Aslında aynı ortak düşünceleri paylaşıyoruz,aynı noktada buluşuyoruz ufak tefek görüş ayrılıkları olabilir,başarılar diliyorum herkeze.yatırımcı kazansın
Printable View
Aslında aynı ortak düşünceleri paylaşıyoruz,aynı noktada buluşuyoruz ufak tefek görüş ayrılıkları olabilir,başarılar diliyorum herkeze.yatırımcı kazansın
Yatırımcının elinde bıçak var ama karşıdakilerde tüfek,top ,tank ,uçak yani yatırımcının kazanması diye bişey yok ama kaybetmek kaçınılmaz son. uydudan nokta atış yapiyorlar .yani adamlar tek kurumdan toplayip cephaneliği ele geçirmişler.SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
o anlata anlata bitiremediğin tecrübene binaen sormak isterim : madem en az 1o katı kadar fiyata çekeceklerini düşünüyorsun, neden hissenin halka arzına katılmayı önermiyorsun? senin derdin PARA değil sanırım, KAZANMAK la da işin olmadığı belli. selvanın dahil olduğu grupla ilgili takıntıların mı sana bu çelişkili yorumları yazdırıyor? hisse dediğin gibi en az 10 katı gidecekse gerçekten bu hisseden 100 bin liraya kadar talep edenler mal aldılar, adam 100 bin lirasını 1 milyon yapacak..hadi 10 kat beklemedi sabırsız bir yatırımcı 5 katında çıksa 400 bin kar yazacak. hadi diyelim ittifak grubu riskli falan dedi 4. tavanda çıktı 4 günde %50 kzanacak.e madem durum buysa sen de böyle olacağını düşünüyosan, bizler de borsada para kazanmanın peşindeysek senin derdin ne kardeş?
herkes gibi ben de kazanmayı isterim ama sizin hala algılayamadığınız nokta hissenin halka arzının takaslardan da görüldüğü üzere berbat olduğunu altını çizerek yazıyorum. Hissenin takası %99 u tek kişinin elinde ve muhtemelen bir noktaya kadar kimseye alım fırsatı vermeden fiyatı yukarı çekecekler. Daha sonrada o halka arzdan çok ama çok iskontolu satamadıklarını tahtadan halka IRZ edecekler diyorum. Mevzu budur, kimseye alım fırsatı vermeden yükselen tahtaya daha sonra bilinçsizce küçük yatırımcıların dalıp mağdur olmamasını istiyorum, benim meselem budur. Bu gurup sahtekarın önde gidenidir ve hem adese de hem de ittifak da yığınla mağdur vardır ben bunu demek istiyorum.
yine birilerine ırz edecekler sanırım...
yazık...
kesinlikle ytd.
arkadaşım..ben halka arzdan tam 100.000 liralık hisse almış adamım. senin bu söylemlerin talep toplamadan itibaren başladı ve devam ediyor. tarzın öyle küçük yatırımcı uyarmak gibi de değil bu grupla problemi olan bir yatırımcı olduğun çok belli.uyarıysa yaptın uyarını bu kadarı yeterli, bizim büyük umutlarla halka arzdan katıldığımız ve senin tabirinle 10 katı gidecek kağıtta felaket tellallığın yeter artık. almadıysan satmadıysan bu kagıdı alan almayı düşünen veya aldığı selvaları satmayı düşünen insanları lütfen başbaşa bırakıver..
burda size bi nebze katılıyorum...
bazen hisseler çok kötüleniyor ya da çok övülüyor...bu yanlış tabi ki...
bunu yapmamak lazım...
analitik/akademik objektif verilerle konuşmak çok önemli...
ben düşüncemi önceki mesajda yazdım, bu benim şahsi görüşüm...
dediğiniz gibi bu grup çok mimli...
size hayırlı olsun diyelim...
sonuçta bist burası, alan da satan da kendi hür iradesi ile alıp satıyor...
kesinlikle ytd...
Adese ve ittifak a bakınca sonunun ne olacağını görürlerSM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sen bu kafayla değil hisse senedi; vadeli mavduat yatırımı yapsan kaybedeceksin belli. ittifak adese yatırımcısı olmuşsun kafana silah dayamışlar zorla sana aldırmışlar o seneti.alırken mali tablolarını saklamışlar inceleme imkanın olmamış.ölüm tehlikesi altında ittifak grubunun hissesini zorla almışsın:) para da kaybetmişsin, şimdi geldin burada tabi oturuyor içine o kayıp ya; selvayı da kötüleyeceksin. 1 lot alan adam bile oturacak senin içine kömüş gibi..kardeşim almamışsın madem, git ittifak forumuna adese forumuna orada kopar bu yaygarayı. biz SELVA yatırımcısıyız, ittifak adese ne olmuş nereye gitmiş bizene..
Yani ilk gun taban olsa anlarım da. Tavan giden hisse de bunca yaygara nedir kardeşim. Hisse gidiyo su anda onemli olan bu. Yesil sermaye iyidir diyen mi var. Herkes bilir yesil sermayenin ne mal oldugunu. Sanki biz bilmiyor muyuz yesil sermayeyi de bizi bu kadar uyarman gereksiz.
3.tavan hayırlı olsun.
SELVA günlük te tahta yapıcı Ahlatçı Yatırım gene satış tarafında, tavanda alıcı 5 milyona düşmüş, bu aşamadan sonra fazlasıyla dikkatli olunmalı!
https://i.hizliresim.com/j00awh2.PNG
Adese ve ittifaka bakan sonunun ne olacağını görür
SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İttifak ve Adesede ne oldu bilmiyorum, hiçbir şey ilanihaye yükselmez hiçbir şey ilanihaye düşmez. Bir hisse üç dört kat yükselmiş ve hala insanlar o şirkete ortak olmayı tercih ediyorsa risk alıyor oldukları çok açık. İnşallah doğru bir noktada satış yapabiliriz. ATAPT'ta tavan tavan gidiyordu ertesi gün taban açıldı o gün satamadım ertesi gün sattım karın dörtte üçü gitti.
Benim için vedalaşma zamanı kalan arkadaşlara bol kazanç diliyorum
Edata,görüşmek üzere
Ve gitti 4.tavan,benden alanda kazanır inşallah
SELVA günlük te tahta yapıcı Ahlatçı Yatırım gene satış tarafında, dün kapanışta 5 milyon alıcı vardı, bugün 6 milyona çıkmış,
https://i.hizliresim.com/b0q1j9m.PNG
Zaten hisselerin yuzde doksanı ahlatçı da, tek kurumdan arz yap.aktaki.amaç da zaten buydu.3 den toptan aldı yukardan sattıkları ahlatçının olacak.aynı emlakçıyla anlaşmak gibi şu parayi alırım üstü senin hesabı. 5 tl yi gösteriler sonra döndüğünde 4 e geldiğinde millet düştü diye atlamaya başlar 5 den buraya geldi şuraya geldi diye diye yedirirler.
SELVA günlük te tahta yapıcının satışları diğer kurumlarca karşılanıyor görünmekte! muhtemelen karşılıklı işlemler bunlar! tavanda 2 milyon lot kalmış bugün bozabilirler sonrasına bakmak lazım!
https://i.hizliresim.com/p1otpbl.PNG
İttifak holding şirkete olan borcunu ödemiş, bu para ve arzdan elde edilen gelirle bir hikaye çıkabilir.
Arz gelirleri ve ittifak tarafındaki tahsilat sonrasında finansal açıdan şirketi incelemek lazım.
Fakat yeşil sermaye, yıllardır süren ezberi bozacaklarını düşünmüyorum.
İçlerinden bir tane doğru düzgün yöneten/büyüten ve temettü dağıtan şirket çıkmadı.
"katranı kaynatsan olur mu şeker cinsini...." :)
Elimde var, sadece tek aracı kurumdan katılım(kontr) ve fonlara istedikleri gibi dağıtma(trilc) gibi örnekler yüzünden girmiştim.
Yakın zamanda vedalaşırım muhtemelen.
SELVA günlük te tahta yapıcı hala satışta, satışlar karşılanmış görünüyor, muhtemelen karşılıklı işlemler bunlar! tavanın bozulmamasına şaşırdım, götürmek isteyen tavanı bozar yatırımcıları panikletip sattırır o da olmadı! bakalım hikayenin sonu nasıl olacak!
https://i.hizliresim.com/fmvxw8c.PNG
Ama buralardan hisse satmak yada panikletip sattırmak değil,yükseltebildiği kadar yükseltip sonra geri dönüşte 6 dan buraya geldi yok 7 den şuaya geldi dedirtip atlayacaklara tek.kurumdaki.lotlar servis edilecek tabi bu bir günde değil belki bir hafta sürecek yukari aşaya verha ver verhaver.asıl ırz o zaman olacak.şuanda plan doğrultusunda ilerliyor.tek kurumdan hisselerin yuzde doksani tek elde toplu zaten eger başka araci kurumlardan da talep toplansaydı hisse dağınık olacaktı ve bu yukarı hareket zor olacaktı.Spk da tek kurumdan izin vererek operasyona ortak oldu. Kontrolmatik de tek kurumdan yapılmıştı ama onda pandemi bahane edildi ama bunda hiçbir gerekçe gösterilmedi .tamamen maddi sebeblerSM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kansızlar yedirmeye başlamışlar alanlar bizler gibi ayvayı yedi
SELVA günlük
https://i.hizliresim.com/jqxrx7o.PNG
SELVA kademe analizi 5.61 e kadar hacimsiz vermişler! asıl işlemin tavan fiyattan olduğu görülmekte! bu işlemlerin de fazla yatırımcının olmadığı karşılıklı işlem olduğunu düşünüyorum!
https://i.hizliresim.com/61t15o5.PNG
Yani diyorsunuz ki gel gel yapıyorlar
ittifak ve adese BATIKLARINA inat tahta 7 günde %95 prim yaptı.daha ne yapacaktı : ) 100 bin liraya kadar mal alındı bu arzdan.bu ittifak ve adese zedelerin karalama kampanyalarına rağmen arza girip 100 bin liralık mal alan adam bugün 95 lira karla verdi. yok kendileri almışlar yok tek kurumdan yapmışlar yok efendim arz değil ırz yapmışlar v.s. v.s. asıl ırzı bu söylemlerle, almaya niyetli insanları vazgeçiren BATIK kafalar yaptılar. dört gözle de tahtanın dönmesini bekliyorlar..gelip buraya ilk fırsatta biz demiştik diyebilmek için. ittifak ve adesede yanlış yatırım kararı vermelerinin hırsını selva ortaklarından çıkaracaklar : )
Alıcı gelmeyince tavan kapattılar.amac yükseltebildiğince yükseltmek.asıl arzı aşaya gelirken yapacaklar bir iki taban yapinca yukarı dönecek diye atlayanlara verecekler malı. Arzdan 3 liradan almayan 6 dan 5 den 4 den alacaksa başlarına gelecekleri hakedecektir.Adese ve ittifaka bakanlar sonunun ne olacağını görecektir
Bir arkadaş özelden şunu sormuş:
Selva'da geçtiğimiz günlerde iş yatırım baya alım yapmıştı fakat saklamada görünmüyor, bir inceler misiniz,
Saklamada halka arzdan malı olmayan İs Yatırım 12 milyon lot yapmış, yukarıda ki bir arkadaşın yazdığına katılıyorum alıcı çekmeye çalışıyorlar, gelmeyince de tavan yaptılar gene! hacimli görünse de bence sığ bir tahta! SELVA özelinde konuşursak takas oyunları yapılıyor olabilir, cepten cebe...
https://i.hizliresim.com/e8a8w15.PNG
Darısı 50 000 markete ürün dağıtma hedefi olan ve 2.5 milyondan fazla kâr yazan
Üstelik te piyasa değeri 100 milyon civarında olan
OYLUM un başına
SELVA günlük de diğerleri kısmını görünce gerçek halk arz başlamış olabilir!
https://i.hizliresim.com/jn4zm4y.PNG
Markette makarnanın fiyatı 3 lira borsada 7 lira, yakında marketler makarna fiyatlarına zam yaparlar yada borsadaki makarna fiyatını 3 liraya mı çekecekler.
Son arzlardan medtr ve adata 3. tavanı bile göremedi ama selva 7 tavan gördü.bu patronlar işi bilmiyor , yap tek kurumdan arzı ,hisseyi yükselt süsle yağla balla sonra salla
halka arzdan satamadıklarını tahtadan IRZ edecekler. Bunların kanı bozuktur, babaları ittfh ve yancısı adesenin geçmişine bakın derim. Ben almadım almam da. Önceki sayfalarda yazılarımı okuyabilirsiniz. Asla buralardan almayın derim Şuan ki fiyatı 6.90 tl. Buralardan alanların canını yakacaklar......
Not: Bu hisseden yatırımlık olmaz, sadece vur-kaç hissesidir.
SELVA bugün 9. tavanı nı gördü düne kadar tavan kapatmıştı ama bugün piyasayı biraz mallandırmışlar o yüzden tavan kapatmayabilir!
https://i.hizliresim.com/khnvvxb.PNG
https://i.hizliresim.com/25eokjd.PNG
inşallah bugün alan olmamıştır.
Dahaca almadık 6 ya gelince ,5.50 ye , 5 e gelince alacaz. Dibine bakmadan zirvesine bakarak alacaz . 7 den buraya geldi 6 dan şuraya geldi diye diye hisseleri arz fiyatının iki katından hüpleteceğiz. Sonra adese ve ittifak gibi 1.50 geldiğinde ağlamaya zırlamaya başlayacağız.sonra dayamayip bize iki üc katından hisseleri satanlara 1.50 den geri verecegiz sonra onlar yükseltecekler yine bize iki katından bize yine satacaklar.bu böyle devam edecek SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.