Bizim millet bereket, ihsan, emin, ihlas vs. muhafazakar isimlere bayılır. Bir sürü reklam da döndü. Bence rekor talep gelir. Akşam göreceğiz.
Printable View
Bizim millet bereket, ihsan, emin, ihlas vs. muhafazakar isimlere bayılır. Bir sürü reklam da döndü. Bence rekor talep gelir. Akşam göreceğiz.
559 lot dagitim olmus
212 milyon talep !
En az 3 tavan yapması lazım ytd.
cok iyi talep gelmis. katilmayanlarin bekledigi olmadi. herkes talep edene talep ettigi kadar gelmesini bekliuordu. ama 10 bin oot talep edene sadece 559 lot geldi. herkesin elinde 559 lot var. ki bozacak tahtayi
Bu şirketler bu kadar kötü neden spk birşey yapmıyor. Demek ki sırtı sağlam İhlas zedeler daha mağdur.
Penta 2 kesin olur, olması gerekir, olmazsa bu kadar önyargı kırılmaz kırılamaz, ama sonu yine hüsran olacak. Penta 2 olacağını bile bile girmem, doğan, ihlas ve bazı gruplara prensip olarak girmem. Ha bu grupların çok umurun da olurmu olmaz elbet. Ama insanın kendisine de saygısı olması lazım. Neyse umarm girecekler penta gibi kazanırlar.
hissenin fiyatı 2 lira zor eder. 4,60 tan sattılar.
piyasa ilk fiyatlamada bunu göz ardı edecektir.
kaç tavan gider bilmem ama orta vadede bu hisseye 1 tlnin altını gösterirler.
ben ihlas gazetecilik hissesini 2017 senesi idi 0.46 dan kimse almıyordu sonra bir baktık sene 2019 2020 olmuş o hisse bölündüğü halde yani 0.23 den 5 tl ye kadar yükselmiş 20 kat değer kazanmış şimdi soruyorum 20 kat değer kazanırken iyi di de düşünce mi kötü oldu kazan devamlı doğurmaz NASRETTİN HOCANIN FIKRASI misali borsa var
işlem tarihi ne zaman olur?
Yahu millet kriptolara ne servetler yatırıyor...hele hele bazı coinler tamamen çöp ama adamlar servet bağlıyor.
Yeter ki rüzgar olsun kimse temel verilere bakmıyor
onlardan biride benim, girmiş olduğum coin 10x yaptı ama hala satmaya niyetim yok, kafamdaki rakama gelince satacağım.
borsada yatırım yapıyorum ama sağolsunlar ky yi bulunca çok güzel öpüyorlar, yetkili kurumlar ky yi korumuyor, yapanın yanına yaptığı kâr kalıyor malesef, borsada belirli kağıtlarıda aldım ve unuttum. arada ufaktan halka arzlar (ırzlara) giriyorum. :)
Ihaas istenilen kadar verdiler. Zrgyo yerine buraya yatti. Carsamba ilkgun.ihlasin ilk gunu berbatti. Subat 1994 de 200.000 tl(eski parayla) niyetlenmislerdi 50.000 tl den arz olmustu. ifk ise faaliyete baslayinca gittikce gitti.2001 subatta coktude bir daha kendine gelemedi.
Y.t.d.
Kripto dunyanin hertatrafinda ponzi uygulamasidir buyuk oyun. Hollanda lalesini geride birakacak bir vukuattir. Y.t.d.
Olumsuz Söylemlerde haklılık payı yüksek .. şimdi yeni arzlarda konsept değişti daha fazla soymak için hisseleri ilk gongtan itibaren yükseltiyorlar, şimdiye öyle oldu ,umarım bunda da olur ..sonrası sizin ısıya day*****klılığınıza kalmış
Bundan önceki son dönem arzlar da çok parlak firmalar değildi birkaçı dışında
Maksat adrenalin olsun istediğimi vermişler aldık bakalım
Usa usaklari bir ihtimal ucururlar....
Haber sitelerinde "halka arz büyüklüğünün toplamda 10,64 katına denk gelen 1.076.516.242 TL ve 73432 yatırımcının başvuruda bulunduğu" Konusunda haber yapılmış.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Çarşamba kesin mi?
Neyin arz edildiğinin zerre önemi yok. Hele ki tümü eşit dağıtım arzlarının hiç önemi yok. Tahtaya yön vermek isteyen illa ki küçük küçük dağıtılan malı toplamak için saldırıyor. Eli mahkum.
Mahallede Et aldığınız kasap eşit dağılımı hisse arz etse şu anki konjonktürde 30 kat talep alır
Grubun 1 liranın üstün işlem görecek tek hissesi olacak nazar boncuğu takmak lazım gerekecek, yoksa nazar değerse onunda gideceği yer 1 in altı olur
SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Azcık bir akılları varsa tahta küçük buna sahip çıkarlar diye düşünüyorum. İlk günden patlamaz. Sembol şirket yapıp 15-20 lerede götürürler oradan bedelsiz değerini düşürüp millete yayıp ordan da bir bedelli mis gibi operasyon.
Ben açılışla birlikte bir facia olacağını düşünmüyorum. Hatta biraz güzel kazandırıp ihlas savunucu kitle oluşturmak içinde güzel fırsat. Merakla bekliyoruz.
İşleme hangi gün başlıyor bilgisi olan varmı. Ben katılmadım ama, hareket olacağı kanaatindeyim.
Vaaayyy Kibar Hırsız vaayy..
Milletin cebine 1 Parmağını daha sokmuş..!!
İhlas Haber Acansı ,hee.!?
Diger deyimle,İblis holdingin yancısı.
Milleti nasıl çarpacaklarını da ,4.60 TL Fiyat belirleyerek haber vermişler...
Alan,Hayrını görsün.!
İhlas gurubu yatırımcıları yıllarca bezdirmiş,sürekli bedelli furyası insanların kanıyla beslenen bir yapı! Bakalım yinede iyimser olmaya çalışıyorumbelki bu sefer yatırımcılara güven verirlermi görelim,hayırlı olsun şimdiden.
Tavan açti ilk gün ihlasa güvenmeyen bibtavanda satıp çıkarım diyenler baya sattılar 650 k işlem oldu 10 dakikada satışta bakalım yarın napacak
2.5 m lot işlem oldu suanda tavanda 3.7 m alıcı kaldı ilk günden bu kadar işlem pek hoş değil
4m işlem oldu an itibariyle halka arza katılanlardan tahminim 16.000 kisi satıp çıktı bakalım yeni alanlar tahtaya nasıl yok verecek bol kazanclar
İhyayı Kullandı şimdi
İha
Neylerse Mevlam eyler
Bunların Hakkımdan Allaha Sığınırım
Ah be kardeşim,aylarca,yıllarca bende bu rezilliği,usulsüzlüğü,şaibeli film ve senaryoları yazar,çizer,söylerim ama benim burada bir çıkarım olduğunu zannetmiş olanlar bana düşman kesilirler ama bilmezlerki yüklüce zararlara,kayıplara gark olup mağduriyet yaşayanların başında geliyorum içim yanıyor gardaş ama kimseye sesimizi duyuramıyoruz cimer'e,spk'lı lara onlarca kez şikayett bulundum malesef cevap bile vermediler..Ahlaksız amerikan evladı İHYAY satıyor İHA alıyor nasıl bir tuzak düzenek kurmuş görüyorsunu İha tavan yapıyor İhyay neredeyse taban olacak bu nasıl bir ahlaksızlık,hırsılık,yolsuzluktur bunu o zalimi koruyup kollayan adaletsiz,hukuksuz,hakkaniyetsiz,merhametsizlere sormak lazımki vatandaşlarının başını tutup sözkonusu vatan haini amerikan vatandaşı mücahit Ören'e neden ezdiriyor,soyduruyorsunuz neden zulümlerine göz yumuyorsunuz diye ama onların gözünde daima suçlu vatandaş olduğunu bildiğim için malesef soramıyoruz çünkü sormaya korkuyoruz niye çünkü mazlumlar haksız zalimler haklıdır onların nazarında o yüzdendiyorumki; titreyip kendimize gelelim doğru ve yanlış insanları iyi ayırt edelim ve zulme son verelim..Kalın sağlıcakla.....
İHAAS günlük, isteyenler rahat almış gibi,
https://megaimg.net/i/i/AwoxnX.png
İHAAS halka arzın ilk günü 2623 yatırımcı 6.7 milyon lotla tavanda alıcılı, daha ilk günden 5.4 milyon lot satış yemiş,
https://megaimg.net/i/i/pgy79X.png
İHAAS genel takas, tahta yapıcısı İş Yatırım görünüyor,
https://megaimg.net/i/i/eNGRrX.png
Aşırı işlem oldu. Gün sonu önemli...
Dünku tavandan 5.5 milyon işlem olduktan sonra sabah baktım tavanı bile göremedi 5.45 den vedalastim kalanlara bol kazançlar ama gerçekten gene eşit dağıtımda bile hiç bir hareket yapamadı ihlasin kağıdından da çok bişi beklememek lazım zaten