Türkiye'de son 1 yılda konut fiyatlarının en fazla arttığı şehir, %41,9 ile Ankara oldu.
Gimat Arena
Printable View
Türkiye'de son 1 yılda konut fiyatlarının en fazla arttığı şehir, %41,9 ile Ankara oldu.
Gimat Arena
Hayret kimse yok. sn. maharaj iyi yakalmış hayırlı olsun...20 den sonra mı gelecekler acaba?? hisse hergün değer kazanıyor..
Çoğu kişi alamadığı için yazmıyor. 13 lerden 17 lere 1 haftada gelince çok çıktı algısıyla uzak durulmuş olabilir ama bu şirket 2 yıl evvel ki zirvesini 3 gün önce geçti henüz
2. büyük şubesi ve Gimat Arena proje sinerjisiyle bence iyi bir ralli yaşayacaktır diye düşünüyorum önümüzdeki süreçte
Küçük bir düzeltme olursa eğer alamayan çok kişi ortak olup yazacaktır diye düşünüyorum topikte
Defter değeri 22,32 TL
Öncelikle orayı bir görelim ondan sonra da ederine gidecektir inşaallah.
%4 lük bir düzeltme yaptı an itibarıyla. Yeni alacaklar için fırsat mı yoksa daha iyi fırsatlar sunar mı bilinmez
Bu şirketle ilgili tek pişmanlığım geçmişte daha fazla almamış olmam.
İlk sayfada mi ikinci sayfada mi ne yazmıştım. Kaç yıllık hisse ama daha 2-3 sayfa yazı olmuş diye. Çok bilinen bir hisse değildi. Son zamanlarda farkına varılmaya başlandı. Ky çok üşüşmeden gaza biraz daha basmalı kısa vadede.
Uzun vadede ise belki de daha yolun başında. Neyse konuya da çok yazıp "evliyayı açık etmek" istemiyorum :) zaten yabancılar ilgi duymaya başladı, biraz da piyasa ilgi duyarsa biz depoyu fulleyemeden pd/dd 1.5-2yi bulur.
Arena gimat projesi önemli..sn.maharajın dediği gibi imtiyazlı hisselerin olmayışı .gerçek çok iyi..çakal ky.zarara uğratan patronlarda gına geldi ..inşallah..yavaşça hedeflerine gider.. hayırlısı
Burasını anlamadım (gimat esnafının bu hissedeki maliyetinin 25 tl oluşu) ana ortakların yıllar önceki maliyeti gerçekten bu rakamsa ilginç rakamlara gebe önümüzdeki süreçte Gimat hissesi
Benim hesabım basit, 2. şubeyle beraber yıllık 800 milyon favök üretebilen bir Gmtas 10 fk dan 8 milyar tl olmalı. 2 milyar lirada Gimat Areana payını hesaplıyorum 10 milyar tl piyasa değerine gitmeli diyorum..
Anlık piyasa değeri 2.5 milyar tl
1 yıl içindeki Potansiyeli %400
Yeni şubeler açıldıkça bu potansiyel çok daha yukarı çekilecektir tabiki
Borsada şirketlerin patır patır döküldüğü bu süreçte gıda parakende ve gyo şirketleri favök ve net karda en iyi sektörler olmuş
Gimat, hem gıda parakende hemde gyo şirketi sayılır diye düşünüyorum Gimat Arena projesinden sonra
https://www.ekonomist.com.tr/borsa/b...acikladi-60404
güzel sektör yakalamışsınız ama ben agırlıgı ktlev verdim bu dönem ...
Ktlev garanti pastıra. Bir çok dosta bu sene gmtas ve ktlev senesi demişimdir. Ktlev de bu yıl 6 milyar net kar cepte gibi
Gmtas süpriz bomba. Sığ hisse ve imtiyaz yok. Güçlü birileri fark ederse çok yukarılara gider bu hisse. Piyasa değeri buna müsait çünkü
Patron kafamıza mal bocalar derdide yok hissede
Bu yönüylede yavru Migros olma yolunda
https://gimatsepeti.com/gida?srsltid...e=24&orderBy=5
Tatildeyim, hissemizde biz tatildeyiz diye tatile çıkmış anlaşılan. 5 gün düzeltme yapar 1 günde hepsini geri alır sorun yok
elimde yok ama takipdeyim sizleri...
Ktlev de iyisin tabi. Yüksek bedelsizde verdi, yarım mayıs ayı sözleşme veriside rekor gelirse100 üstünde çanak tamamlamaya gider
Gmtas düzeltmesini bitirdi bence. 2. şubeyle 2. çeyrek beklentileri güçlü gelecek bilanço ile ilk etapta 4 milyar piyasa değerlerine kadar gitmeli
Ne oldu sakinlik bozulunca? Hisse 12 lerden 18 ze gitti
9 ile 12 arasında aylardır patinaj yapıp duruyordu fena mı oldu
Neyse yazmak hobim değil. Yazmayı verelim
İster yazın ister yazmayın bişeyi değişmez. Bunu bir gösterge olarak görüyorum. Son durak değişmez, yazmak isteyeni durduracak değilim hatta faydalı paylaşımlar olursa herkes için iyi niye engel olunsun.
Bugün yine ve yeniden tarihi zirve aşıldı
Maşallah
Şu savaş ortamında bile %5 yaptım ya ben sana ne diyeyim maşallah demekten başka.:)
Şubeleri ziyaret eden arkadaşımızın verdiği bilgilere göre 2 şubede darphane gibi para basıyor
Biraz pahalandık mı diye göz ucuyla bir baktım hala 2.5 milyar piyasa değerinde geziniyor
Bana göre bu rakam sadece Gimat Arena projesinin Gimat payına düşen bedelidir
Fiyatlamada Gimat Gros 2 dev şubesiyle hala yok ortalıkta
Garanti Bankası dan ağanı biri son 1.5 ayda yaklaşık 4 milyon lot aldı. Bunca malı boşuna almamıştır herhalde diye düşünüyorum
Ve hala daha ısrarla her gün almakta
Arkadaşlar GMTAS IN daha öncede 13 14 arası çok oyalandığını görmüştüm ve daha sonra hızlı ataklar ile 17 18 bandına çıktığını gördüm şimdide 16 17 arası tabiri cayise yatıyor heleki borsa İstanbul’un yukarı yönlü hareket ettiği bu dönemde yaşadığımız bu durum canınızı sıkabilir fakat ben daha öncede yapmış olduğu hareketi yapacağını düşünmüyorum kaldı ki bilanço dönemi başlıyacak ve yeni şubenin etkisi ile çok iyi bir kar geleceğini düşünüyorum bunun ile birlikte hareketin ivmelenip hepimizi mutlu edecek seviyelere geleceğini bekliyorum umarım beklentiler gerçekleşir ve hissemiz hakettiği değere kavuşur.Dahada heyecanların gelişme ise GİMAT ARENE inşaatının dolu dizgin devam ediyor olması bu projemizinde 2026 yılından bitiyor olması da ayrı bir değer katacaktır bu bağlamda sabırımızı diri tutup hissemize 4 elle sarılmamız gerektiğini düşünüyorum herekese saygılarımı sunuyorum hayırlı akşamlar diliyorum esen kalın 👋
https://i.hizliresim.com/ldqxksa.PNG
gmtas/xu100 haftalık göreceli grafik...ytd