TEZOL kadar yoğun olmasada ciddi bir talebin olduğu söyleniyor, talep kapanmadı ancak tahmini olarak 90-100 bin civarı olacak.
TEZOL kadar yoğun olmasada ciddi bir talebin olduğu söyleniyor, talep kapanmadı ancak tahmini olarak 90-100 bin civarı olacak.
Arkadaşlar, 1000 lot üzeri talepte bulunan var mı aramızda ?
defter değerinin iki küsür katından arz edildi.gıda şirketlerinin ortalaması dört beşlerde.bununda bir yüzde yüz yapmasını bekliyorum.
388 lot hayırlı olsun.
388 lot gelmiş
Talep edenlere hayirli olsun.500-550 lot verirler diyordum talep edenlere.105 milyon lot ta talep fazlasi bekliyor.Bu boyle olduysa margune daha cok gelir gibi.
387 lot. Millet yine yemiş resmen..
valla ben 600-750 lot verirler diye dusunmustum. bu hakikaten cok az oldu. 388 lot 5 tavan olsa ne yazar ?
"yatırım tavsiyesi değildir"
167.500 kisi katilmis demekki bu arza
Kimmr'ın 4 tavanı Tezol'un tek tavanda kazandırdığına eşit. O yüzden tavan serisinin kolay bozulacağını düşünmüyorum. Arzdan gelen miktar düşük olduğundan tavanlar pek zevk vermeyecek. 5. Tavana kadar alım emri girmeyi düşünüyorum.
Kimmer pazartesi isleme baslasa guzel olurdu aslinda.Margune isik tutabilir.65 milyon lot bu 100 milyon lot margun..Gunluk alim emri taahutu vermedi margun.Verse kesin girecektim simdi kararsizim.En azindan 10 milyon lot verebilirdi.Tezol ondan kucuk firma olmasina ragmen halka arz ettiginin yaklasik 10 da 1 i kadar hergun 2 milyon lot alim emri veriyor.Margun de 10 milyon verebirdi.Bu benim icin eksi puan oldu Margune.Sayet 2.4 milyar tl varliklari 600 milyon tl gibi devasa 2021 ilk ceyrek kari olan firma gunluk alim emri vermeliydi.
1000/4000/8000 lot isteyen herkese 387 adet vermişler
işlem tarihi belli mi
Eyvallah selman
bu arada hacı da olmuşuz farkında olmadan
ekrana düşen her arz'a katılıyorum hiçbirşeyine bakmadan arz tarihlerini bile bilmiyorum ..baksan nolacak rus ruleti hepsi spekülatif
pd dd fk sı osu busu hikaye
Hala aynı kafa aynı mantık var.
Sanane kardeşim isteyen istediği fiyattan satar veya alır
ve sizi zorla halka arz girin diyen yok.
Cesaretin varsa girersin yoksa konuşmassın
sonra ağlama duvarı gibi skp nerde diye bağırmassın
53 milyon lot alış bekliyor, 70 bin lot eşleşme ve %10
min. 3 tavani var ama para kazandirmiyor [emoji846]
135 tl için ilk günde satmaya değermi düşünülür.
Hem parayı bağla 1 hafta ....
Bir hafta sonrada 135 tl için sat.
Mantık almıyor
Tavanda 40 milyin alici var.Neden ilk gun satarsin.Yarinda gidecek zaten yarin sat Aldığına deysin.Anlamiyorum gercekten satanları.Ytd
YEO dur durak bilmiyor ..+%225
darısı bunun başına ..olur mu bilinmez
sektörle iyi firma - kötü firma ile alakalı bir değil ..tahtayapıcıların insiyatifi nereye kadar derlerse
dağıtılan kağıtlar az kıymeti harbiyesi olmuyor
30.900.000 lot alıcılı bekliyor ama birileri alışlara bir giriyor bir geri çekiyor (anladığım toplayamadılar veya istediklerini yapamadıklarından dolayımıdır bilinmez) 1 dakika içinde 30.660.000 lota düştü. satanlar maren e girmek içn satıyorsa güzel :) zaman ilerledikçe satan sayısı azalıyor :)
Sn btssatim,
Bugün 446 TL karla 4.65 ten verdik.Bizden alanda kazansın değil mi?
.
Syg,
şuan satan sadece ky
rakamlar çok komik.
446 tl kar yapmış çok yapmışsın kardeş
KIMMR günlük, direksiyonun başına İs Yatırım geçtiyse toparlayabilir! ytd,
https://i.hizliresim.com/brm2m6s.PNG
KIMMR gerçekleşen toplam işlem hacmi:745 milyon tl
https://i.hizliresim.com/faii12x.PNG
KIMMR gerçekleşen toplam işlem lotu:175 milyon lot
https://i.hizliresim.com/9qwov2m.PNG