türkihale
@ihale
·
46d
BOTAŞ Ceyhan Römorkör Limanı Rehabilitasyon Projesi Yapım İşleri İhalesi
Ceyhanda kazık çakan çakana....
Printable View
türkihale
@ihale
·
46d
BOTAŞ Ceyhan Römorkör Limanı Rehabilitasyon Projesi Yapım İşleri İhalesi
Ceyhanda kazık çakan çakana....
Bu iblis yuzunden Algyo yu da kaciracam Allah kahretsin
Bagfas bile yuzde 9 oldu fabrikasi kapandi etti . Rezillik gercekten . Sinirlerimizle fazla oynuyor
Haysiyetsizler
Bist-30 da 100 milyonun altında vestel ve tekfen var. İtibarları ortada şerefli patronların....
Libya konsey başkanı el mişri geliyormuş...amk larım d.tlerini kurtardık ama hala 4 milyar doları ödemediler. tuaregler deveyi sever, deveye diken beyinsize diken diye bir söz var...
Ortak icerdeki ust duzey adamlar bile Kac Milyon Dolar alacagini bilmiyor ya da farkli farkli aciklamalar yapiyor . Sen gercekten oradan para gelecegine inaniyor musun. Alirlarsa da senin benim haberimiz olmaz el altindan alinir . Bu haysiyetsizler benim gozumde hirsizdir hicbir sozlerine icraatlerine inanmiorum
Insaat sirketi enka artar artmazsin, Bist 30 lar ucar ucmazsin, gubreciler artar gitmezsin .Milletin patronu kagidini geri alir almazsin, Yalan haber gonderirsin , iyi haberi gizler, kotu haberleri Cuma aksamlari kap gonderirsin. Sen ne seref yoksunu , ne haysiyetsiz bir firmaymissin. Bundan sonra kazanayim kaybedeyim bu sirkete ortak olayim olmayim her yerde itibarinizi 5 paralik etmeyen , hirsiz oldugunuzu cumle aleme bildirmeyen adam degildir . Madem ortaklar skinde olmayacak niye halka actin yuzde 50 . Teker teker geberin hepiniz
2014 bilançosunda 84 milyon dolar zarar yazılmış, ilk tahkimdem 29 milyon dolar + 10 yıllık gecikme faizi kazandık, 2. davayı kayıp ettik sayılır, tahkim basitçe MMRA tekfenin talan edilen şantiyelerini, iş makinalarını vs. zararları karşılasın ama tekfende kalan işi bitirsin diye karar vermişti. rte nin imzaladıgı ve süresi çoktan dolan 2 ülke arasındaki anlaşmaya göre sözleşme iptal edilmiştir. bilançoda zaten yazıyor. Bilançoda yazılanlara bakarsak MMRA ve Tekfen KESİN TUTAR konusunda anlaşmış, iş libya hükümetinin ödemeye dair onayına kalmış diyebiliriz. Rakam 100 milyon dolardan fazla olmalı.....Birazdan kapıcı mail atıp yok bizim MMRA ya borcumuz var demezse son durum böyle....
libyayı 5 seneyi aşkındır konuşuyoruz, ilk sene konuştuğumuzda alıyorduk ve zengin oluyorduk, 2. sene alıyorduk ama zengin olup olmayacağımız belli değildi, 3. sene alıyorduk birde üstüne Osman bey'e davanın bayan hakimini nikahlıyorduk, 4.sene alıyorduk kimden alacağımızı henüz tam anlayamamıştık birde üstüne hükümet marifetiyle alacağımız paralar artmıştı, 5. sene hükümet de karışmıyorum ben bu işe karışırsamda tanıdıklarıma karışırım dedi, libyalılarda veririm ama bütçesi yok demeye başladı, 6.sene içinde alacağız ama MMRA nın ismi değişmiş bir kısmı bütçe yokluğuna buharlaşmış bir kısmı MRNA aşısı olarak almaya çalışıyoruz diyolar. Hatta bu işle ilgili Libya'dan alsın paraları diye şirket ÇED avukatını görevlendirmiş, hatta oda Gmail den Libyadaki hükümete ait gmail adresine mail atmış oradanda 5milyon usd yollayın hemen halledelim işinizi maili gelmiş. M.G parayı çıkarttırıyormuş ivedilikle, yakında alacakmışız. Yani bu süper haberi benden duyun dedim, doğru çıkmaz ise şirketteki yalancıların işbilmezlerin yalancısıyım.
YTD biliyorsunuz
Libyadaki alacak rakamını damat mırat bile bilmiyor. genel kurulda sorulmuş, ilk davada kazanılan rakamı söylemiş, sonra kafkaslı 100 milyon dolar diye düzeltmiş rakamı, tutanaklarda mevcut....
iki haber biri Cemal beyden biri benden, ben benden gelen bilgiye inanmanızı tavsiye edermiyim bilemedim, lakin diğer haberinde bir sonuca ulaşacağı konusunda öğretilmiş kuşkularım var. :( :party:
Libya da Katar da ikisinden de bi sey beklemiyorum . Bu beceriksiz hirsiz surusunden. 1-2 tane is alsinlar yeter lanet olsun . Alacagim kagit Algyo da uctu , ske ske bunda kitlendik
Olursa piyango olur gözüyle bakıyorum ben Üstadım. 24 aralıkda seçim var tuareglerde normalleşme olursa, yurtdışındaki paralarını alırlarsa belki yanlışlıkla, istemeyerek öderler borçlarını...Gerçi ibişler isteler şimdide öderler ama evlenen her tuarege 50bin libya dinarı ödedikleri için bize sıra gelmiyor....:drunk:
Kenya ile is gorusmem var Pazartesi , Afrika sermayesini buraya akitacam insallah olursa
Saat 17.00 den sonra bişeyler olmazsa bist-30 un en rezil kagıdı tekfen olacak. diğerleri milyar, yüzlerce milyon hacim yaparken tekfen 83 m. hacimde.(mynet-15 dk. gecikmeli rakamlar)
https://t.co/AxxNIyMz2H?amp=1
https://t.co/V9SRG5S4sV?amp=1
Şu anki rakamlar..
Mersin medyasında hala CFS iptal oldu haberi yok. TMMOB, mersin barosundan avukatlar, belediye vs. mahkeme sonucunu çoktan gazetecilere söylerdi, haber sürmanşet olurdu. Gelde huylanma şimdi....:drunk:
https://www.guneygazetesi.com/haber/...taya-dava.html
Mersin Barosu ile MERÇED, Tekfen Polipropilen Tesisi Çevresel Etki Değerlendirilmesi (ÇED) olumlu kararının hukuka aykırı olduğu gerekçesiyle, yürütmesinin durdurulması ve işlemin iptali için 13 Nisan 2020 tarihinde açmış olduğu davanın ardından bu kez, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile tesisin yapılacağı alanın ‘Özel Endüstri Bölgesi’ ilan edilmesi kararının, kamu yararına ve hukuka aykırı olması sebebiyle, yürütmesinin durdurulması ve yapılacak yargılama ile işlemin iptali için Danıştay’a duruşma istemli dava açtı.
MERÇED Başkanı Sabahat Aslan ve Mersin Barosu Kent ve Çevre Komisyonu üyesi Semra Kabasakal tarafından Danıştay’a açılan davada dilekçesinde “4737 sayılı Endüstri Bölgeleri Kanunu’na uygunluk denetimi yapılması, Özel Endüstri Bölgesinin hayata geçmesi, çevresindeki tarım alanları ve yerleşim bölgeleri için yaşamsal tehlike yaratmaktadır. Kümülatif etki nazara alınmalıdır. Bu noktada Anayasa ve yasalarla güvence altına alınan temiz ve sağlıklı çevrede yaşama hakkımız ihlal edilmekte, halk büyük bir tehlike ile karşı karşıya bırakılmaktadır. 2005/9207 Sayılı işyeri açma ve çalışma ruhsatlarına ilişkin yönetmelik hükümlerine riayet edilmemiştir. Dava konusu işlemle uluslararası hukuk ve akit olunan uluslararası sözleşmeler görmezden gelinmiştir†İfadelerine yer verildi.
Dava dilekçesinin sonuç bölümünde ise şu görüşlere yer verildi: Proje alanının hali hazırda var olan kent planları (çevre düzeni planı ve alt ölçekli planlar) ile paralellik içermediği, proje kapsamı hazırlanırken sürdürülebilir planlama politikalarıyla hareket edilmediği ve bu nedenle temel şehircilik ilkelerine uyulmadığı görülmektedir.
Tesiste aşırı su kullanımının sağlayacağı negatif dışsallıklar ele alınmamıştır.
Planlanan projenin etkileyebileceği tarım ve gıda sektörlerine olan etkiler göz ardı edilmiştir.
Tesis, ağır kirlilik oluşturan sanayi alt yapısı ile Mersin Limanı’nın verimliliğini etkileyebilme potansiyeline sahiptir.
Serbest Bölge’nin gelişimini sınırlamaktadır.
Karaduvar Balıkçı Barınağı’nın işlevini kısıtlayabilme ve Mersin merkezde balıkçılığı potansiyeline ciddi zararlar verebilme potansiyeline sahiptir. Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla Akdeniz Belediyesi tarafından 1.’ si düzenlenen Balık Festivali tüm Mersin halkı tarafından takdirle karşılanmış, adeta Mersin halkı tonlarca balığın pişirilmesiyle balığa doymuştur. Dava konusu tesisin yapılması halinde bu festivalin bir daha düzenlenmesi mümkün olmayacaktır.
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ilan edilen Mersin Tarsus Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesine olan etkiler hesaplanmamıştır.
Yukarıda açıklanan ve resen saptanacak nedenlerle; T.C. Cumhurbaşkanlığı’nın Toros Tarım San. ve Tic. A.Ş. Mersin Özel Endüstri Bölgesi İlanına dair 27.03.2020 tarih ve 2318 sayılı kararının açıkça hukuka aykırı olması ve ileride telafisi güç zararlar doğması ihtimaline ve işin aciliyetine binaen yürütmenin durdurulmasına, söz konusu Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin kamu yararına, şehircilik ilkelerine ve planlama esaslarına aykırı olması sebebiyle iptaline karar verilmesini, yargılama giderleri ve avukatlık ücretinin karşı yana yükletilmesine karar verilmesini talep ederiz.â€
“PROJE, BELLİ GRUPLARIN RANT ELDE ETMESİ İÇİN HAZIRLANMIŞâ€
Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, “Karaduvar Bölgesinde, Polipropilen Tesisi’nin yaratabileceği yoğun sanayi üretimi ve oluşabilecek çevre kirliliklerinden, tarım topraklarının çoraklaşmasından ve balıkçılığın bitmesinden, insan sağlığının zarar görecek olmasından bölgede yaşayan insanların kent içi ve kent dışı göçünü arttıracaktır. Bu sorun tesisin doğusunda yer alan Karaduvar, Karacailyas ve Kazanlı bölgeleri ile kuzeyinde yer alan Özgürlük, Çay, Çilek ve Cumhuriyet mahalleleri, tesisten çok olumsuz etkilenecektir. Projeye vergi muafiyeti getirilmesiyle birlikte, projeye çeşitli üstün teşviklerden faydalanmasının sağlanılması, projenin belli grupların rant elde etmesi için hazırlandığı ve özel bir proje olduğu anlaşılmaktadır†dedi. (Haber Merkezi)
GEÇEN SENEKİ DANIŞTAY HABERİ...MAHKEME KARARININ DUYULMAMASI İMKANSIZ GİBİ AMA HABER YOK....
Cemal31 ağam genel kurulda seni başa seçeriz senin şirket hakkındaki bilgin her yönü ile ortakları ve yönetim kurulunda yoktur senin bilgi ve cesaretin hem şirket alacakları ortaklıklar ve taahhüt işleride şirketi çok iyi yerlere getireceğinden eminim kayyum gibi düşün genel kurul üyelerini kov başta hacıyı pandorada sana atak bağı olursa sen bilirsin
Sayin kaysersoze
Genel kurul vakti hala bu lanet kagitta olursak gel seninle gidelim genel kurula . Haci Murat bende , sen kimi aliosan al . Sovmen Emrah danisman sifatiyla gelir belki ufacik tefecik zaten onu da sen kap . Cemal Aga da Ceyari alir . Bi guzel pataklariz hepsini kapanisi da Pandora ile Legolas yapar .
Pozitif Maxi saa pozitif haber, HSBC nin net alımının binde birini ben yaptım.....:yahoo::halay:
https://share.matriksdata.com/share....11101924194676
Günün takasları....
merlin
@merlin62930625
·
25d
@perihantantug
adlı kişiye yanıt olarak
f/k geleceği satın alır derler, örneğin #tkfen f/k çok düşüktü hisse 26 dı ve iyi kar yine gelmişti, sonra düşmeye başladı f/k ve pd/dd hala çok düşüktü, lakin hisse düşmeye devam ediyordu 2 sene düştü yarısına ve bir süre önce zarardan dolayı f/k yoktu Düşünen yüz
PERİHAN HAYDE CEVAP VER ŞİMDİ BU SORUYA.....
Lanet olsun bunda beklerken Algyo kacti , Otel almislar yarin tavan yapar alana kadar ben . Bunda beklerken daha neler kaciracam kimbilir . Bana zarari bu gidisle bu kagidin kacirdiklarimla 3-4 milyona vuracak . Belki Ceyar icin Pandora icin ufak rakamlar ama benim hayatimi degistirecek firsatlari bu iblislerin sirketinde bekleyerek kaybettim . Sadece eylulden beri tuprasi da Algyo yu da goz gore kacirdim . Gecen seneki ralliyi soylememe bile gerek yok zaten sokaktan gecen adam 3 e katladi gecen sene
Bir kaza bela olmaz ise ben gitmeyi düşünüyorum bir arada gidersek bence etkili olabiliriz
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
https://twitter.com/guneygazetesi
Yakın zamanda Danıştay 6. dairenin mahkeme sonuçu açıklanmadan, çıkan kararı taraflardan birine verdiğine dair haber paylaşmıştım. Galiba yine aynı b.ku yediler, açıklanmayan karar önceden tekfene verildi, mersindeki karşı tarafların bundan haberi yok. Haberleri olmuş olsa bomba haber diye tüm medyada yer alırdı..
MAXİ senin twitter hesabın var, üstteki gazeteye yazsana uyumayın Tekfen PP İPTAL oldu diye....Ayrıca haber için pere iste, 50-50 kırışırız aramızda....:oleyo:
https://www.gazeteduvar.com.tr/danis...-haber-1539552
Danıştay kararı daha açıklanmadan taraflardan birinin eline geçti
Danıştay 6. Daireâ€â•de görülen bir davada karar, aylar önce taraflardan birinin eline geçti. Kararın şaibeli biçimde elde edildiği öne sürülerek hakimler ve kalem görevlileri şikayet edildi.
25 Ekim Pazartesi 2021 Saat: 11:44
HA BU 6. DAİRE SARAYA KAFA MI TUTDİİ ŞİMDİ....
SON TOPİK SAYFA 1007
Eğer karar Mersindeki taraflara verilmemiş, tekfene önceden verilmiş ise ve Tekfen halka açık bir şirkette bunu KAP açıklamasıyla bildirebiliyorsa Türkiyeyi sallayacak büyük bir b.ka battılar. MAXİ sen mersin vekili Ali Mahir Başarır a yaz, bende vekilim LÜTFÜ ye söyleyeyim, Lütfü haklarından gelir bunların....:oleyo:
Cemal31 ağam boka biz battık bu hisseyi almakla
Twitterde sormuş biri zaten, ekotürk tv sunucusuna tekfen 26 da ucuzdu, yarıya düştü hala ucuzdu diye.....ve hala ucuzzzz....Ali dedeye TAKOZCU dede diyoruz, bu ibişler hisse fiyatıyla hiç ilgilenmiyor gibi görünsede yeri geliyor hisse yükselmesin diye takozluk yapıyor, yeri geliyor her türlü haberle iş çeviriyor. Milyarlık KALAMIŞ LİMANI ihalesine tekfen girdi diye haber kanallarında, borsa sitelerinde, sosyal medyada haberler servis ediliyor ama YALAN HABERİ kapıcı cafer beni ilgilendirmez, gidin yalanı kim söylüyorsa ondan hesap sorun diyebiliyor. Dediğin gibi b.ka battık, hemide cıvık inek b.kuna....
https://www.youtube.com/watch?v=wolzLqkZdtk
Cafer koşşşş 5 şişe her zamankinden, bi b.ka yaradıgın yok nasılsa....:drunk: