kusura bakmayın ama T.ş.k geçilmiş bizlerle
bu nedir yahu dilenci sadakası gibi
Printable View
kusura bakmayın ama T.ş.k geçilmiş bizlerle
bu nedir yahu dilenci sadakası gibi
%1.83 oran ile bireysel yatırımcıya verdiklerine göre bireysel yatırımcı en az 52-53 kat talep etmiş gibi.
Ancak toplamda 22.5 kat talep toplandı dediğine göre kurumsallar az talep etmiş, bireysel 52 kattan çok çok fazla talep etmişki ağırlıklı ortalama 22,5 kat talebe düşebimiş.
Yani bireysel sayesinde yine kurumsallar 4 ayak üzerine düştü ve yine bireyseller sayesinde (her zaman olduğu gibi yine bireysellerden) daha çok kazanacaklar.
Hayırlısı olsun diyelim. Çay belki bir çorba içeriz. Buna da şükür.
ulusal faktörüng sonuçları kötü yabancı yatırımcı istediği kadar almış Türk kurumsal talebi fazla 9 kat gelmiş ama bunlar al satçı tayfa olduğu için ilk gün açılış fiyatına bile basacak adamlar olabilir geri kalan bireysel küçük yatırımcının talebi çok büyük olmuş
Ulufa mı Ulufe mi, bu ne yahu %1.8
3000 lira nakit vardı kenarda, 55 liralık gelmiş, artık çerçeveletip duvara asmak lazım 😀
Satış gelsede alsak ama en az bir hafta kimse satmaz bence, en azından ben satmam, hepi topu 22 lot gelmiş, toplam 55 lira, satsam ne olur satmasam ne olur.
İnşallah dediğiniz gibi 4-5 tavan yapar. Bende de 2546 lot var. Bende tavan olacağını düşünüyorum ama 3 tavan yeter bana
Bireysele %2 ve altında pay düşen arzlar, şimdiye kadar 5 den az tavan görmedi.Bakalım bu ne kadar gidecek
neye el atsak kuruyor, millet başka yerlerde yer bizde borsa da yedik tarlaları
arkadaşlar boşuna heveslenmeyin. üzgünüm ama bu kağıttan bi cacık olmaz.. çünkü bir arkadaşım zorla aldırdı bana :) ben hangi hisseye el atsam iflah olmaz. allahtan çok az geldi arzda.
ULUFA günlük, halka arzın ilk günü piyasayı mallandırmışlar gibi,
https://megaimg.net/i/i/BgAA4g.png
ULUFA halka arzın ilk günü toplam da 138 milyon lot işlem olmuş, tavandan da 16.5 milyon lot satış yemiş,
https://megaimg.net/i/i/Mg4a1w.png
ULUFA genel takas, hisse Emeklilik ve Yatırım Fonlarının elinde, hakim tahta yapıcısı yok gibi,
https://megaimg.net/i/i/eNj0Kw.png
neolacaktı ki ** 9 aylıkda 20 küsür milyon kar açıklayan lider faktoringin bile piyasa değeri 260 milyon ken sen gidip 340 milyon piyasa değeriyle bunu halka arz edersen sonuç da hüsran olur tabe YTD
utanmasa taban olacak :kahkah:
zarar kol gibi.. 40 tele
2.40 alıcıda gelse, onları doyuruyorlar bu da demektir ki ven sana 2.40 tan verfim onu alttan almasını bilirim. Bende bu nedenle tabanın bir üstüne alış yazdım. Adam enayimi habire 2.40 a mal versin, dimi ya parası bol demekki, acisini cikaracak. Bu nedenle sabırla tabanı bekleyeceğim.Taban yaparsa almam, Pazartesiyi beklerim. Ama yine ne yapacaklari belli olmaz bakarsiniz bir giris yaparlar artida kapatir ama hislerim tabana gidecek diyor bekle. Birsa da his işi degildir tabiki. 2.40 i almadik diye firlarsa 2.50 den aliriz sonra 2.40 a dusururler
Dün aracı kurumların milyon lotları ky ye satması, bugün şu ana kadar 70 milyon lira üzeri hacimle, hacimli olarak düşmesi. Düşse bile hacimli düşmeseydi keşke. Dün satıp bunu aldığım kağıdın 2 günde yüzde 12 artması. Hangisine yanayım. Fena terste yakalandım. Uzun süre bu kadar terste yakalanmamıştım. YTD
17 Aralıktan beri, 13 günde, ilk 5 aracı kurumda 4 milyon lot takas artışı var. Dikkat çekici. Yatırım fonları ve Emekli fonları halka arzdan sonra ilk ay satmış. İlk 5 ve ilk beş sırada değişen 2 aracı kurumla birlikte toplam 7 aracı kurumdan toplanıyor. Sanki hazırlık yapılıyor.
YTD.
Trendde oturacak gibi görünüyor.
Bu hafta oldukça hareketli olmasını bekliyorum.
Yarın 3,08 zirvesini test edebilir, geçebilir.
Millet koyunun tuza koştuğu gibi yine koşuyor
Kıyaslayın bakalım
40 milyon kâr yazan ŞEKFK
60 MİLYON KAR YAZAN BANTAŞ
700 MİLYONA YAKIN KÂR yazan VERTU
355 milyon borçlanma ihracı var. Millet bu yüzden % 500 bedelsiz sermaye arttırımı olacak diye alıyor. Yaklaşık 9 ay süresi var spk onaylamış. Tahsisli-Nitelikli yatırımcıya 355 milyon borçlanma ihracı yapılacak diyor Kap ta. yani haber olarak tamam olumlu etkileyebilirde denildiği gibi biz k.y. ya % 500 bedelsiz olarak yansırmı?
Kardeşim akıllı olunan.giden değil bekleyen; pirim yapmamış
Bir de 350 milyon diyorlar
Yav ortada hiiçç pirim yapmamış 1 milyar ihraç edecek olan fk/dd si %300 düşük
42.2 milyondan fazla yazan, lotu az
SEKFK VARKEN BEN ENAYİMİYİM Kİ
BURAYA GELEYİM
MİLLETİN AKLIYLA OYNAMAYIN...
Yahu millet zaten popilist. O kadar bilişim araçları gelişmiş 20 yıldır bir şey değişmiyor. Yani hal böyleyken milletin aklıyla oynamaya gerek bile yok. Kaldıki benim şahsen öyle şeylerle hiç işim olmaz. Rtalb da görmüş olmalısın. Yanıldığımı sanmıyorum sen o güven olmalısın. Zararın neresinden dönersek kardır dedim. Ben 20 TL iken çıktım. Düşüşe trade var iflah olmaz bu kağıt dedim. Ama çok bilmiş arkadaşlar kağıt 8 TL olmuş hala rtalb talar.
Tamam haklısın fakat senin bahsettiğin sekfk kirpi gibi grafik çizmiş. Spekler temele mantığa falan bakmıyor. Benimde fazla zamanım yok yıllarca bekleyecek. Valla 3 gündür kağıttayım yüzde 20 aldım. Kağıtta müthiş bir alım iştahı var. Bariz güzel toplanıyor hala.
Neyse borsada her an her şey olabilir bunu biliyorum. Benim asıl merak ettiğim 355 milyon ihraç edildiğinde biz k.y. ya dedikleri gibi yüzde 500 bedelsiz olarak yansırmı? Çünkü borç ihracı tahsisli ve nitelikli yatırımcıya yapılacak.
Hoş yansısa bile hiç bir etkisinin olmayabileceğinide biliyorum. Çünkü daha önceden örneklerini gördüm.
Ha bi de garfa var
çookk sinsi
Vallaha bravo
Tav 300 milyona yakın kar yazan GARFAYA yaklaştın
İSENİN ki katı kâr yazan (100 milyon) LİDFANIN NEREDEYSE İKİ KATI PİYASA DEĞERİN OLDU
Harikasın yavvv maşallah
vALLAHİ BRAVVOOO
51 MİLYON KARLA
100 MİLYON KÂR YAZAN
LİDFANIN
2.17 KATINA ULAŞTIN PİYASA DEĞERİN
HARİKASIN YAV (1.8 milyar>0.831 milyon)
Yıllıkta 270 milyon garfayı da unutmamak lazım
Lidfa
Ulen spekkkk
Yemezler
tavandan tabana guzel hareket % 20 cepte
100 ml kâr yazan ulufa 860 milyon iken
206 milyon kâr yazıp bünyesinde DENGE VARLIK YÖNETİMİYLE BİRLİKTE 725 milyon eden bir LİDFA
BU BORSANIN HİİÇÇ AYARI KALMAMIŞ.
üstelik lidfa yalan falan değilse banka kuracak deniliyor..
İLGİNÇ DEĞİL Mİ:((
ULUFA.E Pay Başına Brüt Temettü: 0,0835322 TL Teorik Fiyat: 5,676 TL (Teorik fiyat, fiyat adımına yuvarlanmamıştır)