Bu ne saçmalık..Akşam seansı taban 2184,50 tavan 2319,50.....
Printable View
Bu ne saçmalık..Akşam seansı taban 2184,50 tavan 2319,50.....
Mal gibi piyasa sistem tamamen kredili ve viop patlatma üzerine kurulu. İşleri bitmediyse biraz daha verirler. Bittiyse dustugu yerden cikmaya baslar.
Ukraynadaki sıkıntı bu kadar olası görülüyorsa altın neden sürünüyor hala ?
Dinamitle balık avlamaktan farkı yok …
Dayu long short denir mi diyene helal olsun bak dün cort dedik bugün de 2270 lerde kapat gitti çok şükür artık altını üstünü aramayacaksın buradan 2400 e de 2000 e de gitse kim ne diyebilir bahane mi yok yoksa teknik mi yok hepsi var. Yani abi uzak durmayı da bilmek lazım size bol kazançlar.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeks devre kesici uygulamasının kalkması veya gözden geçirilmesi gerekiyor. Bugünkü çöküşe devre kesici sebep oldu. Piyasa -%2 -%3 te takılırken satışlar biraz hızlanınca aman devre kesiciye kadar satalım şeklinde düşünceyle şelaleye dönüştü durum. Malum son zamanlarda ilk devre kesici hiç bir işe yaramıyor sadece panik yaratıp seans acılır acılmaz -%7 ye iniyorduk.
Kurt kuzuyu yemeye karar verince binlerce bahane bulur derler.!!!
Yazdık uyardık.!!!
Kara Pazartesi olacak dedik.!!!
Atlamışız ABD nin tatilde olduğunu.!!!
1 gün rötarla nasip .!!!
Bugüne imiş.!!!
Kara Salı.!!!!!
Batakhanede.!
Sazanları yine. iyi avladılar.!!!
Yabancının olmadığı sığ piyasada.!!
Küçük yatırımcılar.!!!
Yine Havlu hattı.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Önceki topikte kaldı tekrar atayım,
İşlem mevzuata uygun
https://i.ibb.co/gRJRkVL/ebkds.jpg
taban kapasın bari yarın dengeleriz. bugün işlem yapmasam üzerime para yağacak. deli dürttü long açtım. yanılttığım varsa özür dilerim.
Ben pala olsam tabana kadar verip akşam seansında son 15 dk 50 puan alıp. Yarın bi 50 puan daha yukarıdan açıp hisselerle birlikte akşama kadar rahat rahat gelene geçene verirdim.
Amacım mal almak ise tabana yakın kapatıp yarın tabana yakın açıp akşama kadar 10-20 puan aralığında diplerden malı toplardım.
Pala ben değil miyim istediğimi yaparım. İyi ki değilim.
Bana göre öyle.Kendimce argumanlarım bu...gerisi herife kalmış.
Bence haber vs. olmayacak.
viop akşam 2217 tepki verdiyse de tutunamadı. 2200 geri geldi.Ayılar bu seviyeden bile satıyorlar. Hadi diyelim rusya ukrayna gerginliği satış zincirleme etki yapıp devre kestirdi.Eğer ortada geçerli bir sebep yoksa viop akşam en azından 2250-2300 tepki vermesi gerekirdi.
Olay Rusya ukrayna gerginliği ise Rusya borsasından daha fazla tepki verdik.Üstelik rusya ukrayna diplomatlarını geri çekti haberi saat 15.00 de yalanlandı.
İstifa söylentileri ise kim istifa ederse etsin bu kadar etki yapmaz
Erdoğan faizleri 12 nin de altına indireceğiz lafı ise bu haber saat 12.00 düştü.O zaman dolar neden 14.00 üzerinde değil.Anlık 13.62
Hepsi yalan ise viop akşam neden yeterince tepki vermiyor
Bu Rus borsası da bizden beter. Yanlız tarihi alım yerinde :)
https://i.hizliresim.com/8oe2nd2.png
GARAN neden düşerki..12.20 zaten alım noktası. 2 aylık faiz eklesen bile 11.80 den aşağı olmamalı.
Brüt takas kimler için geldiyse, endeks kesici de onların büyük bedenleri için geldi. Piyasa yapıcının işini kolaylaştırıyor, indirirken tetikleyici işlevi var. Anafor oluşturuyor geridekileri içeri çekiyor. Ayrıca, hesapların derlenip toparlanmasına yardımcı oluyor. Bir çeşit yangın alarmı gibi. Camı kırıyor, zile basıyorsun, sesi duyan dışarı kaçıyor. Sonra da tek tek çıkanları sayıyorsun. Yangın var mı, yok mu tali konu. Öncelik sayımda..
Esen kalın.
viop manevi cihazlanma derneği haarp çalıştırdı
Biri istifa etmedikten sonra başka istifaların önemi yok.TÜİK miş,MB artık tınnnnnnnnnnnnn
Eskiden 10.000 farkı senede görürdük..
Günde 20.000 Fark öldürücü..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah başarılarını daim etsin.Çok güzel bir okulmuş.TEBRİKLER.
kesinlikle doğru !
ukrayna - rusya ile konunun alakası yok.
bu aynı t.erdoğan öldü diye haber yaydıkları gün gibi oldu.
eğer extra bir gelişme olmazsa bilanço dönemi ile birlikte bir kısa çaplı ralli bekliyorum
hafta sonuna kadar bu türbülansın artçılları olur, normal."yatırım tavsiyesi değildir"
Yarin tepki felan gelmez daha kredili mal alanlarin mali kapanacak. Saglam bir dusus gelir. Muhtemelen Abkanin dedigi gecis gapina kadar verirler. Aslinda sinyal net belliydi halkbank bir haberle %10 15 yukseldiyse trendin sonu gelmistir. Ama iste super enflasyon oyunu bozuyor. Kredili mal 2022 de tasinmaz cok derin zigzaglar olacak. Viopta bile 1.5 kaldiraci gecmeyin.
Motorine 52 kuruş zam -AA
geçmişteki istatistiklere bakın , ne zaman yerli yabancı aracı kurumların hedef değerlemelerinde yukarı yönlü revizeleri , yoğuşmalı bir şekilde margarinlenmiş basında ve sonrasında ne olmuş...
Umarım MB faizi 12 ye indirir de,artık faiz inmeyecek ,der.
bu ifade çok önemli olurdu.
100 ve 100 yapmasındansa aniden olsun ki önümüzü görelim.
Ne ise yariyor ki faiz indirmeleri. Bugun ozel bankaciliktan aradilar sadece size ozel aylik %2.49 a kredi var dusunmez misiniz diyor bankaci.
Vadeli sabah %-2.5 der..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
20 aralık haftasından sağ kalan bir kaç viopçu da büyük ihtimalle battı veya yarın batar. Batmayan da artık işlem yaparken kırk kere düşünür. Pala dayı kendi kendine oynar. Böyle piyasa mı yapılır allasen?
Ben ,faiz inmesin isterim ama %12 yi kafaya koymuşlar.Acısız olsa daha iyi olur derim.Birden:)