1500-1750 liralik hisse gelir hepsi bu
"bir yatırım tavsiyesi değildir"
Printable View
1500-1750 liralik hisse gelir hepsi bu
Sayın hayek edata gibi 5000 TL lik gelse iyiyidi 1500/1750 de az olacak fazla katılımcının katılmasında bu yönden iyi olmuyor.Nasip kısmet artık allah bereket versin diyelim edatalara biraz daha sarılalım.Ne dersiniz eskiye dönüş olur da haftaya kadar edata kapalı gişe oynarmı acaba.
Yatırım Tavsiyesi Değildir!!!!!!
378 lot diyorlar bakalım doğru mu?
edata’da başta 1900 lot istedim sonra gelmez deyip 700’e çevirmiştim. paramın büyük kısmını yeterli talep olmaz istediğim kadar alırım diye kütahya şeker’e girdim istediğim kadar aldım. bugün edata’da hisselerimi satıp vbt yazılım’a 180 talep girdim, fazlası gelmez diye düşünüyorum ama yanılabilirim. arzlar dışı kalan parayı da escar’a girdireceğim. info yatırım konsorsiyum lideri quagr gibi tahtaya sahip çıkar diye umuyorum bakalım.
asıl beklentim üstte de yazdığım gibi kütahya şekerde, paramın çoğu da bu arzda.. bakalım ne olacak kiler grubu bir tokatı da bana atacak mı :) ilk gün tavan açmazsa muhtemelen vedalaşırım. arza katılan sayısı az olduğundan götürebilirler diye umuyorum.
Yokmu daha bir haber dağıtım ne kadar oldu.
334 lot geldi
gayet iyi
333 lot geldi
333 lot = 4155 lira hayırlı olsun.
20.5 milyon alici ile kapatti. demekki toplam 28.5 milyon talep geldi.
kabataslak 4 kati.
edata ya benziyor.
ama talep yetersizligi devam ediyor
ben dun galis girdim neden 333 geldi bana
her arza girmuyorum buna girdim ama. secerek girmeye devam
https://i.hizliresim.com/by6u2cs.jpg hisseleri sadece metro dagitmis, galip aga halka arz ettigi hisselerde showu sever ! bakalim burda ne yapacak ?
İş bankası hesabında görünen var mı bende henüz gözükmüyor
2000 lot istedim 333 lot gelmiş
STK-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Toplam 130 lot yazdım hepsi gelmiş ziraatten
Ard , metro dan arz olmuştu....şu anki seviye ortada...CPH2009 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ardyz eşit dağıtım mı olmuştu?
hatırlayamadım benzer performans bence çok zor..
biraz performans verse gayet moral olurdu
Bu şirketin ibm ile ne gibi bir ilgisi var? Kendi ınternet sitelerinde referans ve iş ortağı olarak görünüyor
190 lot yazmıştım hepsi gelmiş. En fazla gelen ne kadar gelmis
Hayırlı olsun. Bol tavanlar olsun.
Halka arz edilen 8.000.000 TL nominal değerli paylar 12/07/2021 tarihinden itibaren Ana Pazar'da 12,48 TL/pay baz fiyat, "VBTYZ.E" kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır. İlgili sırada maksimum emir değeri 1.000.000 TL olarak belirlenmiştir
VBT Yazılım payları 12 Temmuz'da işleme açılacak
güzel şirket hisse performansini ve acilisini iyi bekliyorum. 2 tavan rahatlikla olabilecegi noktasindayim. hayirlisi bakalim
Şu arz geçen sene tek başına yapılsaydı en az 10 tavan giderdi. Şimdi aynı ay içine 6-7 tane arz koymuşsunuz üstüne de sadece ortak satışı yapılan neye hizmet ettiği belli olmayan boktan arzlar var. Bu saçma arzlara girip tabanı yiyen korkup 1-2. Tavanda mal satıyor.
Bakın kardeşlerim şirket kar eden, gelecek vaad eden bir şirket. Bu arzda eşit dağıtım yapıldı, kişi başı maksimum 334 lot verildi, kralında da paşasında da 334 lottan fazla mal yok. Sen satmazsan ben satmazsam alıcı az olsa bile hisse tavan serilerine devam eder. Kendinize güvenin.
[QUOTE=huzeyfe;5435680]Şu arz geçen sene tek başına yapılsaydı en az 10 tavan giderdi. Şimdi aynı ay içine 6-7 tane arz koymuşsunuz üstüne de sadece ortak satışı yapılan neye hizmet ettiği belli olmayan boktan arzlar var. Bu saçma arzlara girip tabanı yiyen korkup 1-2. Tavanda
Kimse satmasa uzaya gidecek hisse ama ufacık bir karda nedense satıyor millet.
Biraz işini bilen hisse alan kişi hissenin tavan bozmasını hatta yüzde 4 düştüğünde devre kesici beklemeli. En çok kaybı en yüksek satıştan yüzde 4 az olur. Bu strateji ile en az 7-8 tavan kesin. Hatta daha fazlası kesin çünkü tavanı bozabilecek hisse kimsede yok
O iş tam olarak öyle değil. Turex vakasını inceleyin:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...01#post5312901
Herifin biri portföyünde olmayan 700 bin lot malı sattı ve ortalık karıştı. Sonradan bir yazılım hatası falan olduğunu söylediler, ama olan olmuştu bir kere.
YTD
13.72 ile tavan açtık. Hayırlı olsun.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Böyle bir yazılım firmasını ilk gün satanlara şaşıyorum. Üstelik eşit dagilimla halka arz olmasına rağmen...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.