Marjın üst bandında tutup bir süre sonra daha yükseğe alıyor, sürekli yukarı gidecekmiş görüntüsü var.
Printable View
Marjın üst bandında tutup bir süre sonra daha yükseğe alıyor, sürekli yukarı gidecekmiş görüntüsü var.
Garanti malasef 9,71 stop sadece 7 kademe alabildim palacım çok ayıp ettin . Dün aldığım brent işler kötü gidiyor 70 dolarda ortalama düşüreceğim .
Hadi bre düşeceğin 2 puan ne kıvrandırdın
Garanti amma sıkışık bugün ?
Dow çok pozitif acak gibi kisalari veremedim ucuz bulduğum hisseleri longladik. Ne kurtarsa kar :)
BİST’e saat 16.30’dan sonra çakabilirler.
1584 ustune atamaz atarsa da 1584 üstünde coşku olur diye tahmin etmiştim ama onda da yanıldık. Bilemiyorum bu haftayı da pas geçmek fena fikir değil sanki illa işlem yapmak zorunda değiliz. Sürekli yaniliyoruz.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
haziran-temmuz-ağustos üçlü tepesi ile ocak-şubat-mart üçlü tepesi benzerliği korkutucu duruyor.
adamların endeksi sürekli sabit tutma azmi var. bu sırada da dolar kurunu 8,40-8,30 indire çıkara malı itelediler sanki. bu arada tabi hacmi arttırdılar (sanki yabancılar geliyormuş gibi)
mart ayında naci ağbal olayı ile patlamıştı. bakalım bu patlayacak mı veya hangi olayla patlayacak.
Arkadaşlar SMA hastalığı olan çocuklar için valilik izniyle yardım topluyorlar aklınızda bulunsun. Çocuklar en fazla iki yaşına kadar yaşıyor. Tedavisi için 2,2 milyon dolar gerekli. Durumu olanlar yardım ederse o anne babalar da mutlu olur devletimiz ne yazık ki bu konuda sadece yardım toplama izini veriyor.
arkadşlar gecen seneki rallide batmış birisi olarak söyluyorumkı bir cisim yaklaşıyor ve stoplara uymayan şrtcular batabilir...dikkat etmenizi canı gönulden isterim...not birazdan asağı fake bi hareket yapabilir ama sakın inanmayın please..kapnış artı olur derim..
Bu arada bir tık yukarıda 1591 seviyesi var. Naci Ağbal'ın görevden alınmadan önceki Cuma kapanışı
1590 gene cortu bastım dayanamadım. Temiz bi sopayı hak edios da neyse 2 puana fitim pala.
Petkim hariç iyiyiz..
Karademir Ereğli thyao
Dediğimiz gibi seve seve gidecek...
HİSSE BAZINDA degerlendirin fırsat çok dedikçe..
En yükseğinden short Basmaya 1 dk para kazanmaya devam edin.[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum kaç kez söylemem lazım esas malım spotta, keyfim de öyle böyle değil çok çok yerinde. Burası viop.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Havacılar götürüyor endeksi diğerlerine kalsa durmayacak gibi
hacım 11.12 m altındaysa dıkkat edın suan....yoksa long
Sana demedim ki yav..
Önceki topikte yazdıklarım..
159 1585 bandı endeks short günahı yok zati..[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
159300 sort
1594 2. posta cort 20 kontrata çıhdık hadi pala az bişey sal da ekmamıza bakalım :)
Bu iblis kesin cortcu yakaladı. Marcine kadar sıkıştırıyor sonra basacak, poz gereği böyle görüyorum nasip.
Vadeli an itibariyle ikili dip genis resminin hedefinde..
Endekste 1467 seviyesi...
Hacim takip edin artık..
Sert salınımlar olabilir her yöne..
Demirler diri durdukça düşüş beklememiyorum ki eregl19.12 iken endeks 1444 idi..
Kardemir 8 üstünde iken endeks bu bantta idi..
OYUN İÇİNDE OYUN shortcular dikkat edin..
BIST 30 hisselerinde ÇOK MARJ VAR
Altıncı lar isyanda gümüşculer pert oldu..
Kripto da btc gidiyor alt coin yok..
Dolarcilar da 10 olacak diye elde tutuyor..
Russel 2000 endeksi kobi endeksi son yatay dan teyit aldı
İyi de bu parayı kim kazanıyor anasını satayım
1591 üstünde 1597 160t var her ne kadar hacimsiz ve kabul edilmese de teknikle cırpar mı shortörleri çırpar...
Ama şu durumu unutmayınız pala daha iyi görüyor..
Anlatmaya çalıştığım KAZANÇ ENDEKS BAZLI DEĞİL HİSSE BAZLI..
Bu hacimsiz durumda en güzel işlem hisse bazlı olur..
thyao demirler petkm ekgyo ısrarıma devam...
Bir de ayık olun hiç düşmeyen tcell ttkom var..
Hala trend koruyan bim var..
39.87 üstünde kalan toaso var..
Geniş resimde dük olmaya çalışan garan var..
100 altını ihlal etmeyen tuprs var..
Trendi hala güçlü pgsus var sahol var kchol var..
Endeks salınımından ziyade hisse salınımı daha çok olur...
BANT AÇILMIŞ ÇOĞU HİSSE de bazı hisselerde net trend bozulması olmadan banta oynayan çekilmeler söz konusu olur ama neden çeksin ki adam..
Buralarda tutup mal kitlemesi var...
İşte bu yüzden demirlerde kısalar da yeni bant trendler çizmeye başladılar
O değilde 1525 xxxx den basan shortcular battı..
El turco
Mykstar vs..
Üzücü durum..
Opsiyonel işlemde şuan itibariyle kontratlı işlem yapmak sanki daha güvenli..
sisteme uymayabilirsin ama ASLA TERS OLMA....bu hayatta kalmanın temel kuralıdır.:)
cuma 1555 ten short kapatmıştım...öyle bekliyorum...gerçi o zaman sistem al ve 2 li dip vardı..long olsaydık iyi olacakmış ama nasip olmadı.
malesef forum ağırlıklı short gibi.
https://www.tradingview.com/x/A2inkhOo/
1591 psikolojik direnci dışında 1620 Fibonaci geri alım seviyesi var. Oralara kadar boş, sanki rahat gidebilir gibi yada kendi direncini yolda yaratacak. Fakat hacim hak getire, öyle tıngır mıngır gidiyor, bangır bangır değil
20 gün önce bir ellerinde dolar bir ellerinde borsa dediğimde ,
millet bu dolar neden düşüyor diyordu,
doların düşme nedenlerinden bir tanesi IMF den gelen dolares miş.
ama badem spor oyuncuları bunu daha önceden bildiği için daha rahat oyun kurup daha rahat oyun oynadılar.
Biz bunu 3-4 gündür basında ve tv de görüyoruz.pıst 100 1350 den baz alsak 1470 de haberi gördük:)
SPOT alıcı tarafı oldukça güçlü görünüyor, yeni başlık hayırlı olsun!
https://megaimg.net/i/i/bwMJRX.png
Yabancı endekslerden de ayrıştı. Kendi cumhuriyetini kurdu sanki.