Odaş mağduriyetine rağmen fena sayılmaz.
Printable View
Yapı kredıden hısseler gelmedı parada ıade edılmedı :kızım canıma okuyor.Parada gıttı hııssede yok dıye
100 lotluk tahsilat yapılmış geri kalan para iade edilmiş Vakıfbank ta. hisseler gözükmüyor yanlız.
ilk işlem tarihi 30.04.2021 olarak açıklanmış.
yarın da sıra bunda. bakalım bio ve aydem sonrasında bunda nasıl çakacaklar. neyse ki 70 küsur lot için anlamı da yok.
https://i.hizliresim.com/ml7qoq.JPG
İzahnamenin hazırlandığı dönemde kullanılacağına pek ihtimal verilmemiştir ama sanırım genel şablon gereği izahnamede yer alıyor.
Ancak burada da kesin bir taahhüt bulunmuyor, sadece planlanmaktadır deniyor ve hemen bir sonraki maddede bunun garantisinin olmadığı da vurgulanıyor.
Kendisi de hakim ortağı Odaş da borçluluk sorunları yaşayan şirketler.
Bu nedenle, izahnamedeki bu taahhüdün planlamadan öteye geçmeyeceğini düşünüyorum.
Umarım yanılırım ve de yine umarım işlem görmeye başladıktan sonra fiyat arz fiyatından yüksekte kalır ve fiyat istikrarı işlemlerine gerek kalmaz.
Biotrend ve Aydem'den sonra Çantermik de arz fiyatının altında kalırsa, yeni arzlar için sırada bekleyen şirketlerin kendilerine müşteri bulmakta zorlanacağı kanaatiyle;
Cümleten bol kazançlar.
şahsen ben son halka arz lardan sonra ilk gün 3.90 dan hemen satış yapacağım
Vay arkadaş, hepi topu 74 lot (288 TL) hisseniz var. Hepsi batsa ne olur. Yok açılır açılmaz 3.90 dan satıcam, yok satabilirsen iyi v.s. hayret bir şey ya :)
Eşit dağıtım olduğu için Aydem halka arzıyla karıştırmayın. Aydem de 10 bin liralık alış giren adam 1800 liralık mal almış oldu. %10 yeseydi 180 lira kaybedecekti. Biz 288 liralık mal aldık. İsterse 2 taban yesin 50 lira kaybederiz. Burdaki panik havasını anlamıyorum, ben yarın tavan açacağını, tavan açmasa bile sonradan tavanı göreceğini düşünüyorum.
hocam hissenin sadece %50 si bireysel yatırımcıya eşit dağıtıldı gerisi kurumsallara oransal verildi d*****n kuyrugu işte burada kopuyor hepsi sizin dediğiniz gibi eşit olsaydı sorun yoktu zaten
Yav Topu gelsinnnnnnnnnnnnnnn. Azdan az çoktan çok gider niye anlamıyorsunuz :evil: . Bizden 28 TL onlardan 28 bin TL.
CANTE tavan açıyor 35 milyon lot alıcı bekliyor, 487.000 lot gerçekleşen şu an!
https://www.linkpicture.com/q/kkkk_1.png
tavan açtı. şaşırttı. demek ki eşit dağıtım olunca değişti iş.
Hepi topu kaç lot geldi, azdan az çoktan çok gider, sür yukarı mk
Ne Canteymis be..Daha ilk günden neredeyse 1.5 milyon tl lik şirket olmuş..Bu işin sonu nereye varır tahmin edebiliyorum.
Bana da arkadaşıma da 74 lot geldi :) satmıyoruz tabii. Böyle
güzel halka arzlara katılırız. Eşitlik çok önemli eşit halka arzlara
katılıcam hep. Tercihim eşit ve küçük halka arzlar. Sanki salı günü
3.tavanda tamam diyebiirim.
tavandan almak için;
sabah 44 milyon lot vardı, şimdi 50 milyon lot olmuş....
1.5milyar demek istedi sanirim arkadaş...
SM-N980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar tavandaki alıcı sayısı nedir acaba