Çabuk kaçtı gazı üzücü… bekleneni vermedi bu kadar talebe.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Çabuk kaçtı gazı üzücü… bekleneni vermedi bu kadar talebe.
Bu hisse ye likidite sağlayıcı bir kurum lazım
böyle agrasif hereklere çok maruz kalırız.
Bilanço geldi 6 aylık kar çok iyi.
27. 697.009
Yolculuk başlıyor hayırlısı bakalım .. ,
Geçen cuma 36.88 tavanı bozup 33.20 leri gördü . Şu an için 5 günlük hareketli ortalaması 20 günlük hareketli ortalamasının üzerinde seyrediyor . Dolayısıyle indikatörleri al veriyor ..
Bol kazançlar ..
Hisse sığ, lot sayısı az, hareketler agresif. Mal mı toplanıyor mal mı yediriliyor. Bekleyip göreceğiz:)
Sildim, matrikse yazacaktım...
Sn.Denizdenizli ,
Herkes görebildiği için ,herhangi bir yorum yazmayı pek doğru bulmadım açıkçası.Cuma kapanıştan sonra teknik 45 i gösteriyordu ama vebal almamak için bunu da yorumlamadım kasten. Borsadır bu. ne olur nolmaz diye .. Ama yarından itibaren ben kendi adıma tetikte bekleyecem , çünkü 4- 5 günde 13 tl prim dikkatli olmayı gerektiriyor. Özellikle dikkat edilmesi gereken ,Cuma yükselişinde son 45 dk.da kademeleri doldurmadan tavana yapışması . İnanın sevinmedim bile . İlk fırsatta gap i doldururlar diye tahmin ediyorum. Bu yüzden dikkatli olmak gerekir. Aman herkes bildiğini yapsın, burası borsa tecrübe , bilgi dinlemez valla...
Hayırlı kazançlar olsun..
şirket bence halka arz olanlar içerisinde en gelecek vaad edeni, 27 milyon sermayesi 411 milyon özkaynak + 160 milyon geçmiş yıl karları + 240 milyon nakit var , borcu yok denecek kadar az, ilerleyen zamanlarda bedelsiz sermaye artışı yüklü yhapabilir ama ne zaman
Kardeşim günaydın. Bu verdiğin bilgileri gösteren mali tabloları nereden görebiliriz? Yardımcı olurmusunuz rica etsemM2007J17G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkür ederim kardeşim.. M2007J17G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
38.50 desteğini kırmaması çok değerliydi. Herhalde hatırlayan çıkacaktır, 5-6 Cuma öncesi tavan olup 39.14 kapattığında sevinmediğimi yazmıştım. Nihayetinde gap lar dolduruldu .Bu durumda ,hedef olarak zirve seviyesini bekleyebiliriz. Onun üstünde kapanışlar, uzun vadeli yükseliş trendinin devamının olacağının teyidi olarak görülebilir. Uzun vadeli yatırımcı için çok cazip bir hisse gerçekten .
Bol kazançlar
Evet haklısınız sn Tablet ! Nasıl ki borçluluğun çok düşük olması , ve kasadaki nakit miktarının fazlalığı kağıdı çok cazip kılıyorsa ; bahsettiğiniz bu husus da bir o kadar düşündürüyor .Ama önümüzdeki süreç ne gösterecek bekleyip göreceğiz .3.çeyrek bilançosu sanıyorum gelecek ile alakalı bazı fikirler sunabilir. O zaman daha net konuşabiliriz. Zaten kağıdın performansı da bu zaman zarfında kendini belli edecektir.
38.50 desteği birkez daha çalıştı ,başarılı .. Yarın için 40 üstü kapanış sürpriz olmaz .
Buradan satan kazanır şimdi trend bu hisseyi düşür düşür düşür sonra oradan dipten al %5~10 bant aralığında sat sonra Bi daha al Bi daha sat eski zirvesini bekleyen daha çok bekler
Beklemeye devam. Sektörel olarak önü çok açık. Uzun vade düşünüyorum :)
Sermayesinin bir misli civarında yıllık 50-60 milyon kar etmesini beklerim.Düzenli temettü dağıtacağı izahnamede yazıyordu.(İzahnamenin 23-6 maddesi gereğince dağıtılabilir karın en az %20 si )Temettü de dağıtırsa,bedelsiz potansiyeli de olan yatırımlık bir hisse olabilir.
Bilanço geldi.46 milyon Kar.
Borçları biraz azalmış.
Dönem Kar 18 milyon civarı.
Ooo buralarda kimse yok galiba..
IN2010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bildiğim kadarıyla ürünlerini 80 kadar ülkeye ihraç ediyorlar, dövizin bu kadar artması hiç mi işine yaramayacak....
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 27.12.2021 tarihli toplantısında;
1. Şirketimizin 135.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı dahilinde 34.000.000 TL olan çıkarılmış sermayesinin, tamamı iç kaynaklardan karşılanmak suretiyle 85.000.000 TL (250% oranında) artırılarak 119.000.000 TL'ye çıkarılmasına,
2. İç kaynaklardan karşılanacak olan 85.000.000 TL tutarındaki sermayenin tamamının emisyon primlerinden karşılanmasına,
3. Sermaye artırımı nedeniyle ihraç edilecek payların, (A) grubu paylar oranında (A) grubu, (B) grubu paylar oranında (B) grubu pay sahiplerine bedelsiz olarak Sermaye Piyasası Mevzuatının kaydi sisteme ilişkin düzenlemeleri çerçevesinde usulüne uygun şekilde dağıtılmasına ve bu amaçla çıkarılacak payların hak sahiplerinin hesaplarına kaydedilmesini teminen Merkezi Kayıt Kuruluşu AŞ'ye başvurulmasına,
4. Bu kapsamda iç kaynaklardan gerçekleştirilecek sermaye artırımına ilişkin olarak Şirketimiz Esas Söz1eşmesi'nin "Sermaye ve Payların Nev'i" başlıklı 6'ncı maddesine ilişkin tadil tasarısına (Ek) uygun görüş verilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmasına,
5. İç kaynaklardan bedelsiz sermaye artırımının gerçekleştirilmesi ve sermaye artırımında ihraç edilecek paylara ilişkin ihraç belgesinin onaylanması için Sermaye Piyasası Kurulu başta olmak üzere, Merkezi Kayıt Kuruluşu AŞ, Tire Ticaret Sicil Müdürlüğü de dâhil ancak bunlarla sınırlı olmaksızın tüm resmi kurum ve kuruluşlara yapılacak olan başvurular, yazışmalar ve benzer belge ve bilgileri tanzime ve imzalamaya, bu bilgi ve belgelerin takibine ve tekemmüle; ilgili diğer makam ve dairelerdeki usul ve işlemleri ifa ve ikmale Şirket'imiz imza sirküleri uyarınca Şirket'i temsile yetkili olan kişilerin yetkili kılınmasına,
6. Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda ilgili mevzuat hükümleri uyarınca gerekli açıklamaların yapılmasına
Oy birliğiyle karar verilmiştir.
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.
izlicezz haber pozitif tıbbi malzeme sıkıntısı var piyasada ürünlerini dolar bazlı satan borcu olmayan şirket tek kusuru pahalı
fk:38:wave:
aslına bakarsanız 13 adet bedelsiz potansiyeli kasada 161 milyon nakit ve 194 milyon net döviz pozisyonu takastaki malın azlığı
avantajları.Burada fazla kalmaz diye düşündüklerimden hedef olarak ilk durak 75 tl olduğunu düşünenlerdenim.y.t.d
Çok sığ
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Kimse yok mu
Karı ezdiler
Bedelsiziniz hayalı uğurlu olsun
Saçma bir hisse daha bedelsiz haberinden beri düşüyor bedelsiz verdi yine düştü bundan hiç bişey olmaz
Sanki ky ya %250 bedelsiz havucuyla mal itelemişler bu durumda şirket yönetimiyle birlikteler bence
Ukraynanın bu savaş ortamında en önemli ihtiyacı tıbbi malzeme ve ilaçmış savaşı kimse istemiyor ama tıbbi malzeme ihtiyaç olduğunu Ukraynanın Ankara büyük elçisi söyledi pandemide ki rtalb gibi olmasın
N@kit temettü mü dedi şirket sayamıyorum artık kur korumalı mevduata geçti vergiden muaf oldu garanti faiz leliri elde etti bedelsiz %250 verdi şimdi net %100 nominal nakit temettü verecek çok yakında meksikada fabrika devreye giriyor birde hammade üretimi için dışa bağımlı olmamak için yeni bir üretim dedi ne oluyor borsaya gelen en son böyle bir şirket hatırlamıyorum bundada Bi hayır var
Ayrıca gelen karda çok iyiydi ayrıca bu sene meksikada faaliyete girecek olan fabrikanın etkisinide görecez karlılık artacaktır abd kıtasına meksikadan üretim yapıp satış yapacaklar anlaşılan çok iyi çok iyi çok iyi %58 ihracat yapan firma bu üretimin etkisiyle %75 ila 80 arası ihracat olmuş olacak galiba maşallah maşallah