Acayip oynaklik var
Satiyolar aliyolar
Fıd i satmaya elim gitmedi M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Acayip oynaklik var
Satiyolar aliyolar
Fıd i satmaya elim gitmedi M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ustadim ben aksine fid caktim
Yerinde karariniz olmus
Aksama yesertecekler bence
Bugun de boyle kapanirsa
Su sarkiyi dinletirler bize
https://youtu.be/lQkxU5iapbc
Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir lakin
Usdtr ve zgold al satla acaip gunluk cikiyor
Viski parasi tamam
Suan puro parasi zorlayacagim
Yakında dolarda da böyle hareketler görürsek yolun sonuna gelmişizdir demektir. Son nakitlerimle de 2/3 OPL yaptım, 1/3 TCA, devam. Ocak ortasına kadar da bu şekilde kenarda durmaya karar verdim.
Borsa tarafında 5-6 ay yatay-düşüş yönünde hareketler bekliyorum. Bu süreçte hisse fonlarına girmem için altta bekleyeceğim seviyeler 1700'ler. Buraya kadar sarkma olmazsa, girmeyi düşünmüyorum. Belki hisse bazlı girebilirim. Doların da yakında bir denge noktasına geleceğini düşünüyorum. Halen talep çok güçlü, ama ne kadarının panik alımları, ne kadarının gerçek talep olduğunu kestirmek güç. Kapanışlarda ters dojiler oluşana kadar daha biraz yolumuz var gibi görünüyor. Aşağı çekilmelerde 20'lerden döndüğümüzü varsayarsak, 15-16'lara çok hızlı bir şekilde gelebiliriz. Oralardan tekrar YP fonlarını arttırmayı düşünürüm.
Tahta okumayi bilen varsa
Zgold un tahtasini incelesin
Bist devre kesti
Kur farkı %6,96 17,5046 liradan almış merkezimiz.
geçmiş olsun herkese
La kimdi o burada biri vardi selale akarken su doldurun korkmayin
Webster birsey biliyorsa disimi kirarim
Momentum yeni basladi daha....
Tl de kalmis hasetleniyor diyen
Millete korku salma diyeeeeen
Kimdi!
Yalniz petrolun bu kadar dususu hosuma gitmedi acikcasi
Üstad düşüşler yaşanmadan önce çıkmıştım ondan nakite ihtiyaç vardı :)
Agresif degiskenler herhalde bu duruma turev acarlar dimi
Malesef yine fıd deyiz
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Makasa bak buneyaEk 28051
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Altın, borsa, değerli madenler, kriptolar, yurtdışı hisseler her yer tam bir kan banyosu.
Omicron nedeniyle ülkelerde tedbirler artmaya başlar, yeni kapanmalar meydana gelir, petrol düşer beklentisiyle bu hafta AES almak için EIB lere Cumadan satış emri girdim. Petrol düşmeye düşüyor da dolar yerinde durmuyor. Bakalım nereden al emri verebileceğim. Bir yerde stabilize olsada portföy değiştirsek artık....
Sade sey yesilM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
0.60 krs makas sasirmislarM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ustad ben cuma yapistirdim aesi
Petrol duserken dolarinda arttigi durumda aes almak en mantiklisidir diye dusundum
Bugun de alacaktim
Dusus devam eder dusuncesiyle alim emri girmedim
Lakin yarin saglam kapatacagim
Brent buralarda sudan ucuz bence...
Olayin omicronla alakasi yok
Biden abd enf tetikliyor diye brentin artmasini istemiyor...
Ytd
Syg
dogru tesbit , ama biden belirliyor petrol fiyatını ?
Borsada panik satışları hızlanırken kur ve tahvil tarafında ise yükseliş hızlanıyor. USD/TRY 17,988 ve EUR/TRY 20, 16 ile rekor kırdı. Dövizdeki günlük yükseliş oranı %8'i aşarken 10 yıllık ve 5 yıllık tahvil faizlerinde de zirveler görüldü.
Bugün 10 yıllık tahvil faizi %23'ü aşarak en yüksek seviyeyi gördü. Faiz oranı daha önce en yüksek seviyeyi %22,8 ile Ağustos2018'de görmüştü.
5 yıllık tahvil faizi %25'e yaklaştı ve Eylül 2018 sonrası en yüksek seviyeyi gördü.
Gösterge olan 2 yıllık tahvil faizi %23'ü aşarak Mayıs 2019 sonrası en yüksek seviyeye çıktı.
Türkiye'nin 5 yıllık risk primi olan CDS ise bugün 600 bp seviyesine çıkarak zirveyi gördü. Şubat ayında risk primi 300 bp seviyesi altına gerilemişti.
(alıntı)
faiz kararı sonrası cuma günü çeyreğini satmıştım. bugün de istemeyerek de olsa çeyreğini sattım. usd hergün -8 götürürken +0.8'le nereye kadar dayanabiliriz? padişahın konuşma tarzına bakılırsa gelecek sene sonu usd 200 lira tahminim var şahsen. ziraate yarın paramı dolar olarak nakti çekecem diye söylemeye gittim 50 kişi kuyruk, 80'lik hacıların hepsi dolar kapma peşinde. listeye adımı zor yazdırdım çünkü antalyada uygun fiyata döviz veren bürolarda dolar yok. ziraatin makas da abartılı değildi doğrusu, tuhaf şekilde..diyceğim o ki inşallah şunlardan bir vesileyle kurtuluruz o zaman dönerim bu can fonlara..aşkımız geç başladı ayrılık tez geldi ne yazık ki.
Öyle diyorsunuz ama bugün hem Fibabanka hem Alternatif Hoşgeldin faizlerini 1'er puan arttırmışlar. Reyisimiz canlarına okuyacak :D Diğerlerini bilmiyorum.
Yani aslında saçmalığı düşünebiliyor musunuz? Faiz insin diye ortalığı birbirine katıyorlar, aksine faizler daha da yükseliyor.
TGA bugün de laciverte sıvarsa , fırında ayva
TL MEVDUATLARI ICIN YENI DUZENLEME geliyormuş. C.B açıkladı
Mevduatçılar kaptılar avantajları gene.
Ben ikna oldum
Yarın ilk işim uzun vade mevduat yapmak olacak :)
"Bankada parası olanın kur yüksek endişesi olmayacakmış" TV'lerde alt yazı geçiyor.
Tamamen ikna oldum.