ziraat yatırım e-şube çalışmıyor, girilemiyor, bilgisi olan var mı ?
Printable View
ziraat yatırım e-şube çalışmıyor, girilemiyor, bilgisi olan var mı ?
Yuzde kac duser sizce tahminen
Beş tavan. Daha ötesi bundan sonra zor.
Duran durmayan herkes halka arzları kötülemeye başladı. Tavan tavan gitmesinde mantık yokmuş...
KY'nin kazandığı üç beş kuruşu kıskandılar.
Bu kadar büyük halka arzlarda böyle 3-5 tavan serisi beklemeyin. Son yapılan halka arzlar büyük ve patinaj yapıyor.
Normal bir hisse alırmış gibi düşünün. Hissenin ve piyasanın beklentilerini göz önünde bulundurarak yani.
Tavan serilerine oynamadan bu hisse gerçekten prim yapar mı yapmaz mı
Buna odaklanmak lazım.
Galata kaç tavan yaptı?Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3-4 tavanı garanti goruyormussunuz ya. Piyasanın durumuna göre garanti nasıl oluyor onu da çözemedim. Bu masada her şey zaten piyasadir garanti olan geçmişte kaldı. Halka arz furyası turex ile son bulmuştur.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet bugün bioen eksi acti ve eksi gidiyor. Halka arz çılgınlığı bitiyor gibi.
Sabah bist30 blokeli bir miktar talep girmistim ancak su an iptal etsem mi diye düşünüyorum, bu hissede arz büyüklüğü de çok fazla, riski arttı sanki
yarın giriş yapacağım
bioen enerjinin bugünkü hareketlerinden sonra halka arza girmenkten vazgeçtim sahsen
Cok sık yapılan halka arzlar ınsanları halka arza kuısturdu guven ortamı kalktı.Ama sankı dususte olan halka arzları daha sonra asagıdan alıp yukarılardan mılletın elıne verecek gıbıler.YTD
Dün bio , bugün aydem. ben girmem artık uzun süre.
Borsa tokat yeri oldu.
İtina ile milleti tokatlamaya devam.
Aydem'e girdik durum ortada.
bizde zrgyo ya gireriz sonra bakarız biz mi ona girdik o mu bize girdi:)
unutmayın, kar zararın ortağıymış
bireyseller üst sınırdan aldılar, diger kurumsal ve yüklü alım yapanlar ise daha aşağılardan pazarlık usulu aldılar, sonuç ise bireyseller ZARAR da, diğerleri ise KARDA ve satışta
ziraat yatırım üzerinden emir veriyorum. alındı yazısı çıktıktan sonra işlem listesinde gözükmüyor. 4 kere tekrarladım. şimdi dört kere mi talep ettik acaba
bu saaten sonra heleki böyle büyük montanlı bir arza girmek için yürek yemiş olmak lazım ben son halka arzlardan sonra asla bu arza girmem ilk işlem günü %1000 eksi açacağı aşikar bile bile lades demek olur parayı sokaktan toplamıyoruz
Geri alım tahhatu yokmu niye kaygilaniyorsunuz
halka arz sözleşmesini okumadan "ben almam " demek çok absürt bir durum, almassan alma zorla değil, zaten bu kafada olanlar almasınlar, burası BİST , hiç bir senet için aşağı ve yukarı fiyat hareketleri garantisi yoktur. önce bunu ögreneceksiniz, sonrada sözleşmeyi okumayı öğreneceksiniz, ezbere yazıp çizmeyeceksiniz, hiç bir kişiyide olumlu veya olumsuz anlamda etkilemeyi AMAÇ edinmeyeceksiniz. NOKTA...
Geri alım taahhüdü varmış,aldığım fiyattan geri vereceksem niye aldım ki.bio ve aydem de hisse alım taaahhüdü vardı millet ona güvendi ama hisseyi geri aşalardan alıyorlar , yukselince satar ordan da kazanır, ohh suyundan da koy
SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hocam 33 gün boyunca paranı bu hisseye baglayana kadar okadar çok al-sat yapıp kar edebileceğin hisseleri kaçırısınki attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmez. 2 gündür bioeni 18 tl den satmaya çalışıyorum nafile patronun lotları robotlar ilk 15 sn de satılıyor bize sıra gelmiyor bile
talebimizi ilettik
Ben de talep ilettim. Orta vade elimde tutmayı düşünüyorum.
Ziraat Gyo 1TL nominal değerli payları 1.60 TL den satışa sunuyor. Bugün son günmüş ben değerlendireceğim bireysel yatırımcılar için tatmin edici sonuçlar olabilir ytd
Ziraat GYO nun devlet kurumu olması güven veriyor açıkçası bu fiyatları ilerde zamanı geldiğinde çok küçük olarak görücez gibi. Uzun vadede güvenilir liman. ytd
ziraat gyo talep toplama bugün son günmüş. halka arza girmenin daha kârlı olduğunu düşünerek daha fazla beklemeden yerimi aldım ben de, bakalım. ytd
ben ziraat gyo halka arzına girdim arkadaşlar. bugün yapılan açıklamada beni baya tatmin etti. ben al-sat yapıcılardan değilim. 33 gün hisseyi elimde tutarım hiçbir acelem de yok. baktım ki düşüş yaşadı 3 kuruş kar ederek satarım yine zarar etmem. bu yüzden ziraat'in son açıklamasını çok beğendim.
33 günlük alım garantisi var, üstelik ufak bir karla. Millet çekinmeden girebilir bence.
Rakamsal olarak çok büyük bir halka arz. Şu ortam da ky nin bunu yukari kaldıracak gücü yok. Buyuk yatırımcılar zaten isteksiz ayrıca izahnamede en büyük pay ky ye ayrılmış, araci kurumlarim katılımın düşük olduğunu söyledi. Çok fazla birsey beklemiyorum. 33 günlük geri alim garantisi 1 hafta başvuru süreci 33 gün elde tutma 40gun. 5 günde paranın iade süreci. 45 günlük mevduat karşılaştırıldığında komisyonlar hariç %15 lik mevduat faizine denk geliyor.
Herkes hesabını kendince yapsın.
Ben yaptım, yürür diyorum, katıldım.
yılın en büyük halka arz işlemi. tamam diğerleri şu an bist kaynaklı düşüş yaşadı ama ziraat gyo yatırımcısına kısa-orta-uzun.. her vadede kazandıracak gibi hissediyorum
bbende kutumda büyük var gibi hissediyorum ama neyin büyüğü açıldığında göreceğim
Yüklü talep girdim. Ne gelirse artık.
6 Mayıs’ta işlem görmeye başlayacak.
İlk tavanı gördüğüm gibi satacağım.
% 10 yeterli. Bin bereket versin.
2 aydır nakitteyim tum portfoyle girdim..33 gun sonra geri alma taahhüdüne güvendik birazda.. %10 yapsa bende durmam..:) yatirim hesabindaki takasbank faizinden çok bıraksın yeter.. bu borsadan çok beklentimiz yok..spk ne kadar çöp hisse var endekse dahil etti.. aklınca borsaya para sokuyor..ytd..
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.