İzahnamede yazan 10 m
Printable View
https://i.hizliresim.com/3bzoqc2.jpg herhangi bir hata sözkonusu degildir.
1000 lot istemiştim 843 lot gelmiş. Talep iyi değil anlaşılan.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu sirkete ortak oldum ve uzun sure tutacagim ins.
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
selam arkadaşlar bende 5000 lot alış girdim 843 lot gelmiş galiba ilk gün girenlere 843 ikinci gün girenlere 842 lot gelmiş maksimun yanlız herkese 843 yada 842 geldi diye düşünüp 15400 kişi arza katıldı diye düşünmeyin şuanda derinliğe baktığımda 25 lotta var 399 lotta var 166 da 250 de yani eşit dagitim olduğu için az geleceğini düşünüp az lot girenler çoğunlukta olabilir benim tahminim 50 binden aşağı başvuru yoktur herkese bol kazançlar dilerim
Birde 13 milyon lot alış karşılanmış 35 milyon lot alışta tahta kapamış gözüküyor buda 3.69 kat talep geldiğini gösteriyor eşit dagitim için bence iyi bir rakam
Eski güzel günlere geri dönüyoruz :)
ARDYZ halka arz olduğunda nasıl bir talep vardı, teknoloji firması vb olması nedeniyle. Şimdi edata nın talebinin katılımcı sayısı olarak bu kadar düşük olması, piyasada yaprak kımıldamıyor intibası yarattı bende.
Uzun zamandır girdiğim ilk halka arz olacak benimde, hayırlısı artık. YTD
843 lot hisse epey uzun sure satmayi dusunmuyorum.
dusmus cikmis cok onemli degil duserse bir miktar daha alim yapar beklerim.
niye derseniz ?
çünkü halka arzdan gelen tüm para şirketin kasasina girdi. bence performansi olumlu etkileyecek
"bir yatırım tavsiyesi değildir"
mediterranın halka arzına 23000 civarında hesap katılmıştı edata nın ki bu sayıdan fazla olabilir. YTD
Kisi sayisi 30 k dan fazla olabilir.Derinlikten gorulebildigi kadariy la cogunlugu kucuk lot.Maksimum alan zaten 843 adet.Hisse de herkes kucuk yatirimci bu durumda.Hisse de buyukler yok.Kucuk yatirimci suru psikolojisi yapmazda birileri kar aliyot bende alim demezse corba parasina razi olmazsa neden 5-6 tavan olmasin? Sirket in finansallari iyi.13 milyon lot arza karsilik 48 milyon lot talep geldi .Gecen yil esit dagitim yapilan halka arzlar da tavan hissesine gore 8-12. tavan dan sonra cozuluyordu.O ara da alan buyuk yatirimci daha da yukari suruyordu.Fade ye bakin 2.30 dan cikti 24 gordu..Mal kucuk yatirimcida kucukler iradeli olursa tavanlari kim bozacak? Buyukler de mal yok.Misal selva da kucukler yok mal buyuklerin elinde hisse 5.tavanini yapti.Buyukler elinde tutuyor yani..Adamlar %50 aldi.Daha fazla kazanmak varken Kucukler neden corba parasina hemen elden cikariyor anlamam.
44.993 bireysel yatirimci katilimi olmus
kurumsal murumsal 45.000
45.105 yatirimci hisse almis 44.993 kisi bireysel .Geri kalani yurtici kurumsal ve y.disi bireysel onlarda da toplan da 47500 lot var .Herkes kucuk 1 tane bile buyuk yatirimci yok.Son zamanlar daki halka arzlar icinde bana gore en makbulu .Sirket sahibi kucuk yatirimci para kazansin der gibi dagitim yapti.Kucuk yatirimci ne kadar uzun tasirsa o kadar prim yapacaktir.
isbir sentetik le izdemir enerji nin halka arzi nin iptal oldugu borsa nin asagi gittigi bir donem de 45 k yatirimci ve 48 milyon talep gelmesi sirkete guvenildigini gosteriyor.Kucukler fiyati belirleyecek bir hisse ne kadar kıt olursa o kadar prim yapar.Hayirlisi olsun.
E-Data Teknoloji Pazarlama A.Ş.'nin (Şirket) 13.000.000 TL nominal değerli paylarının halka arzı tamamlanmış olup, Şirketin sermayesini temsil eden 45.000.000 TL nominal değerli payları Kotasyon Yönergesi'nin 8'inci maddesi çerçevesinde kota alınmıştır. Halka arz edilen Şirket payları 05/07/2021 tarihinden itibaren Ana Pazar'da 6 TL/pay baz fiyat, EDATA.E kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır. İlgili sırada maksimum emir değeri 500.000 TL olarak belirlenmiştir.
Ayen oyle Hasan bey patron dagitim bakimindan guzel bir halka arz yapti.Diger sirketler gibi ek satis ta yapmayacak.Mali buyuklere satmadi herkes kucuk yatirimci.Eger hisse iyi prim yapmassa tek sebebi kucuk yatirimcinin corba sigara parasina hissesini elden cikartmasi olacaktir.Cunku ne patron ek satis yapacak ne de hisse de buyuk yatirimci var.
isbir sentetik ve izdemir enerji iptal oldu.Kutahya seket de ise 2.2 milyon lot satilamadi 11.5 milyon arz okurken satilan 9.370 milyon oldu.10 gun icinde 3 halka arz daha var .Bence onlar da yeterli talep gelmez.Bunlara bakaraktan bana gore edata ya gelen 45000 kisi ve 48 milyonluk talep gayet iyi.Gelecegi olan bir sektor ve sirket.Orta uzun vade de bir logo link ardyz kfein olmasin.Finansallarin iyi durumda kamu ve ozel sektor olataktan 800 den fazla musterisi var .
Haklisiniz ekurisi turizm hissesinin durumu malum.Bu kadar da gelmez di bana gore koyluler ve ciftciler den alanlar dir cogu .
Kac kisinin aldigi aciklanmadi.Derinlikten baktigimda satilan 9.37 milyon lot civari bununda 4.675 milyonunu tacirler menkul kendi almis .
https://i.hizliresim.com/9y4a72z.jpg vakif, ziraat ve halk (kamu) organize çalışmış. tesadüf diyelim ?
Ardyz gibi güzel hareketler bekliyorum
Son arz bükücü geri döndü :cool: Bol kazançlar nerde kalmıştık ? :party:
ben de etmezdim sn. romantictr
ayrica ortaklar cebine bir kuruş almiyor. butun arz geliri sirkete kalacak.
burda muhtemelen bir buyume hedefi konulmus ve yeni sirket alimi ya da birlesme gibi atraksyonlara sahne olabilir.
o yuzden aldigim paylari satmayi dusunmuyorum. hatta pay sayimi artirabilirim ama fiyatlar makul seviye olursa
BU ARADA eski halka arz ekibi ufak ufak gelmeye basladi, eski ekip saglamdi. iyi maldan anlayan bir gruptu [emoji846] zaten halka arz icerigi bozulunca bu ekip kaybolmustu, yeniden ufak ufak ortaya cikiyor."bir yatırım tavsiyesi değildir"
Haydi hepimize hayırlı olsun...kaldığımız yerden devam ins.
Yarın ilk tavaniniz da şimdiden hayırlı olsun...ardyz deki hatamı yapmayacagim...
Sn hayek ,eski arzcilardan kim kaldi dimi...
Bu eşi dagilim papil ile başladı...ardyz ile devam etti...ardyz deki hatamı yapmayacagim burda ins.
Sizde belirtmissiniz ,yarısını hedefime gelince vereceğim, kalan yarısı ile devam ins.
CPH2009 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu sefer izahnameyi inceleme fırsatım olmadı SGS sınavına hazırlandığım için ama kesin ve kesin bu arzın içeriğinde izahname satır aralarında bir şeyler vardır. Bizim aramızda seviyeli tartışmalar oluyordu , pahalı ucuz algısı yanılgısına düşüyor ama işin sonunda biz kazanıyorduk. Fakat iş ponzi sistemine dönünce herkes "ARZ AL PARAYI KATLA" mantığı ile ben uzaklaştım :)
Hiç bilen ile bilmeyen bir olur mu ? :cool:
Beklediğim bir listem vardı içinde 5 tane kaldı , TEİAS gelirse 6 olur gibi lot sayısını bilmiyorum milyar lot olursa girilmez ama :D
9.45 Te tavan.gerceklesecek olan 64 k bekleyen 14.6 milyon lot goruluyor.
14.5 milyon tavan alici var 6.60 da
cok guzel sirketti be keske daha fazla gelseydi
burasinin 3 tavani var ama insanlar satis yapmazsa daha fazla da gider
vbt'ye hemen bir 1000 lot alis atayim[emoji846]
"bir yatırım tavsiyesi değildir"
Bekleyen guzel bana gore borsanin durumuna bakarak. silinmezse tavanlar devam edebilir ..Meditare ilk gun sabahtan 1.2 milyon bekleyeni vardi bugun 2.tavani bekleyeni 1.5 milyon.
İs kucuk yatirimcida bitiyor ne kadar sahip cikikirsa lotlara o kadar yurur.K.y nin olmayip sadece buyuklerin oldugu selva gida 7.tavanini yapti buyuklerde ki kazanma mantigi kucuklerde yok malesef herifler ilk tavan dan satiyo yahu 3_5 lira corba parasi icin 5-6 gun hisse nin islem gormesini beklemeye degmez.