12,70 den maliyetlendim 1 ay önce. hedefim 17 TL fakat sanki biraz geç kaldın be sentetik.
Printable View
12,70 den maliyetlendim 1 ay önce. hedefim 17 TL fakat sanki biraz geç kaldın be sentetik.
Ne cilveli geçiyor
Bilanço iyi gelecek bilgisi var.:whistling:
Blanco ayın 11 inde geldi 100 kar
Alımların ardından 4 ayda %59 prim yapmış, gayet güzel, bugünse özel emirle satış yapmışlar.
30.05:
Ortaklığımız, Bağlı Ortaklığı İŞBİR SENTETİK DOKUMA SANAYİ A.Ş. (ISSEN) payları ile ilgili olarak özel emir yoluyla, 23,00 TL fiyattan toplam 3.570.000 TL nominal tutarlı satış işlemi gerçekleştirmiştir. Bu işlemle birlikte İŞBİR SENTETİK DOKUMA SANAYİ A.Ş. (ISSEN) sermayesindeki payımız %76,50 olmuştur.
Merhaba, firmayı yakından takip eden arkadaşlar varsa yazabilir mi?
Bir süredir takip ediyorum, sürekli çıkma eğiliminde hisse.
Bildiğiniz bir hikayesi var mı? Son 1 yılda 3 kat değerlenmiş( tabi tl bazında söylüyorum₺
geri vitesi olmayan hissenin sayfası niye böyle sessiz acaba
17 yi bekleyen arkadaş 27 alsın
şirkette bir şeyler oluyor galiba ama henüz kokusu çıkmadı bu kadar sert düşüş anlamsız
yatırımcı ilişkileri temsilcinin telefonu hep dolu e postalara cevap yok açıklama yok. Hisse bir tavan yaptığında hemen tedbir sistemine alan psk dan bir ses hareket yok
ne berbat bir hisseymiş bu,hergün ekside...yazan,çizende yok,nasıl bir yıldız pazar hissesi olmuş...
ne hisseymiş veya tahtacıymışsın,ama inat ettim,O 20 ler gelecek...ytd...
hep sinsice hareketler,tahtacıya ders verecek karşı hareketlere ihtiyaç var,zor bir hisse.y.t.d.
ne ******** bir güruhmuşsunuz,tam çöplüksünüz,bu şekilde sürekli düşen bir hisse görmedim.Allah belanızı versin,inşallah...
Yazıklar olsun.2022/8 ay fiyatlarına geri geldi,nasıl bir şirketsin sen,yatırımcısına böyle eziyet edenin kimlerden ne farkı var ki...
çok kahpeymişsiniz,başka da diyecek bir şey yok.
Bu Savaş ortamında mallanan mallanmıştır. Zaten grafik yerlerde sürünüyor. Artık yukarı yönün başlaması lazım.
#ISSEN yatırımlarını yurtdışına taşımak için 2017 yılında Hindistan’da yüzde 50 Türk-yüzde 50 Hint “Ortak girişim” modeliyle kurulan İşbir Mewar’ın, tüm hisselerini 2020 Ekimde satın almış.Hindistan'da 10 dönüm kapalı fabrikada 600 kişiyi istihdam ediyormuş..
M2007J17G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu adi kağıt taki mayıs ayından beri düşüyor... öyle bir soygun düzeni kurmuşlar ki,şirket yönetimide seyrediyor,yoksa onların bilgisi dışında olabilir mi bu hırsızlık !%50-60 zararımıza mı yanalım,enflasyon karşısındaki paramızın pul olmasına mı,haram zıkkım olsum.
Dönem karı (zararı)
222.178.737
277.133.555
cok dise dokunur bir bilgi yok sanirim.
finansallarina biraz baktim bu sirketin de fena durmuyor. son donemde de bayagi dayak yemis. dun itibari ile kademeli olarak alisa basladim. orta vadeli olarak dusunuyorum.
*ISSEN-İşbir Sentetik 2024 yılı 12 aylık konsolide net dönem zararı -393.252 TL (Önceki 405.957 TL)
20 yıl önce iş görüşmesine gitmiştim ama nasip olmamıştı.. Çalışanın olamadık ama bakalım ne kadar süre ortaklık edeceğiz :)
Konsolidasyonu biraz daha sürebilir ve bir miktar daha düşebilir duruyor; 10TL civarından kademeli alırım diye ufaktan giriş yapmıştım, sağ olsunlar kırmadılar veriyorlar ara ara :) İlla düşecek diye bir şey yok tabi, borsa bu: hisselerin nereye düşeceğine veya nereye çıkacağına bizim gibi marabalar karar vermiyor!
https://i.hizliresim.com/7lwihcs.jpg
TL bazlı grafikte pivot 10TL civarında ancak yıllık ortalama 8.80 civarlarında olduğundan ilk etapta pozitif bakmaya başlayabilmek için 8.60-9 bandının üzerine atması gerek diye düşünüyorum..
Aşağıdaki USD bazlı grafikte de 25 cent önemli duruyor, yani an itibariyle kabaca 10TL civarı..
https://i.hizliresim.com/olkvlxk.jpg
Defter değerinin altında işlem görüyor (PD/DD ~0,62) ancak 2025 Q1 zarar açıkladı (400m küsür zarar, kabaca 3 milyar piyasa değeri)
Tekstil sektörünün genel sıkıntılarından etkilense de ürün gamına göre klasik tekstil şirketi değil, dolayısıyla endüstriyel canlılık veya cansızlık etkili..
Hacim düşük, likidite riski taşıyor :)
Borsada herhangi bir garanti olmasa da kendini daha "Garantici" tanımlayanlar; teknik olarak daha dip seviyeleri veya üst kırılımı, temel açıdan bakanlarsa kâra dönüş sinyallerini beklerler muhtemelen :)