot verir ki
Bu tür halka aralarda sıra önemlidir. İlk suradaki alır.
Diğerlerine paylaştırılır.
Yatırımcılar, 30-31 Mart tarihlerinde Garanti BBVA Yatırım ve tüm aracı kuruluşlardan
‘MTRKS.HE’ koduyla talepte bulunabilecekler.
50-60 lot verse hiç fena olmaz
Teşekkür ederim bilgilendirme için.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
35 civarı verebilir..
Kurumsal bireysel ayrımı var mi acaba yoksa herkes ayni mi
12 Lot girdim
Ntgaz oransal yaptığı halde 286 bin başvuru yapmış. Bu eşit dağıtım olduğu için 450 bin gibi bir başvuru olur. 15~15 adet kişi başı gelir.
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi yarın talep toplama var mı yok mu.
Herhangi bir açıklama olmadığına göre yarında talep toplama devam edeceğini düşünüyorum.
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TEB de sabah girmiş olduğum talep karşısında İptal Edilmiş Alış İşlemi diye yazıyor.
Neden olabilir. Yarın tekrar mı girmek gerekir.
bu hisseye talebe göre dağıtım yapılacak ise.
talep çok yoğun olurmu.nat.gaz.daki gibi.nat.gaz.oransal dağıtım idi.
bu talebe göre dağıtımda yoğun olacakmı.
yoksa birsi gelse 5 lot girse biriside 10 bin lot talep girse 28 tl den girilen talepe yoğun ilgi olmazsa hepsinede gelmiş olabillirmi.
1000 lot ada aynı hisse
10 bin lotada aynı hisse düşmemesi gerekir.
taleb yoğun ise dağıtımda az olacaktır.
fakat eşit dağıtımın inceliği sıra tekrar gelince 1 lot 1 lot olarak sıra tekrar tekrar aynı kişiye gelirse yüksek lot taleb girmenin avantajı yok gibi.
ha bin lot girmişsin ha 10 bin lot eşit dağıtımda çok büyük talep olursa şayet bin lotta aynısını alır 10 bin lottaki talebte eşit dağıtım nedeniyle aynısınımı alacaktır.
eşit dağıtımın küçük yatırımcıya avantajı nedir.
yanlışmı anladım...
bilen birinden kesin çözüm istiyorum.
henüz talep yapmadım.
hisse değeri 28 tl. ederi nedirki.farklı bir fiyattan çıkyor.
arzı fiyatı nasıl hesaplanmışta bu 28 tl olmuş...ytd
Ziraat Yatırımdan talep girebilen oldu mu ? Saatten dolayı mı hisse kodu olarak listelen miyor acaba
DüzelmişMi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
matriks halka arzında elde edilen gelir şirket kasasına girmeyecek. bu yönüyle arzum un halka arzına benziyor.. Bu sebeple onun gibi fazla prim yapmama ihtimalini yüksek görüyorum..
Halka arzın 2. güne sarkması beni şaşırttı açıkçası. İlk gün biter diyordum. YTD
tahtası ne zman açılır. alınmayan kısım ne zaman iade edilir ?
Birden fazla yatırım hesabından talep girebilir miyiz ?
kendi adınıza ise giremezsiniz. eğer girerseniz ilk girdiğiniz hesabı kabul edip diğer emirlerinizi iptal eder. başka kişilerin hesaplarından girebilirsiniz. eş anne baba kardeş çocuk arkadaş vs kimi bulabilirseniz artık.SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Niye şaşırdınız anlamadım. Halka arz süresi 2 gün. o sürede girilen tüm talepler giriş sırasına göre dikkate alınıp sonrasında aynı iskambil kağıdı dağıtır gibi tek tek dağıtılacak. Belki son saatlerde girenler diğerlerinden 1 lot eksik alacak.
Dağıtım ve arz mantığı bu hisse için böyle.
zaten arz fiyatı iskontolu, kağıt ilk aşama da 35 görür ytd. üstü ne gelirse adam başı 20 lot gelse 250-400tl arasında bir kar potansiyeli olur. ytd. ha zengin etmez ama doğalgz faturasını ödetir. ytd.
3 dakika sonra bitecek.
Sıra numaram bu gün değişmiş.
İlk gün emri verdiğimde daha önlerdeydim.
12binli sıradaydım, bugün 14binli sıraya gelmişim.
halka arz bitti ama bende hala 0 görünüyor neden acaba...
Bu hisse diğerleri gibi değil. Borsada tek.