O bir fenomen...
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O bir fenomen...
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüpraş ay sonu hedefi 185 TL
Ytd
Arayi bozma ustadim. Senin degerini anlayacaktir...SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Faiz tahminlerini alalim hadi
225 bp indirim diyorum
Web anlatmak istediğimi tam ifade edememişim. " Kötü br surpriz ile karşılaşmak istemiyoruz " derken indirim beklerken tam tersi bir durumla karşılaşabilir miyiz? endişesini ifade etmek istemiştim. Yoksa söylediğin tabi ki doğru. Ben pas geçsin o da yeter diyorum. Yoksa indirim sonucu dolar , euro nereye gider tahmin etmek mümkün değil. Bol kazançlar ve iyi şanslar.
bununla ilgili, bu tür haberler bekliyorum
https://www.enerjiekonomisi.com/tupr...akitlar/17035/
Üstad yan kağıt devrinin bittiğini koklayamadık.
siz aslında hep dediniz kağıtlar yerinde sayıyor diye bu doğruydu üstelik bunu pandemi sonu 2-3 kat yapan kağıtlara bile derdiniz.
O dönemlerde Tüpraş 150’lik kağıt olmuş 65 - 90’a Demir atmış orada 2-3 bile yapamamış kağıtlara yönelmek lazımdı onu kaçırdık. Çünkü diğer kağıtlar (baba kağıt) Erdemir bile 6’dan 18’e gitti Tüpraş 65’ten en az 185 olmalı demedik. Ya da şişe… Ya da Arçelik. ya da koç vs.
Orada acayip fırsat var onlara yönelemedik. Şimdi yeni teoriler bulmak lazım üstad
haklısın üstad ama bu dönem bilançoları ve faiz indirimlerini biraz da fiyatladı.
şimdi pandemi dönemine bakalım konya 200'den 1800 olmuş.
lüks kadife 30'lardan 6'lardan 60 olmuş.
baba kağıtlar hiç gidemedi. o yüzden şimdi onların zamanı geldi. kar da ediyor bu şirketler.
Örneğin şişe pandemi zamanı 4 olmuş şimdi daha yeni 10 oldu. pandeminin dibinden bahsediyorum bu arada.
şimdi hepimiz çıktık bu yaşanan şeye ralli diyoruz. aslında s&p 'nin vs. çok önce yaşadığı şey bu. bizim kağıtlar gidemedi sorun oradaydı. bence borsanın da daha yolu var. yani olmalı. öyle inanıyorum.
o yüzden tüpraşın yeni hidrojen atılımları açıklamasıyla pandemi zamanı 70 'lere düşen tüpraşın 3 kat değerlenebileceğini düşünüyorum 210'lara gelebilir.
tek çekincem EXXON 2 kat artmışken tüpraş neden 3 kat artsın sorusu?
ama ona da diyorum ki hidrojen yatırımı + dolar bazlı değerin neredeyse hiç yükselmemesi. o yüzden bist yeşil ama dolar bazlı bakalım, hisseler yerinde sayıyor aslında. tabii sizler daha iyi bilirsiniz. blueberry üstad nerelerde o bu ortamları sever :)
Yazdiklarin sp de olsa tamam
Ama burasi bist
Gun icinde tavandan tsbana vuran hisseleri izleyen bir spk var
Luksu hatirla tavan yapti diye ceza aldi
5 taban yapti hic bir ceza almadi
Umarim gonlune gore olur ama tupras 200 olabilecegi gibi iki gunde 100 de olabilir!
Bunlari gozonune alarak hareket edelim
Bir ayda soluksuz yuzde 50 yapmis bir hisseden bahsediyoruz
Elimdekiler; AFS, TCD, IJC, TGR, PPF, ISMEN, HDFGS, GEDZA, EGGUB, MIATK, Gram altın
TL dışında elinde ne varsa kazanırsın.
Para kazanmak için sabahtan akşama kadar çalışıyorum. Şuraya mesaj yazacak kadar bile vaktim yok ama paramızı pul ettiler.
Dedigim gibi dolarin artisi aesi konsolide etti
Brent dun cok fena coktu ama dolar yuzde 3 arttigi icin aes sifira yakin goturmus
Eksi 0.05
Fuatim netasmi tuprasmi dedim
Aklika koyden indim sehire filmi geldi
Haaa turas ha netas ne farkederki dedim
Netas aldim 😀😀😀
Alctl de goz kirpiyeah
Banu alkanin hareketini yapiyor
Bankalar artida
Pasmi diyeceklerki
Bistte ve dolarda sanki ters kose yapacak havasi var
Oyle bir dusus veya yukselme yok
Piyasanin haberi vardir faiz kararindan